Şimdi Ara

ASUS ZenFone 4 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
6
Favori
20.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zf4 de ekran acikligi suresi nekadar aliyorsunuz?

benin desire C den iyiyse almayi dusunebilirinm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

zf4 de ekran acikligi suresi nekadar aliyorsunuz?

benin desire C den iyiyse almayi dusunebilirinm

aman sakın bulaşma diyorum o kadar bu zenfone serisinde kesinlikle şarj problemi var
  • aykut.. kullanıcısına yanıt
    Tamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shamshiel

Tamam.

Tamam ama neye tamam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut.. -- 10 Kasım 2014; 20:40:40 >
    Sacma sapan cevap icin trolleme.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shamshiel

Sacma sapan cevap icin trolleme.

Tabi. Saçma sapan bi cevap verdim. Bizzat zenfone 4 babamda var adam sadece alo yapıyor 1 gün gitmiyor şarjı ordan biliyorum ayrıca gir zenfone 5 konusuna adamlar 3 veya 3.5 saat ekran süresi aldımı havalara uçuyor.Şarj sorunlarıda cabası. Durduk yere boş laf yapmam ben. Saygılar.
    Tamam

• sanirim benim telden iyi degil :)

• Arkadaşlar telefonda değişik bir sorun var rehberde kayıtlı olan bazı numaralar beni arayamıyor yani arasalarda telefon direk meşgule atıyor sonun ne olduğunu çözümünü bilen var mı?
  • Ben de almayı düşünüyordum valla bu konuyu okuyunca soğudum tel den o kadar kötü mü gerçekten
    Özellikle batarya süresi?

• Ben daha geçmedim Kit kata arkadaşlar kullananlar memnun değil herhalde geçmelimiyim sizce yoksa 4.3'e devam mı edeyim..

Bu arada Zenfone 4'ü yaklaşık 1 aydır kullanıyorum arama ve msjlaşma olarak kullandığımda 2 günü çok rahat çıkarıyor arama sıklığına göre 2 buçuk günüde gördüm ben çok şükür çok memnunum arkadaşlar internet ve oyun oynamıyorum .. Sistemi aldığımdan beride hiç güncellemedim telefonu ve kararsızım güncelleyip güncellememede şuan çok memnunum çünkü güncelleyince herhangi bir sorun çıkarsa diye çekiniyorum şarjın çabuk bitmesi gibi güncelleyen arkadaşlardan bilgi paylaşımı bekliyorum acill
  • kitkata kesinlikle geçme. ben geçtim şuan bluethooth çalışmıyor birkaç sıkıntı daha var. istanbulda servis nerede var ?? Avrupa yakasında iyi olur
  • Hadi ya tamam geçmem o zaman aslında Kit kat ile telefon daha performanslı olması lazım ama niye böyle oldu ki başka telefonu güncelleyen arkadaşlar varmı acaba..
  • javascript:void(AddText(''))iyi akşamlar ASUS ZenFone 4 ALDIM .telefonda şu an bir sıkıntı yok . yalnız telefon bluetooth tan uygulama yükleyemiyorum. sadece müzik kabut ediyor. epeyce karıştırtım bi türlü bulamadım. bir kere gözüme çarptı. bluetooth tan sadece müzik kabut diye YAZI YI GÖRDÜM. ama bir türlü bulamadım yardımcı olurmusunuz???javascript:void(AddText(''))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Hadi ya tamam geçmem o zaman aslında Kit kat ile telefon daha performanslı olması lazım ama niye böyle oldu ki başka telefonu güncelleyen arkadaşlar varmı acaba..

kitkattan zar zorda olsa jelly bean geri döndüm telefon kendine geldi pil konusunda bence bu kitkat pil açısından iyi değil. Devam et 4.3 ile kullanmaya
  • Nasıl döndün acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Hadi ya tamam geçmem o zaman aslında Kit kat ile telefon daha performanslı olması lazım ama niye böyle oldu ki başka telefonu güncelleyen arkadaşlar varmı acaba..

kitkattan zar zorda olsa jelly bean geri döndüm telefon kendine geldi pil konusunda bence bu kitkat pil açısından iyi değil. Devam et 4.3 ile kullanmaya

Tamam renktaş sağolasın geçicektim kesinlikle şuan geçmem belki ileride düzeltirler o zaman geçeriz ..Şuan ben telefondan çok memnunum..
    babama alıcam demiştim sende al benim babam alo yaprak 2-3 günü çıkartıyo demiştin şimdi alma mı diyosun?
    Ben daha almadım hediye olacağı için bekliyorum şimdilik..
    kitkat flan geçmeyi güncelleme vs. işimiz yok onlarla alo-alo haftada bi kere belki feysbuk..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kellesh

babama alıcam demiştim sende al benim babam alo yaprak 2-3 günü çıkartıyo demiştin şimdi alma mı diyosun?
    Ben daha almadım hediye olacağı için bekliyorum şimdilik..
    kitkat flan geçmeyi güncelleme vs. işimiz yok onlarla alo-alo haftada bi kere belki feysbuk..

telefonu al direk ver ama sakın kitkata güncelleme telefonu. 2 gün önce zar zor 4.3 e döndürdüm telefonu dün akşam telefonu şarj ettik şuan %81 şarj var. Kitkatta acaip sıkıntı çıkarıyor. Yine iş görür bu telefon alabilirsin. Eğer peşin alıcaksan LG L70 2 var teknosada 499 lira bataryası baya yüksek oda aklında bulunsun.
  • Ips ekran+ batarya iyi ama donanımda kaybediyor bence
    ASUS iyi karar kıldım onu alıcam

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.