Şimdi Ara

ASUS ZenFone 4 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
6
Favori
20.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar arayan kişinin ekranda fotoğrafının gözükmesini istiyorum beni aradığı sırada.Kapak fotoğrafı ekleniyor ama sadece rehberde o kişiye girdiğimizde görünüyor fotoğraf.Beni ararken ekranda çıkmıyor.Nasıl yapıcaz bunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep

Daha önce gelen ota 4,4,2 ye bugün ek gelmiş
    Guncelledik sürürüm hala 4,4,2
    şimdilik emin olmamakla birlikte sanirim pilde bir gelişme olacak.
    Üste yazılanlara cevaben
    Hala bu fiyatta tek
    Ses konusuna gelince 4,3 te hop acik iken tel görüşmesinde cızırtı vardı sanki emin değilim , simdi yok bu konuda da bir gelişme olabilir
    Hop sesi cok dusuk olmamakla birlikte kalitesiz buna yacak birşey yok müzik için kulaklık şart
    Güncellenmesini tavsiye ederim.
    İsinma konusunu bilmiyorum asfalt8 de bile ısınma yoktu başka oyunlar yüklü ve oynanıyor
    Tel oğlumun hic ısınma şikayeti olmadı telden memnun

normal konuşurken seste cızırtı varmı sizde
  • telefonun kendi yazılımına bir güncelleme gelmiş
    onu yükledikten sonra kitkat 4,4 ü yüklemek istedi
    yazılım güncellenmesinden sonra konuşıurken ses kalitesinde artma farkettim.bikaç göüşme daha yapınca net bişey söyleyebilirim

4,4 ü daha yüklemedim.yorumlara göre yüklicem.bu bahsettiğim asusun kendi güncellemesiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: helluri

quote:

Orijinalden alıntı: recep

Daha önce gelen ota 4,4,2 ye bugün ek gelmiş
    Guncelledik sürürüm hala 4,4,2
    şimdilik emin olmamakla birlikte sanirim pilde bir gelişme olacak.
    Üste yazılanlara cevaben
    Hala bu fiyatta tek
    Ses konusuna gelince 4,3 te hop acik iken tel görüşmesinde cızırtı vardı sanki emin değilim , simdi yok bu konuda da bir gelişme olabilir
    Hop sesi cok dusuk olmamakla birlikte kalitesiz buna yacak birşey yok müzik için kulaklık şart
    Güncellenmesini tavsiye ederim.
    İsinma konusunu bilmiyorum asfalt8 de bile ısınma yoktu başka oyunlar yüklü ve oynanıyor
    Tel oğlumun hic ısınma şikayeti olmadı telden memnun

normal konuşurken seste cızırtı varmı sizde

Normal konuşma esnasında hiç cızırtıya rastlamadık
    Sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• recep R kullanıcısına yanıt
    Zen 4 biraz sapıttı gibi.Önce sim kart okumama sorunu vardı.Yani kendiliğinden kart takılı değil simgesi çıkıyordu.Şimdi de wifi için her seferinde yine şifre istiyor.Son güncelleme ota ile mi geldi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: helluri

telefonun kendi yazılımına bir güncelleme gelmiş
    onu yükledikten sonra kitkat 4,4 ü yüklemek istedi
    yazılım güncellenmesinden sonra konuşıurken ses kalitesinde artma farkettim.bikaç göüşme daha yapınca net bişey söyleyebilirim

4,4 ü daha yüklemedim.yorumlara göre yüklicem.bu bahsettiğim asusun kendi güncellemesiydi

cızırtı düzelmemiş...
  • Kullanici konusu tek burasi sanirim. o degilde kulaklik neden cikmiyor bu cihazdan.

• Peerless kullanıcısına yanıt
    hacı flaştan kısıcak ıps ekrandan kısıcak kulaklıktan kısıcak ön kameradan kısıcak ki bu adam yağ gibi akmasını sağlayan donanımlarla 450 tlye telefon sunacak size
    bide bişey söyleyeyim bu telefonun fiyatı 250 tldir 200 lirası vergi harç marçtır
    adamlar napsın piyasa kurları böyleyken taksit olayı bitmişken dolar euro tavan yapmışken Türkiyede ucuza ithal ürün bulmak zorlaşır tabi
    Avrupada adamlar bunun 400cgx modelini ergen çocuklarına doğum gününde hediye ediyor seneye başka telefon hediye ediyorlar...
    çünkü orda 150$ falan
  • yaklaşık 1 ay oldu telefonla
    şarj tam 48 saat dayanıyor (ekran açık kalma süresi 3,5 saat ile).bence çok iyi
    şuan tek sıkıntım bazı telefon görüşmelerinde cızırtı yaşıyorum.
    bu arada çinden kılıf getirttim.tavsiye ederim
    http://www.aliexpress.com/item/New-Original-Nillkin-Asus-Zenfone-4-1600-mAh-Case-Matte-Super-Shield-Plastic-Hard-Back-Cover/2032924779.html

kit katı daha yüklemedim. kararsızım

konunun canlanması dileği ile...

• Bluetooth açılmıyor .versiyonu nasıl yeniden yüklerim? yada 4.3 e dönüş nasıl yapılır bilen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: misyonix

Zen 4 biraz sapıttı gibi.Önce sim kart okumama sorunu vardı.Yani kendiliğinden kart takılı değil simgesi çıkıyordu.Şimdi de wifi için her seferinde yine şifre istiyor.Son güncelleme ota ile mi geldi?

Evet gelen her guncelleme ota ile
    geldi ve hep guncelledik
    Sim telefoncuda kesildi bi sıkıntı yok belki sizinkinde kesilme sorunu vardir
    Wifi icin yorum yapamayacagim malesef
    Bizde sabit ip ile hic sikinti yok

• Yeni guncelleme geldi
    28Mb
    Kitkat 4.4.2 devam

KVT49L.WW
    V.6.5.32-20141103

Relase Note:
    Improved stability of Audio Wizard feature

Sesle ilgiliymiş bilmem konuşmadaki cızırtıya çözüm olur mu

4.3 e nasil dönülür bir fikrim yok

• ya bluethooth u çözmem lazım. asusun teknik servisi nerede ?? hem benim cihazım rootlu unroot yapıp götürsem anlarlarmı açaba
  • recep R kullanıcısına yanıt
    Çok sağol dostum kurdum çalışıyor
  • Radyo düzgün çalışıyor
     ASUS ZenFone 4

• beyler bu lanet olası kitkat acaip şarj yiyor babam aldıgı ilk gün kurmuştum pişman etti güncelleme gelmişti o zaman adam sadece telefonla konusuyor yaptıgı başka birşey yok 1.5 gün anca gidiyor isyan ediyor şuan 4.3 geri dönme şansımız yokmudur
  • Ben daha geçmedim Kit kata arkadaşlar kullananlar memnun değil herhalde geçmelimiyim sizce yoksa 4.3'e devam mı edeyim..
  • mustafa 09 kullanıcısına yanıt
    Uygulamanin ismi nedir? Bir de internet olmadan calisiyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • info2 kullanıcısına yanıt
    Hocam uygulama marketten fln indirilmedi direk telefonun kendi uygulaması
    Evet internetsiz çalışıyor
  • Uygulama yeni güncellemeylede gelmiş olabilir
     ASUS ZenFone 4

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.