Şimdi Ara

ASUS ZenFone 4 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
6
Favori
20.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar turkcell de 450 tlye satıyorlar şu linkte:http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/akilli-telefonlar/asus-zenfone-4
    acaba almak için turkcell hattımın olması şartmı eğer şart ise hat ücretleri ne kadar oluyor
  • Saolun hocam
  • Hocam o tuşlar aydınlatılmış mı sizde bende tuşlar gece görünmüyo yerlerine alıştım ama aydınlatılmış olsaydı daha iyi olurdu yada bu fonksiyonu etkinleştirebiliyor muyuz acaba ?
  • mustafa 09 kullanıcısına yanıt
    Malesef tuşlarda aydınlatma bulunmuyor.
  • oğuzhan2338 O kullanıcısına yanıt
    Hayır Turkcelli olmak şartı aranmıyor 450 tl verip alıyorsunuz.
  • boraaktas kullanıcısına yanıt
    Hocam Zenfone 4 kullanıcılar klübü kurdum.Pek beceremedim sanırım destek olursanız sevinirim.Birde root filan yaptınız mı halihazırda rom mevcut mu bizim model için?
    Kötü olmuş be
    Bu arada hocam sizlerdede oldumu bilmiyorum cihaz bazen çok ısınıyor hemde durduk yere whattsappta felan kapanma yok ama ısı elle hissedebilinecek şekilde modern combat 5 oynarken durdurdu oyunu vice city'de sorun olmadı mesela sanırım modern combat 5'in ram tüketimi daha fazla olduğu için birde işlemciyi daha fazla yorduğu için kapanma oldu !
  • misyonix kullanıcısına yanıt
    sağol hocam
    Ben ısınmayla karşılaşmadım. Telefonda oyunlar kurulu Real Racing vs.. ama ısınıp oyundan atıcak kadar oynamadım sanırım. Uzun süre oynadığım oyun Boom Beach onda herhangi bir sorun yaşamadım.
  • misyonix kullanıcısına yanıt
    Root yapmayı burada anlatmakta.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2780597

Şahsen denemedim kitkat gelince uygulamarı hafıza kartına atma desteği biterse o zaman düşünebilirim. 3 günlük cihazı root yapıp garanti dışı bırakmaya gerek yok.
  • Arkadaşlar yurtdışı sitelerde cihazda FM radyo özelliği var gözükmekte. Forumdaki Zenfone 5 konusunda root yaparak fm radyoyu etkinleştirmeyi anlatmış arkadaşlar acaba bu bizim zenfone 4 ler içinde geçerli olabilir mi ?
    Altunizadedeki deki mağazasından sarı kutu indirimi ile 399 pazar günü aldım. Aynı mağazada teşhirde de ürünü var.
  • recep R kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar ben bu zenfone 4 ü bir süredir takip ediyorum almayı planlıyorum taksit yasak olduğu için alamadım peşin alıcam ama kullanan arkadaşlar söyleye bilirlermi acaba her uygulamayı kaldırıyormu internet üzerinden filim izleye biliyormuyuz cihaz sağlammı müzik kalitesi nasıl kamerada gece ışık modu varmı zenfon5teki gibi çünkü flaş yok çok önemli bir özellik kamerada selfie modu varmı cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
  • Antutu ile kaç puan alıyor?
  • Yeni alicak arkadaslara batarya hakkinda fikir verebilir.
     ASUS ZenFone 4 ASUS ZenFone 4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: onlyilkr

Bu yazımızda ASUS ZenFone akıllı telefon ailesinin son üyesi olan ZenFone 4‘ün ön incelemesini yapıyoruz.

ASUS ZenFone 4

Düşük bütçeli kullanıcıları hedefleyen ZenFone 4′ün siyah, beyaz, kırmızı, gökyüzü mavisi ve güneş sarısı renk seçenekleri bulunuyor.

4 inçlik 800×400 piksel çözünürlükte TFT ekranla gelen cihazda çizilmelere ve darbelere karşı koruma sağlayan Gorilla Glass 3 bulunmakta. İşlemci tarafında ise Intel’in Atom mimarisindeki Z2520 işlemcisi kullanılmış. 32 nm üretim teknolojisi üretilen işlemcinin çıkabileceği en yüksek saat hızı 1.2 Ghz. Grafik birimi olarakta serinin diğer ürünlerinde olduğu gibi PowerVR SGX544MP2 tercih edilmiş.

ASUS ZenFone 4

1 GB RAM‘e sahip olan ZenFone 4‘ün 2 farklı depolama seçeği bulunuyor. Bunlar: 4 GB ve 8 GB olmak üzere ayrılmış. Depolama alanında olan 2 seçenek batarya kısmında da bulunmakta. 1200 mAh ve 1600 mAh olmak üzere ikiye ayrılan batarya seçeneklerinden hangisinin ülkemize geleceği – ikiside gelebilir- henüz bilinmiyor.

Yazının başında da belirttiğimiz gibi ZenFone 4 daha çok düşük bütçeli kullanıcıları hedefliyor. Durum böyle olduğu için kamera kısmında serinin diğer ürünlerine kıyasla değişimler olmuş. Cihazın arka kısmında 5 megapiksel ve ön tarafında 0.3 megapiksel kamera kullanılmış. Ayrıca cihazda flaşın bulunmadığınıda belirtelim.

ASUS ZenFone 4

İlk etapta Android 4.3 ile gelecek olan cihaza yakın zamanda Android 4.4 güncellemesi gelecek. Bunların dışında WLAN 802.11 b/g/n kablosuz ağ seçenekleri, Bluetooth 4.0 ve 64 GB’a kadar Micro SD kart desteği cihazın teknik bilgileri arasında.

124.42 x 61.44 x 11.5 mm boyutlara sahip olan ZenFone 4′ün ağırlığı ise 115 gram.

Düzenleme:
    Cihazın fiyatı 449 TL olarak belirlenmiş. 14 Ağustos’ta satışa sunuluyor.

ASUS ZenFone 4′te seri çekim modu:

ASUS ZenFone 4 Benchmark Testi

ASUS ZenFone 4 Oyun Testi

Teknik bilgiler:
    • 4 inç TFT LCD Ekran (Gorilla Glass 3'ü bulunmakta)
    • 800 x 480 çözünürlük
    • Çift çekirdek Intel Z2520 Atom (1.2GHz)
    • 1GB RAM
    • 4GB / 8GB Depolama alanı
    • 64 GB'a kadar Micro SD kart desteği
    • 5MP Arka Kamera
    • 0.3MP Ön Kamera
    • WLAN 802.11 b/g/n
    • Bluetooth 4.0
    • GSM/GPRS/EDGE & WCDMA/HSPA+
    • Çift SIM Kart
    • 124.42 x 61.44 x 11.5 mm
    • 115 gram
    • 1200 mAh / 1600 mAh Batarya
    • Android 4.3 Jelly Bean (Android 4.4 gelecek)
    • Siyah, beyaz, kırmızı, gökyüzü mavisi ve güneş sarısı renk seçenekleri

ASUS ZenFone 4

Telefonda zen4 te bildirim isigi var mi

evet bilditrim ışığı var...şarjda iken kırmızı , mesajda falan sarı yanıyor...
  • selamlar
    zenfone 4e - ota 4.4.2 geldi
    guncelledik
    ve guncellemede fmradio sürprizi var
    açmak için :
    x-plore dosya yöneticisi olanlar
    ayarlardan :
    root klasörünů göster
    gizli dosyaları göster
    root klasörü- sistem - app
    altında fmradio uygulamasını yukleyin fmradio aktif oluyor

başka dosya yöneticisi ile aynı mantıkla uygulamaya erişebilirsiniz

root gerekmez

4.4.2 ile ne değişti derseniz
    biraz kullanalım bakalım sonra yazalım
    yalnız zenui güzelleşmiş
    kolay gelsin

• Arkadaşlar nişanlıma almıştık bu telefondan.Çok güzel bir telefon.Yanlız 2 sorum olacak.

Bende s3 mini var.Mesaj hatırlatıcı var.İstediğin süreye ayarlıyorsun mesela 10 dakika.Sana mesaj geldiğinde okumadığın sürece 10 dakikada bir ses çıkararak hatırlatıyor.Zenfone 4'te bu özellik yok mu acaba bulamadım bir türlü.

Birde Facebook'ta fotoğraf çekmeye girmiş nişanlım.Hangi uygulamayı kullanmak istiyorsunuz diye sorunca sadece bir kere yerine Retrica seçmiş ve her zaman demiş.Artık Facebook uygulamasına girip fotoğraf çekmeye bastığımızda sürekli Retrica açılıyor.Bunu nerden değiştirebiliriz ?
  • Arkadaşlar bende uzun süredir Zenfone 4'ü inceliyorum alıcam fakat şunu merak ediyorum ülkemize Asus ZenFone 4 A450CG modeli gelirmi acaba gelmezse bunu alıcam ama gelicekse beklicem çünkü Asus ZenFone 4 A450CG modelinde ekran 4,5 inç , kamera 8 mp ve flaş mevcut..

Kesin bilgisi olan arkadaşlar varmı acaba ..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.