Şimdi Ara

ASUS ZenFone 4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
399
Cevap
6
Favori
20.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bios25

Turkcell webden zenfone 4 ü aldığınızda kargo kaç günde geldi?
    Ayrıca hattım turkcell değil avea ile kullanmak istiyorum.sim kilit gibi bir olay varmıdır bu asusda ? ona göre sipariş vereceğim..

sipariş geçtikten bir gün sonra teslim edildi
    inter global kargo getiriyor
    kargo takibi vs yerli yerinde sıkıntı yok
    tek çekim aldım kontratsız
    sim kilit yok
    türkcel menü vs. yok
    yani sıkıntı yok
    ha türkcell web mağzadan ha herhangi bir online siteden fark yok

üstteki soruları da yanıtlayayım

quote:

Orijinalden alıntı: deta53
    alıp memnun olan varmı. 449 tl şu an bende almayı düşünüyorum.ayrıca kutudan kulaklık çıkıyormu ?

kulaklık yok pakette daha önce yazmıştım

quote:

Orijinalden alıntı: cinarat
    Çift sim bilgisi var Asus sitesinde.Türkcell'in verdiğinde çift sim girişi varmı?

tek sim girişli bize gelen en azından öyle
    türkcel sitesinde sim girişi ile ilgili bilgi yok
    http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/akilli-telefonlar/asus-zenfone-4?place=device_category#Ozellikler
    gelen cihaz A400CG ve tek sim girişli

umarım yardımcı olmuşumdur kusura bakmayın mesajlarınızı yeni gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep -- 29 Ağustos 2014; 17:48:20 >

• Fiyat özellikleri ve anlatılanlara göre bana makul geldi.
    Bende önümüzdeki ay almayı planlıyorum.
    Recep Bey peki garantisi Bilkom mu?
  • recep R kullanıcısına yanıt
    Bende hanima alayım diyorum. Renk Seçenekleri var mi?
    449 tlye aldiniz herhalde. Sarikutu 50tl indirim gecerlimi bunda bir bolginiz varmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kutuda iki tane garanti belgesi var
    biri asus türkiye
    diğeri kvk
    ithalatçı firma kvk
    teknik servis kvk

turkcelde renk beyaz ve siyah var sadece
    siyah olan arkası parmak izi tutuyor biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet sarı kutu olayı geçerse çok iyi olur Telefon 400 gelir.
  • Ben bi yakınına aldım kamera hariç harika cihaz.Yakında bir incelemede yapicam ama kamera çok kötü heleki on kamera

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 farklı modeli var resmi sitesinde çift sim kartlı olanda var tek sim kartlı olanda. A450CG olan yazılımı eski benim dikkatimi çekti.

ASUS ZenFone 4 (A450CG)
    ASUS ZenFone 4 (A400CG)
    ASUS ZenFone 4 (A400CXG)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 31 Ağustos 2014; 13:31:09 >
  • alacak arkadaşlar modeller arasında bariz fark var aşağdaki linki inceleyin. a400cg modeline göre a450cg olanının kamerası daha iyi şarjı daha uzun gidiyor ekranı 4.5 diğerinden büyük ayrıca flash var gözüküyor vsvs alırken dikkat edin. bir diğer modeli a400cxg nin özellikleri bulup karşılaştıramadım.

http://gadgets.ndtv.com/asus-zenfone-4-a450cg-1761-vs-asus-zenfone-4-a400cg-1207

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 31 Ağustos 2014; 13:51:26 >
  • deta53 kullanıcısına yanıt
    Turkiye'de sadece bir modeli var sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Turkiye'de sadece bir modeli var sanırım

sanırım o model de a400cg.
  • ben de telefonu bugün itibari ile turkcell bayiinden kredi kartı ile tek çekim 450 tlye almış bulunmaktayım telefon gayet güzel elimde 5 ay önce 900 tlye satın aldıgım samsung galaxy grand var fakat o bile bu telefon kadar stabil değil bunun ram kullanımı 480 mb civarında ve 500 mb boşta ram bırakıyor çok stabil çalışıyor şuan 4.3.5 güncellemesi geldi 70 mblık onu kuruyorum telefon saf android sanırım, kutun altında google ibareleri bulunuyor launcheri gayet iyi nexus 4 e benziyor menü geçişleri falan hiç roota gerek yok çünkü kasan bir telefon değil bence 800 900 liralık rakipleri ile eşdeğer bir telefon diyebilirim aynı fiyata samsungun en dandik telefonu galaxy ace satılıyor o telefonun yaklasık 6 kat daha iyisini bunda bulabilirsiniz eminim. samsungdan uzak durun, zenfone 4 bile bana bu performansı ve kaliteyi hissettiriyorsa 5 ve 6 bunun nirvanasıdır herhalde kesinlikle alınması gereken en iyi android telefonlardan biri f/p ürünü 10 üzerinden 9 u rahatlıkla hak ediyor kırdığım eksileri ise kamerası, 5 mp (8mp ve flash olabilirdi) siyah modelini aldım beyazı sevmiyorum daha asil duruyor telefon internette her ne kadar dual sim yazsa da sim slotu 1 tane bulunuyor yanındaki slot kapalı ve sim yuvasında sim1 yazıyor bu dikkatimi çekti internetten çift sim kartlı modelini inceledim sim1 yuvasının hemen yanında kapalı olan yerde sim2 slotu bulunuyor sanırım ülkemizde tek sim kartlı modeli bulunuyor bunun pek de bir sorun arz edeceğini düsünmüyorum bilgisayarlarında yakaladığı kaliteyi telefonlarına da aktarmış şimdiki aklım olsaydı elimde bulunan grand cihazımı satın almazdım ne yazık ki 24 ay tahahütle aldıgım için vazgeçemiyorum tek bir çiziği bile yok ama verdiğim parayı hak etmediğini düsünüyorum o paraya bu cihazın 6 sını alabilirdim elimde patladı diyebilirim neyse sağlık olsun SAMSUNGTAN UZAK DURUN..

• Bilgilendirme için teşekkür ederim.

İnternet hızı konusunda bilgi verebilir misin?
  • Merhaba arkadaşlar Samsung galaxy s2 ile Zenfone 4 ü karşılaştırırsak hangisini almak daha mantıklı sizce? ikisinin de artıları ve eksileri nelerdir?
  • Bu zen4 hepsinden daha performanslı olacak çünkü aynı GPU'ya sahip sahip fakat çözünürlüğü daha az.
  • 1 haftadır telefonu kullanıyorum , telefonu turkcell'den 450 tl'ye aldım.

+++kasa malzemesi kaliteli,görünüşü güzel, hız,dokunmatik ekran,yazılım,internet hızı gayet iyi, donma takılma yaşamadım henüz
    ---- Batarya(1600 mah) 1 günü çıkarmıyor çabuk tükeniyor, konuşma ses kalitesi iyi değil (tiz bir ses var), hoparlör çıkışı çok güçlü değil ama idare eder, kamera çok iyi değil ,

kısa inceleme yazdım aşağıdaki adresten okuyabilirsiniz.

Asus Zenfone 4 İncelemesi
  • siparişi verdim yarın kargoya vericekler. telefonu bulmakta cok sıkıntı cektim 1 günüm internette arastırma yapmakla gecti. aynı fiyata htc ve samsungdaki telefonları gorseniz 512 ramli 600-800 hz işlemcili modeller hep. bir beklentim yok telefondan stabil olsun sıkıntı cıkartmasın yeterli ama kafama takılan bir konu var cevabını bulamadım bu telefonun pili degişiyormu sabitmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: funnyhow

siparişi verdim yarın kargoya vericekler. telefonu bulmakta cok sıkıntı cektim 1 günüm internette arastırma yapmakla gecti. aynı fiyata htc ve samsungdaki telefonları gorseniz 512 ramli 600-800 hz işlemcili modeller hep. bir beklentim yok telefondan stabil olsun sıkıntı cıkartmasın yeterli ama kafama takılan bir konu var cevabını bulamadım bu telefonun pili degişiyormu sabitmi?

hangi modelini sipariş verdiniz biliyormusunuz ? A400CG mi yoksa A450CG mi ?
  • funnyhow kullanıcısına yanıt
    pil sabit 1600 mah
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcorleo

pil sabit 1600 mah

Batarya sıkıntısı için internette bir çözüm yolu yazıyordu. Asus un kendi sitesinden firmware güncelleştirmesi yapılınca batarya büyük ölçüde düzeliyormuş. bir deneyin isterseniz. Bende bugün Turkcell den almayı düşünüyorum telefonu. Donma,kasma gibi bir sıkıntısı yoksa web tarayıcısı arayüz hızı foto kalitesi vs iyi ise bu fiyata gayet alınanbilecek bir telefon gibi duruyor şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anabolic

quote:

Orijinalden alıntı: mcorleo

pil sabit 1600 mah

Batarya sıkıntısı için internette bir çözüm yolu yazıyordu. Asus un kendi sitesinden firmware güncelleştirmesi yapılınca batarya büyük ölçüde düzeliyormuş. bir deneyin isterseniz. Bende bugün Turkcell den almayı düşünüyorum telefonu. Donma,kasma gibi bir sıkıntısı yoksa web tarayıcısı arayüz hızı foto kalitesi vs iyi ise bu fiyata gayet alınanbilecek bir telefon gibi duruyor şuan.

En son güncellemeyi yaptım bir şey değişmedi , donma,kasma yok , internet kullanımı çok iyi,, kamera flash yok iç güveysinden hallice , tasarım ve malzeme güzel,,,kutudan kulaklık çıkmıyor,,bu fiyata alınabilecek en iyi telefon ...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.