Şimdi Ara

ASUS ZenFone 4 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
6
Favori
20.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Kadıköydeki tüm Turkcell mağazalarını gezdim zenfone 4 almak icin ancak hespinin tek dediği şey Telefon daha gelmedi demek oldu. Şaka gibi resmen yahu madem daha getirmedin telefonu ne diye internet sitene koyarsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 tane turksel magazasi 250 tane online alisveris sitesinden ve mediamarktan sonra sahibinden.com da birtane siyah modeli kalmisti sifir 470 liraya onu aldim. Model secme sansim olmadigi gibi cokda umursamadim.

Bataryanin sabit olmasi pek hosuma gitmedi simdi ama yapacak bisiy yok artik. Samsung gibi beni cinnet gecirtmesin kafi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: funnyhow

50 tane turksel magazasi 250 tane online alisveris sitesinden ve mediamarktan sonra sahibinden.com da birtane siyah modeli kalmisti sifir 470 liraya onu aldim. Model secme sansim olmadigi gibi cokda umursamadim.

Bataryanin sabit olmasi pek hosuma gitmedi simdi ama yapacak bisiy yok artik. Samsung gibi beni cinnet gecirtmesin kafi.

Kadıköyün altını üstüne getirdim ancak hicbiryere daha gelmemis Bu arada kullandıktan sonra değerlendirmenizi de yazamisiniz artı ve eksi olarak bizi de aydınlatmıs olursunuz

• Tabiki dostum kendi kriterlerimce bir inceleme yazarim bu arada bende kadikoy kozyatagi arasi bir tane avm ve turkcel magazasi birakmadim.

Burdan bir serzeniste bulunmak istiyorum. Bu dayilarin hic birinin birbiriyle alakasi yok ne telefonlarini aciyorlar ne sitelerinden online satis yapiyorlar ne deponun nede diyer subelerin stoklarini gorebiliyorlar nede siparisle getirtebiliyorlar ortacagdaki gibi atinizi surup tek tek sube sube gezmeniz lazim. Hele palladiumdaki magazalarinda patladim niye acmiyosunuz telefonu butun gun aradim diye artist bana yoo telefonlari aciyoruz dedi tekrar yanlarinda aradim telefon calmiyor. Biz de sorun yok sizin hattinizda vardir dedi bende zorla kendi telefonundan arattim yine calmadi. Sonra aaaa calmiyir..

• Bu fiyata alınabilecek en iyi telefon bu galiba başka alternatiflerde varmı ?
  • quote:

Tabiki dostum kendi kriterlerimce bir inceleme yazarim bu arada bende kadikoy kozyatagi arasi bir tane avm ve turkcel magazasi birakmadim.

Burdan bir serzeniste bulunmak istiyorum. Bu dayilarin hic birinin birbiriyle alakasi yok ne telefonlarini aciyorlar ne sitelerinden online satis yapiyorlar ne deponun nede diyer subelerin stoklarini gorebiliyorlar nede siparisle getirtebiliyorlar ortacagdaki gibi atinizi surup tek tek sube sube gezmeniz lazim. Hele palladiumdaki magazalarinda patladim niye acmiyosunuz telefonu butun gun aradim diye artist bana yoo telefonlari aciyoruz dedi tekrar yanlarinda aradim telefon calmiyor. Biz de sorun yok sizin hattinizda vardir dedi bende zorla kendi telefonundan arattim yine calmadi. Sonra aaaa calmiyir..

Aynen öyle piskinlik diz boyu bir bayiye sorduğumda Telefonun ismini bilmeyen cıktı bön bön baktılar suratıma ardından nokia lumia satmaya calıstılar Bakalım birazdaha böyle gelmezse almaktan vazgececegim heves falan kalmıyor bu sekilde.

• mustafa 09 kullanıcısına yanıt
    Yok dostum f/p olarak ya ikinci el htc explorer 150-250 civari yada bu yoksa bu kadar ugrasmazdim gider bitane 500 liralik telefon alir gecerdim.

• funnyhow kullanıcısına yanıt
    hocam ben sıfır ürün açısından söylemiştim 2. el almayı düşünmüyorum fazla pahalı bişey olmasınada gerek yok!Bu cihaz en uygunu görrünüyo seçeneklerin arasında antutuda 15k kusur almasına rağmen modern combat 5 gibi bi oyunda bile kasma,donma yok aynı oyunu discovery 4 gb'da denemiştim kasıyordu hemde aşırı derecede !
  • http://gadgets.ndtv.com/asus-zenfone-4-a400cg-1207-vs-lenovo-s650-1168
    Sanırım zenfone4 ayarında onun özelliklerine denk gelen tek cihaz bu !
    Ama keşke çekirdek sayısı 4 olsaydı daha güzel olurdu :)
  • kutudan kulaklık çıkmadığı kesin mi bugün almayı planlıyorum turkcelle gidip sonkez sizlere danışayım dedim!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa 09

kutudan kulaklık çıkmadığı kesin mi bugün almayı planlıyorum turkcelle gidip sonkez sizlere danışayım dedim!

Turkcell de bulman zor gibi 2 gündür mağazaları geziyorum ama hiçbir bayiye gelmemiş telefon. Bulursanız da haber verin ama
  • Hocam ben Aydın kuşadasında oturuyorum dün forumu okuduktan sonra varmı diye merak edip gittim var dediler inceledim gözüme hoş göründe performans açısından tam bilemiyorum ama genel olarak diğer telefonların arasında (ki cihazın bir yanında note 3 vardı)Kalitesiz durmuyor şimdide almaya gidiyorum son kararımı verdim biraz daha bakiyim demiştim moto g varmış ama benim bütcem bu kadar cihazı almaya gidicem şimdi akşama görüşlerimi yazarım
  • quote:

Hocam ben Aydın kuşadasında oturuyorum dün forumu okuduktan sonra varmı diye merak edip gittim var dediler inceledim gözüme hoş göründe performans açısından tam bilemiyorum ama genel olarak diğer telefonların arasında (ki cihazın bir yanında note 3 vardı)Kalitesiz durmuyor şimdide almaya gidiyorum son kararımı verdim biraz daha bakiyim demiştim moto g varmış ama benim bütcem bu kadar cihazı almaya gidicem şimdi akşama görüşlerimi yazarım

İyiymiş hocam kaçırmayın ozaman bulmusken Zenfone bence moto g den daha iyi. birkere kullanma fırsatım olmustu hic beğenmemistim acikcasi moto g yi. youtube den zenfone 4 ün videolarini izledim gercekten hoş cihaz kendine has bir havası var cihazın. Aldıktan sonra kendi değerlendirmenizi yapıp buraya artıları ve eksilerini yazmayı unutmayın

• Siyah istememe rağmen son kalan cihaz beyazmış bende onu aldım
     ASUS ZenFone 4
  • quote:

Siyah istememe rağmen son kalan cihaz beyazmış bende onu aldım
     ASUS ZenFone 4

Hayırlı olsun hocam Ben bulduğum taktirde siyah veya beyaz dinlemeden alacağım ikiside güzel bence. Cihaz ile ilgili İlk izlenimleri bekliyoruz

• samsung un galaxy s3 minisinin internet uzerinden 549 liraya alindigini varsayarsak satislarda biraz zorlanmasi muhtemel.

• quote:

Siyah istememe rağmen son kalan cihaz beyazmış bende onu aldım
     ASUS ZenFone 4

Hayırlı olsun iyi günlerde kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

samsung un galaxy s3 minisinin internet uzerinden 549 liraya alindigini varsayarsak satislarda biraz zorlanmasi muhtemel.

Zen serisi s3 mini den daha başarılı. Eski dediğimiz galaxy S2 bile s3 mini den daha iyi bir cihaz.
  • evet bende bugun teslim aldım telefonu hakkında bir kac gorusumu yazmak isterim almayı dusunen arkadaslar için.
    güzel hoş bir kutudan cıkıyor telefonun sade kutu içeriginde kulaklık yok. pil sabit degil. telefonun sol alt kosesinde bir centik var ordan arka kapagı acıyoruz. ama kapak acma olayı biraz sıkıntılı ya tırnagınızla yada acmaya calısırken kapagın zorlanmasıyla arka kapak deforme olabilir plastigi cok kaliteli degil ben iki kere takıp cıkardım dişlerin birbirine girdi yerde bombe yaptı kapak fazla kurcalanırsa kesin sorun cıkartır. yan tuslarda kapagın ustunde oyuzden cokta saglıklı bir sistem oldugunu soyleyemem ama kısa vadede sorun cıkartmaz sadece bastıgınızda tam oturmuyor gibi bir his veriyor ama fonksiyon olarak gorevini yerine getiriyor. kagıt ustundeki sayısal degerler benim için hiç bir sey ifade etmiyor samsung s4 bana bunu cok güzel ögretti onu satıp aldım bu telefonu. işlemci hızı ram miktarı ekranın cözünürlügü gibi konulara cok hakim degilim ama s4ten sonra bu detayları hiçde yetersiz görmedim aksine sistem s4ten daha hafif tüy gibi akıyor telefonun donanımında bu beni cok mutlu etti. telefonun arayuzu alıstıgımdan birazdaha farklı elime iphone almıs gibi oldum ilk acınca telefonu ekranın ustunde normalde geri home ve secenekler tusu olur ama bu telefonda geri home ve task menager tusu var hani o home tusuna uzun basınca cıkan acık programların listesi bir uygulama yada dosyayla ugrasırken secenekler tusu olmadan nasıl idare edicez bilmiyorum yada daha kesfedemedim alısmam gerek. içinde samsungdaki gibi 1 trilyon gereksiz yazılımla gelmiyor. kamera basarısız konmus olmak için yani temel ihtiyacları karsılayacak sekilde fazlası degil alim güzel resimler ceker evde renkli yazıcıdan fotograf cıktısı alırım diye dusunmeyin. bu telefonu samsung yada htc yapsaydı en az 600-650 lira para isterdi ve asusun yaptıgı gibi stabil de olmazdı. iddalı bir telefon degil ama fiyatını kesinlikle hak ediyor sade gorunus olarak estetik bir telefon bence. su an için 2000 liralık telefonların yaptıgı bütün işlemleri yapabiliyor!

• quote:

evet bende bugun teslim aldım telefonu hakkında bir kac gorusumu yazmak isterim almayı dusunen arkadaslar için.
    güzel hoş bir kutudan cıkıyor telefonun sade kutu içeriginde kulaklık yok. pil sabit degil. telefonun sol alt kosesinde bir centik var ordan arka kapagı acıyoruz. ama kapak acma olayı biraz sıkıntılı ya tırnagınızla yada acmaya calısırken kapagın zorlanmasıyla arka kapak deforme olabilir plastigi cok kaliteli degil ben iki kere takıp cıkardım dişlerin birbirine girdi yerde bombe yaptı kapak fazla kurcalanırsa kesin sorun cıkartır. yan tuslarda kapagın ustunde oyuzden cokta saglıklı bir sistem oldugunu soyleyemem ama kısa vadede sorun cıkartmaz sadece bastıgınızda tam oturmuyor gibi bir his veriyor ama fonksiyon olarak gorevini yerine getiriyor. kagıt ustundeki sayısal degerler benim için hiç bir sey ifade etmiyor samsung s4 bana bunu cok güzel ögretti onu satıp aldım bu telefonu. işlemci hızı ram miktarı ekranın cözünürlügü gibi konulara cok hakim degilim ama s4ten sonra bu detayları hiçde yetersiz görmedim aksine sistem s4ten daha hafif tüy gibi akıyor telefonun donanımında bu beni cok mutlu etti. telefonun arayuzu alıstıgımdan birazdaha farklı elime iphone almıs gibi oldum ilk acınca telefonu ekranın ustunde normalde geri home ve secenekler tusu olur ama bu telefonda geri home ve task menager tusu var hani o home tusuna uzun basınca cıkan acık programların listesi bir uygulama yada dosyayla ugrasırken secenekler tusu olmadan nasıl idare edicez bilmiyorum yada daha kesfedemedim alısmam gerek. içinde samsungdaki gibi 1 trilyon gereksiz yazılımla gelmiyor. kamera basarısız konmus olmak için yani temel ihtiyacları karsılayacak sekilde fazlası degil alim güzel resimler ceker evde renkli yazıcıdan fotograf cıktısı alırım diye dusunmeyin. bu telefonu samsung yada htc yapsaydı en az 600-650 lira para isterdi ve asusun yaptıgı gibi stabil de olmazdı. iddalı bir telefon degil ama fiyatını kesinlikle hak ediyor sade gorunus olarak estetik bir telefon bence. su an için 2000 liralık telefonların yaptıgı bütün işlemleri yapabiliyor!

Teşekkürler. gayet açıklayıcı olmuş. Akıcılık takılmama kısacası telefonda gezerken değim yerindeyse yağ gibi akıyorsa çok iyi. Zaten dört dörtlük cihaz beklenemez fiyat ortada ama buna rağmen dediğiniz gibi diğer firmaların fahiş fiyatlı cihaz satıp üstüne birde o cihazdan verim alamamak yerine böyle uygun fiyata ve iyi performanslı bir cihaz almak daha mantıklı olacak gibi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.