Şimdi Ara

ASUS ZenFone 4 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
6
Favori
20.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam naptin sen ya hangi parçası eskidi. Bu telefon f/p ürünü zaten. İşlemci ram stabil su an ki en son android sürüm cizilmez ekran ve 400 lira civarı fiyat. Üstelik KVK garantisi.
    Ben bunu ikinci tel olarak aldım. Sırf boyutu ve 1 gb ram i için. Ama fazlasıyla şaşırttı beni. Samsung örneği vermisin telefondan pek anlamadığını anladım. Onun için uzatmayacagim:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nargile.

quote:

Orijinalden alıntı: Fostric

quote:

quote:

ÇÖP.

Cidden ama artık bir sürü f/p ürünü çıktı piyasaya artık zenfone 5'ten aşağısına bakmayın ki bence zenfone 5'te mantıkl bir seçenek değil.Şahsen ben olsam 700 liraya zenfone 5 yerine moto g ya da lg g2 mini felan tercih ederim tabi bu benim kişisel görüşüm ayrıca zenfone'ların temasını, tasarımını pek beğenmiyorum.

Neyse gelelim konumuza piyasada onlarca f/p ürünü telefonlar çıktı. Zenfone 4 artık baya bir geride kaldı bana göre. Özellikleri olsun, parçaları olsun şu an eskidi.

Ürünü almak istemeyenlere alternatif olarak ;
    General mobile discovery 2 mini 500 TL

Marka takıntınızmı var ? O zaman ;
    Samsung s3 mini 500-550
    Samsung galaxy core duos 500-550

2 güne bozulmasına razıyım büyük ekranlı, ucuz, markası fark etmeyen ;
    Pirhana Zen 500
    Pirhana Grande 500

şeklinde sıralayabilirim.

Tavsiyem şu anda kullanmakta olduğum gmd 2 mini.General mobile'a bok atıcak arkadaşlar gelmeden söyleyeyim, ön yargıyla bir yere varamazsınız.Belirttiğim üzere telefonu kullanıyorum ve hiç bir sıkıntısı yok. Telpayla sorun yaşayan arkadaşlara sesleniyorum doğru söylüyorsunuz telpa general mobile'ın kendi özel servisi değil ve pekte iyi işlemiyor açıkçası. Fakat telefonunuz size bozuk veya hatalı gelmediği sürece eğer düzgünce kullanırsanız telpayla işiniz olmaz emin olun. Güncellemelere gelirsek şu an için gmd 2 minide bir sıkıntı yok fakat diyelim ki güncellemeler durdu, hiç olmazsa telefonu rootlayıp kendiniz atarsınız sürümü telefon için pek iyi olmayacaktır fakat en az 2 yıldan önce durdurmazlar güncellemeyi . O zamana kadar zaten yeni bir telefon alma ihtiyacınız doğar.

Sonuç olarak sat zenfone 4'u diskavri al.

Bir git arkadaşım,
    Gelip Zenfone 4'e laf atıyorsun sonra gidip samsung öneriyorsun SAÇMALAMA!
    Özellikleri olsun demişsin hangi özelliği eskidi ? Bana anlatır mısın ? Hangi arayüz bu kadar stabil ? Hangi firma 400 liraya gorilla glass 3 veriyor ? Bana bunları anlat

General mobile önermişsin kitkat vereceğiz diyip kaç ay bekleten firmaydı değil mi ? Ama senin laf attığın zenfone 4 hemen aldı kitkatı ve Nisan'da da L'yi alacak, sen hala discovery ile yaşa

Moto G ve Zenfone 5'e girmeyeceğim orada tamamen kişisel zevkler ortaya çıkar ki ben zenfone 5'i tercih ettim

Bak hocam zenfone 4 eskiyor bunu kabullenmen gerek zenfone 6 çıktı zenfone 4 güncellemeleri geliyor diyorsun ama daha ne kadar devam edicek ? Telefon parça olarak da eskidi. Ayrıca general mobile için önyargılarını, ondan bundan duyduklarını kendine sakla kardeşim. Kullanıcısıyım ve hiç bir sıkıntım olmadı. Telpa bir tek düzgün çalışmıyor o da çözülebilir bişey. Ayrıca şu kitkat sorunu ilk discoveryde oldu bir tek o telefona bende güvenmiyorum açıkçası. Samsung önerimin olduğu kısma gelirsek şu dönemde senin gibiler yani marka takıntısı olanlar var. Onlarda samsung seviyor ne yapabilirim kardeşim ben önerilerimi sundum alıp almamaları onlara kalmış bişey.Ama bi açıdan bakarsak doğru söylediğin bi şey var. Samsung'un minileri yerine kesinlikle zenfone 4 alınılabilir. Ya herkesin elinde var şu lanet şeylerden. İşte bunlar hep marka takıntısından dolayı olan şeyler. Düşüncelerin için sağol s3 mini'yi gerçekten hangi kafadayken yazdığımı bilmiyorum fakat zenfone 4-gmd 2 mini konusunda görüşümün arkasındayım.

Yahu nasıl eskisin telefon ? Parçaları nasıl eskisin ? Ne zaman çıktı da eskiyecek ? Zenfone 4'ün güncellemeleri devam ediyor Nisan'a kadar da devam edecek L'den sonra alır mı bilemem ama o fiyata L'yi alan telefon başka güncelleme alsa ne olur ki ? Almış alacağını zaten
    GMD 2 ise Mali 400 kullanıyor yani taaa s3 miniden kalma sence bu mu yeni yoksa zenfone 4 mü ?
    Ayrıca bu forum s3 miniye pikselleri sayılıyor dedi 4 inç ekrana 480x800 çözünürlük için sen gelip 4,5 inçe 480x854 koyuyorsun olmaz böyle
    Yazdığın şeyleri lütfen araştır öyle yaz dostum,mesaj yazmış olmak için yazma lütfen

S3 mininin piksellerimi sayılıyor ? Telefonu gözünüze soktunuz sanırsam. Neyse bu konudaki son gönderim bu benim tek başına bir görüşü savunmak çok zor oluyor. Bir üstteki arkadaşta gmd 2 mininin 720p olduğunu sanmış o çözünürlükle oyunlarda kastığını iddia ediyor. Şimdi de sen gelmişssin 480x854 pikselleri sayılıyor diyorsun. Tekrardan belirteyim bu son attığım mesaj bu konuya ben yinede eleştirimin arkasındayım artık telefonu kullanıcak olan kişi almadan önce okuduysa bunları o karar versin diyorum ve gidiyorum...

• Fostric kullanıcısına yanıt
    Bu arkadaş ne yiyip içiyor doğrusu merak ediyorum
    Eski s3 minide pixel sayılıyodu aç shiftdeletenet incelemesine bak öğrende gel
    ayrıca kimse 720p edebiyatı yapmadı 854x480 çözünürlükte kasan bi telefonu övüyosun bize flappy bird oynamak için telefon alıyosunuz sonra çok süper telefonum var sanıp burda öve öve bitiremiyosunuz.
    Edit:7 mesajının olduğunu yeni gördüm , klavyemi eskittin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kellesh -- 28 Aralık 2014; 14:44:22 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ÇÖP.

Cidden ama artık bir sürü f/p ürünü çıktı piyasaya artık zenfone 5'ten aşağısına bakmayın ki bence zenfone 5'te mantıkl bir seçenek değil.Şahsen ben olsam 700 liraya zenfone 5 yerine moto g ya da lg g2 mini felan tercih ederim tabi bu benim kişisel görüşüm ayrıca zenfone'ların temasını, tasarımını pek beğenmiyorum.

Neyse gelelim konumuza piyasada onlarca f/p ürünü telefonlar çıktı. Zenfone 4 artık baya bir geride kaldı bana göre. Özellikleri olsun, parçaları olsun şu an eskidi.

Ürünü almak istemeyenlere alternatif olarak ;
    General mobile discovery 2 mini 500 TL

Marka takıntınızmı var ? O zaman ;
    Samsung s3 mini 500-550
    Samsung galaxy core duos 500-550

2 güne bozulmasına razıyım büyük ekranlı, ucuz, markası fark etmeyen ;
    Pirhana Zen 500
    Pirhana Grande 500

şeklinde sıralayabilirim.

Tavsiyem şu anda kullanmakta olduğum gmd 2 mini.General mobile'a bok atıcak arkadaşlar gelmeden söyleyeyim, ön yargıyla bir yere varamazsınız.Belirttiğim üzere telefonu kullanıyorum ve hiç bir sıkıntısı yok. Telpayla sorun yaşayan arkadaşlara sesleniyorum doğru söylüyorsunuz telpa general mobile'ın kendi özel servisi değil ve pekte iyi işlemiyor açıkçası. Fakat telefonunuz size bozuk veya hatalı gelmediği sürece eğer düzgünce kullanırsanız telpayla işiniz olmaz emin olun. Güncellemelere gelirsek şu an için gmd 2 minide bir sıkıntı yok fakat diyelim ki güncellemeler durdu, hiç olmazsa telefonu rootlayıp kendiniz atarsınız sürümü telefon için pek iyi olmayacaktır fakat en az 2 yıldan önce durdurmazlar güncellemeyi . O zamana kadar zaten yeni bir telefon alma ihtiyacınız doğar.

Sonuç olarak sat zenfone 4'u diskavri al.

Bir git arkadaşım,
    Gelip Zenfone 4'e laf atıyorsun sonra gidip samsung öneriyorsun SAÇMALAMA!
    Özellikleri olsun demişsin hangi özelliği eskidi ? Bana anlatır mısın ? Hangi arayüz bu kadar stabil ? Hangi firma 400 liraya gorilla glass 3 veriyor ? Bana bunları anlat

General mobile önermişsin kitkat vereceğiz diyip kaç ay bekleten firmaydı değil mi ? Ama senin laf attığın zenfone 4 hemen aldı kitkatı ve Nisan'da da L'yi alacak, sen hala discovery ile yaşa

Moto G ve Zenfone 5'e girmeyeceğim orada tamamen kişisel zevkler ortaya çıkar ki ben zenfone 5'i tercih ettim

Bak hocam zenfone 4 eskiyor bunu kabullenmen gerek zenfone 6 çıktı zenfone 4 güncellemeleri geliyor diyorsun ama daha ne kadar devam edicek ? Telefon parça olarak da eskidi. Ayrıca general mobile için önyargılarını, ondan bundan duyduklarını kendine sakla kardeşim. Kullanıcısıyım ve hiç bir sıkıntım olmadı. Telpa bir tek düzgün çalışmıyor o da çözülebilir bişey. Ayrıca şu kitkat sorunu ilk discoveryde oldu bir tek o telefona bende güvenmiyorum açıkçası. Samsung önerimin olduğu kısma gelirsek şu dönemde senin gibiler yani marka takıntısı olanlar var. Onlarda samsung seviyor ne yapabilirim kardeşim ben önerilerimi sundum alıp almamaları onlara kalmış bişey.Ama bi açıdan bakarsak doğru söylediğin bi şey var. Samsung'un minileri yerine kesinlikle zenfone 4 alınılabilir. Ya herkesin elinde var şu lanet şeylerden. İşte bunlar hep marka takıntısından dolayı olan şeyler. Düşüncelerin için sağol s3 mini'yi gerçekten hangi kafadayken yazdığımı bilmiyorum fakat zenfone 4-gmd 2 mini konusunda görüşümün arkasındayım.

Yahu nasıl eskisin telefon ? Parçaları nasıl eskisin ? Ne zaman çıktı da eskiyecek ? Zenfone 4'ün güncellemeleri devam ediyor Nisan'a kadar da devam edecek L'den sonra alır mı bilemem ama o fiyata L'yi alan telefon başka güncelleme alsa ne olur ki ? Almış alacağını zaten
    GMD 2 ise Mali 400 kullanıyor yani taaa s3 miniden kalma sence bu mu yeni yoksa zenfone 4 mü ?
    Ayrıca bu forum s3 miniye pikselleri sayılıyor dedi 4 inç ekrana 480x800 çözünürlük için sen gelip 4,5 inçe 480x854 koyuyorsun olmaz böyle
    Yazdığın şeyleri lütfen araştır öyle yaz dostum,mesaj yazmış olmak için yazma lütfen

S3 mininin piksellerimi sayılıyor ? Telefonu gözünüze soktunuz sanırsam. Neyse bu konudaki son gönderim bu benim tek başına bir görüşü savunmak çok zor oluyor. Bir üstteki arkadaşta gmd 2 mininin 720p olduğunu sanmış o çözünürlükle oyunlarda kastığını iddia ediyor. Şimdi de sen gelmişssin 480x854 pikselleri sayılıyor diyorsun. Tekrardan belirteyim bu son attığım mesaj bu konuya ben yinede eleştirimin arkasındayım artık telefonu kullanıcak olan kişi almadan önce okuduysa bunları o karar versin diyorum ve gidiyorum...

Sanırım Türkçe kursuna gitmeniz lazım,ben sayılıyor demedim "denildi" dedim

Ayrıca 480x854'e pikselleri sayılıyor da demedim olmaz böyle dedim ki gerçektende olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: kellesh

Bu arkadaş ne yiyip içiyor doğrusu merak ediyorum
    Eski s3 minide pixel sayılıyodu aç shiftdeletenet incelemesine bak öğrende gel
    ayrıca kimse 720p edebiyatı yapmadı 854x480 çözünürlükte kasan bi telefonu övüyosun bize flappy bird oynamak için telefon alıyosunuz sonra çok süper telefonum var sanıp burda öve öve bitiremiyosunuz.
    Edit:7 mesajının olduğunu yeni gördüm , klavyemi eskittin.

Normalde mesaj yazmayacaktım ama yeter arkadaşım. Diğer arkadaşlar kendi görüşlerini belirtiyorlar fakat sen foruma yeni gelen birisini aşağılıyorsun. Sen foruma direk 600 mesajlamı başladın güzel kardeşim bir şeyleri eleştirmeden, eleştirilmeden nasıl mesaj sayın yükselecek söylermisin foruma yeni gelen insanların hevesini kırarak bir yere varabileceğinimi düşünüyorsun ??

Bilmeden yazacaksa varsın hevesi kırılsın adımını atmasın...
    ekran inç boyutu büyüyüp Çözünürlük düştükçe buna ekranda pixel sayıyo denir daha bunu bilmiyosun millete ahkam kesiyosun.
    ayrıca senin eleştiriyorum diye sandığın şey karalamak
    Bence ilk fırsatta gidip bi zenfone 4 telefonu eline al ve cebindeki telefonla yanyana koy derim..
  • hardday kullanıcısına yanıt
  • kellesh kullanıcısına yanıt
    Pixel'i bilmediğimi nerden çıkarıyorsun, abartılıcak kadar kötü olmadığını söylüyorum s3 minide gözüne sokuncaya kadar pikselin sayılabileceğine inanmadığımı söyledim yalnızca .Ayrıca benim yaptığım şey karalamak ise senin şu an gm'ye yaptığın ne ?
    Hocam bu telefonu, bilinçli ve ekran boyutu küçük isteyenlerin tercih ettiği için aldıkları bir cihaz.
    Bilinçli diyorum çünkü genellikle konuşma ve arada internet ihtiyacı gidermesi için tercih sebebi. (Gerçi her şeyi yapıyor nette orası ayrı)
    1-Ekran boyutu ile tam ele oturan ve tek elle kullanım kolaylığı sağlıyor.
    2-Ekran cizilmez özelliği ile ekran koruyucuya gerek kalmıyor
    3-Ekran kalitesi bir ips ekran gibi, resimini attım geçmiş mesajlarda var bakın.
    4-1 gb ve intel işlemci ile suan hemen hemen her telefonun yaptığını yapıyor.
    5-Ara yüzü çok kullanışlı
    6-Guncellemeleri alıyor
    7-Telefon çok hafif
    8-Asphalt bile oynuyorsun (oyun severler için)
    9-1600 mah bataryası beni 2 gün götürüyor. Nadir internet kullanırım.
    10-Boyutları ile size hiç taşıma sıkıntısı yaratmıyor.

Gelelim eksilerine biri flash gece olmadık zamanda lazım olabiliyor, birde otomatik parlaklık ayarı olmayışı.
    Şimdi siz gelip böyle özelliği ve su an 420 liraya sıfırı bulunan arkasindada dünya firmaları arasında söz sahibi olan bir markaya eskidi işi bitti demeniz gerçekten bu piyasa ve donanımdan uzak olduğunuzu gösteriyor. Tabiki eleştiri yapılacak ama emin olduğunuz eleştirileri...iyi günler.

• Cevabınız için teşekkür ederim. Başından beri böyle bir yorum gelmesi yeterliydi. İnsanları aşağılamadan yorum yapmayı öğrenin sayın kellesh.
  • Merhabalar. Ürünün tv çıkışı hangi kabloyla yapılıyor acaba?
  • Sizde de kapalı mekanda fotoğrafların kumlu çıkması gibi bir durum var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan2707 -- 30 Aralık 2014; 21:53:49 >
  • gokhan2707 kullanıcısına yanıt
    Işığın yetersiz olduğu yerlerde malesef öyle hocam.Ama bir örnek var ise ekleyin daha iyi yorum yaparız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardday

Işığın yetersiz olduğu yerlerde malesef öyle hocam.Ama bir örnek var ise ekleyin daha iyi yorum yaparız.

http://i.hizliresim.com/vQ4XJO.jpg
    Bu şekil,tavanda belli oluyor.
  • Arkadaşlar zenfone 5 den zenfone 4 e geçmek istiyorum. Zenfone 5 e geçmek isteyen arkadaş varsa iletişime geçebilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_101093495/f_//tm.htm#101093495
    fotoğraf bursada mı çekildi_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kellesh

fotoğraf bursada mı çekildi_?

Yok,İstanbul.
  • Arkadaşlar yakında sizin telede custom 4.4.4 rom geliyor bilginize
  • bir sey dikkatimi cekti marmaray tunellerinde internet ikonu kayboluyor ve herhangi internet baglantısı saglayamıyorum hattım turkcell ...diğer millete bakıyorum herkes face yazısıyor.bilgisi olan varmı
    Hocam birde günlük güneşlik ortamda çekme imkanın var mı?Evet burda biraz kumlu gibi. Acaba ayarları falan hiç oynadın mı?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.