Şimdi Ara

ASUS ZenFone 4 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
6
Favori
20.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilk defa dokunmaitk telefon kullanacam fiyatı çok uygun 433 tlye internet için alıyorum nasıl hala önerirmisiniz biraz eski model ama ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilto

Arkadaşlar ilk defa dokunmaitk telefon kullanacam fiyatı çok uygun 433 tlye internet için alıyorum nasıl hala önerirmisiniz biraz eski model ama ??

Eski değil ki?
    Alabilirsin sağlam telefondur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • samilto kullanıcısına yanıt
    Bu donanıma bu fiyata sahip olabilecegin başka bir cihaz yok!

• siparişi verdim bakalım ne zaman gelecek ?
  • quote:

siparişi verdim bakalım ne zaman gelecek ?

Telefon hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Elinize ulaştı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulsah021

telefonumu kasım sonunda kvkya gönderdik.tiz bir ses geliyor ve hat çekmiyordu.hala gönderilmedi.ne yapabilirim?

Hocam ya değişim ya para iadesi, 21 iş gününü geçerse böyle bir hakkınız var
  • arkadaşlar babama alacağım bunu şuan Lumia 520 kullanıyor ve telefonu sürekli olarak donuyor, çağrı geldiğinde kilitleniyor, tuş kilidine basılınca 2-3 saniyede açılıyor.
    Telefondan beklentilerim

+ Telefon işlevinde sorunsuz olması
    + Rehberi açarken Samsunglar gibi teklememesi, çünkü şuan kullandığı telefon tıklar tıklamaz rehberi yüklüyor (2000 kişi kayıtlıdır rehberde o yüzden)
    + O an için, anı kurtaracak kamera (520 kullanıyor şuan bu ayarda olması kafi)
    + En fazla 450-500 lira olması
    + Cepte taşınacağı için ve 520'yi bile zar zor ikna edip almıştım, 4 inç'ten büyük makine istemiyor kendisi.

Zenfone 4 biçilmiş kaftan olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeceze

arkadaşlar babama alacağım bunu şuan Lumia 520 kullanıyor ve telefonu sürekli olarak donuyor, çağrı geldiğinde kilitleniyor, tuş kilidine basılınca 2-3 saniyede açılıyor.
    Telefondan beklentilerim

+ Telefon işlevinde sorunsuz olması
    + Rehberi açarken Samsunglar gibi teklememesi, çünkü şuan kullandığı telefon tıklar tıklamaz rehberi yüklüyor (2000 kişi kayıtlıdır rehberde o yüzden)
    + O an için, anı kurtaracak kamera (520 kullanıyor şuan bu ayarda olması kafi)
    + En fazla 450-500 lira olması
    + Cepte taşınacağı için ve 520'yi bile zar zor ikna edip almıştım, 4 inç'ten büyük makine istemiyor kendisi.

Zenfone 4 biçilmiş kaftan olur mu ?

Kamerası loş ortamlarda biraz sıkıntılı fakat menü geçişleri olsun, oyunlar olsun(grafik ayarlarında fazla abartılmadığı sürece) tatmin edecektir.

• gokhan2707 kullanıcısına yanıt
    Hocam kilidi açıp rehberi açtığında iPhone gibi saniyede geliyorsa fazlasıyla yeterli olur. Birde aniden kilitlenmemesi lazım şuan ki telefonu arada bir kilitleniyor hiç tepki vermiyor ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ozeceze

Hocam kilidi açıp rehberi açtığında iPhone gibi saniyede geliyorsa fazlasıyla yeterli olur. Birde aniden kilitlenmemesi lazım şuan ki telefonu arada bir kilitleniyor hiç tepki vermiyor ...

Benim kullandığım süre içinde arayüz konusunda sıkıntı yapmadı fakat telefonu pek zorlamadım şimdiye kadar. Arka planda 10 uygulama açıkken ne tepki verir bilemeyeceğim. Sonuçta alet 1 gb ram e sahip. Ama fiyatına göre performansı iyi sayılır.
  • Arkadaşlar S3 mini ve bu telefon arasında kaldım 3 adet satınalacağım whatsap ve skype için alınacak hangisini önerirsiniz. Zenfone cihazların şarj sıkıntısından bahsediliyor 4 seriside bu anlamda sorunlumudur.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 0:13:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B_Beyrek

Arkadaşlar S3 mini ve bu telefon arasında kaldım 3 adet satınalacağım whatsap ve skype için alınacak hangisini önerirsiniz. Zenfone cihazların şarj sıkıntısından bahsediliyor 4 seriside bu anlamda sorunlumudur.

Selamlar telefon sana jelly bean olarak gelicek eğer kitkata güncellemezsen sıkıntı çıkmıyor şarj konusunda. Telefon gayet seri s3 mini ye para verilmez artık + bu telefon android L güncellemeside alıcaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

quote:

Arkadaşlar S3 mini ve bu telefon arasında kaldım 3 adet satınalacağım whatsap ve skype için alınacak hangisini önerirsiniz. Zenfone cihazların şarj sıkıntısından bahsediliyor 4 seriside bu anlamda sorunlumudur.

Selamlar telefon sana jelly bean olarak gelicek eğer kitkata güncellemezsen sıkıntı çıkmıyor şarj konusunda. Telefon gayet seri s3 mini ye para verilmez artık + bu telefon android L güncellemeside alıcaktır.

Kit kat yüklemeden lolipop mu yükleyeceğiz.? Tek sıkıntı şarj olarak görünüyor haftada bir kaç kez wifi den viber tango vs görüşme yapılacak. Gün içinde 1 saat falan görüşme 1-2 saat internet kullanılacak net birgün çıkarabillirmiyiz.

• quote:

quote:

quote:

Kit kat yüklemeden lolipop mu yükleyeceğiz.? Tek sıkıntı şarj olarak görünüyor haftada bir kaç kez wifi den viber tango vs görüşme yapılacak. Gün içinde 1 saat falan görüşme 1-2 saat internet kullanılacak net birgün çıkarabillirmiyiz.

Eğer alırsan kitkatı yükle ama tavsiye etmiyorum. Zar zor Jelly bean geri döndüm. Günü ucu ucuna kurtarırsın gibime geliyor. Benim yiğendede s3 mini var onunda bataryası pek iyi sayılmaz eğer 2 tane altarnatifin varsa zenfone 4 biraz daha önde bence

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eğer alırsan kitkatı yükle ama tavsiye etmiyorum. Zar zor Jelly bean geri döndüm. Günü ucu ucuna kurtarırsın gibime geliyor. Benim yiğendede s3 mini var onunda bataryası pek iyi sayılmaz eğer 2 tane altarnatifin varsa zenfone 4 biraz daha önde bence

Kararım netleşti gibi işimizi görecek diye düşünüyorum. Teşekkürler.

• root ve unroot yapmak isteyenler için video

https://www.youtube.com/watch?v=yXSMqfVZmTg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Search and Rescue

quote:

siparişi verdim bakalım ne zaman gelecek ?

Telefon hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Elinize ulaştı mı?

Daah tam anlamıyla kullanamadım benim ilk dokunmatik telefonum...pili biraz çabuk bitiyor gibi..diğer markalara göre fiyatı uygun...çok para vermek istemeyenler alabilir ....433 tl ye aldım
  • quote:

quote:

jb de şarj süresi nedir? günde 15 dk internet oyun yok, 1 saat konuşma, sms
  • quote:

Orijinalden alıntı: parmen

quote:

quote:

jb de şarj süresi nedir? günde 15 dk internet oyun yok, 1 saat konuşma, sms

Telefonu ben kullanmıyorum ama babamı Facebooka alıştırdım (: elinden düşmüyor günü çıkarıyor sana rahat yeter..

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.