Şimdi Ara

ASUS ZenFone 4 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
6
Favori
20.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yoo azalınca takıyorum şarja fulleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bizim telefonlar dual carrier desteklimi çift taşıyıcılı interneti destekliyor mu

• Zen 5 ile 6 tuttu ama bu telefon neden pek tuttulmadı merak ediyorum
  • Herkesin büyük ekran ve kamera merakından tabiki. Sadece alo ve internet için kullanacaklar için biçilmez kaftan zenfone4...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardday

Herkesin büyük ekran ve kamera merakından tabiki. Sadece alo ve internet için kullanacaklar için biçilmez kaftan zenfone4...

Ne alosu ne interneti hocam bu fiyatıyla bazı 700 800 tl'lik telefonlarla neredeyse aynı özellikte sadece ekran çözünürlüğü düşük o kadar diskavri ile t50 ile aynı kapasite de neredeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

quote:

Herkesin büyük ekran ve kamera merakından tabiki. Sadece alo ve internet için kullanacaklar için biçilmez kaftan zenfone4...

Ne alosu ne interneti hocam bu fiyatıyla bazı 700 800 tl'lik telefonlarla neredeyse aynı özellikte sadece ekran çözünürlüğü düşük o kadar diskavri ile t50 ile aynı kapasite de neredeyse.

Hocam zaten donanım için bir lafım yok benim diyen piyasadaki çoğu telefonun karşısında durur.İnsanların daha gösterişli olsun ve oyun film için (ekranın büyük olması yani) tercih etmediği gerçek. Ben ilk elime aldığımda ekran ips sandım: )) Bana küçük ekran ve 1GB Ram bir akıllı telefon lazımdı. Ve bu fiyata hayal gibi idi. Teşekkürler asus a.

• Zenfone 4 elime almak için teknosaya girdim ama 5-6 vardı bende zenui ye baktım incelemelerde hissettiğim olağanüstülüğü yitirdi zenfone 5 te dokunmatik pek Hoşuma gitmedi ama sonuçta teşhir ürünü normaldir
    Ama Android cihazlarla kıyaslarsak lgnin 450 liraya bi cihazı var tırrt Nokia x var tırt lumia 525 belki w8 sevenler için ideal galaxy win kesinlikle z5 ayarında değil ama aynı fiyatda z4 ile ancak kapışır
    Zenuı çok basit bi sistem yani iyi bişey ama beni tatmin etmedi gerçi gitgide yavaşlamayacak bi sisteme benziyo
    Şarj süresine baktım 1 gün 22 saat %29 şarj vardı z5 4.3 jellybean da
    Paraya kıyıp z5 mi alsak babama z4 mü bilemedim

• Telefonu bugün sabah sarjdan aldım. Sıfır internet hiç girmedim nete. Oyun hiç yok telefonda. Sadece 1 saatlik konuşma anca yaptım. Ve telefonun sarji suan %64 .demekki internet oyun işine girsem akşam üzeri bitecek: ) neyse soruma geleyim.
    1800 2000 mah batarya bulabilirmiyiz zenfone4 e arkadaşlar.

• quote:

Telefonu bugün sabah sarjdan aldım. Sıfır internet hiç girmedim nete. Oyun hiç yok telefonda. Sadece 1 saatlik konuşma anca yaptım. Ve telefonun sarji suan %64 .demekki internet oyun işine girsem akşam üzeri bitecek: ) neyse soruma geleyim.
    1800 2000 mah batarya bulabilirmiyiz zenfone4 e arkadaşlar.

Güncellemeyaptın mı

• kellesh kullanıcısına yanıt
    Hocam kit kat guncellemesi yapmadım. Sadece versiyon iyileştirme guncellemesi geldi 71 mb onu yaptım. Dün gece onu guncelledim. Sabah 7 de sarjdan aldım. Suan 4,5 saat oldu. Gene sadece konuşma ile %91 de.Şimdilik iyi gibi. Guncellemenin faydası oldu sanırım. Birde dikkatimi çeken bir konu, kendi şarj cihazı ile %99 da kalıyordu. General mobile şarj cihazi ile yaptım %100 ibaresini gördüm.

• Teşekkür ediyorum anladım
  • hardday kullanıcısına yanıt
    Hocam telefondan memnun musunuz?Şarj ve ekran kalitesi nasıldır?Anneme almayı düşünüyoruz da.Ekran tft olduğu için biraz çekincelerimiz var.

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Hocam daha önce bir arkadaş için çektiğim resim belki biraz yardımcı olur. Kesinlikle tft ekran olduğunu anlamıyorsunuz bile. Keşke flash ve otomatik ekran aydınlatma olsa idi.
     ASUS ZenFone 4

• hardday kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam.Çok sağolun.Peki şarjdan memnun musunuz ve arayuz ağır mi?Annem genelde konuşma ağırlıklı kullanacak da yine de performans ve şarj önemli

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Ara yuz çok güzel zaten incelemesinde de memnun eleştirmenler. Şarj biraz soru işareti. telefonu konuşma ve yoğun internet için kullananlar biraz sıkıntı yaşar. Sadece konuşmak ve arada internet için çok rahat 1-1,5 günü görür. Sadece konuşmak 2 günü rahat çıkartır. İlk başlarda şarj çabuk düşüyor. Ama 5-7.sarjdan sonra toparlamaya başlıyor. Kendi şarj aleti ile %100 olmuyor nedense:) bende general mobile ile şarj ediyorum hem tam dolum oluyor hemde sarji ihtiyacimi karşılıyor. Sanırım şarj cihazından problem. Cok ta takılı kalmadım. Telefonu bende %80 konuşma %20 internet için kullananlardanim 2 günü bulacak gibi şarj süresi bakalım.

• pil performansı
    48 saat bekleme
    Ekran 3,15 saat açık
    Ekran açıkken genelde internetteyim
    pilden memnunum . (4,4 kitkat yüklü değil )
  • Güncelleme geldi arkadaşlar
    Arka plan uygulamalarını teker teker kapatmak yerine en altta tümünü temizle geldi ve yukarıda hangi uygulama çalışıyorsa onu gösteriyor şimdilik benim fark ettiğim bu kadar

• Zenfone 5 ile 6'da kullanılan pixelmaster bunda da varmı acaba?
  • mustafa 09 kullanıcısına yanıt
    Bu 30 küsur mb lık guncelleme mi hocam bu? Kit kata geçtiniz mi?

• gokhan2707 kullanıcısına yanıt
    Piksel master nerden bakiliyorsa bakayım hocam

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.