Şimdi Ara

ASUS ZENFONE 4/5/6 [Takip Merkezi] (İnceleme-Haber-Video) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
5.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: assam757

şimdi arkadaşlar bu tel yeni çıktı ve güzele benziyor .kardeşime tel alacağız ve zenfone 4 düşünüyoz ama n11 479 hb499 sizce turkcell 449 liraya satacaklar sizce turcell çıkaracakmı yani beklemeliyimmi yoksa n11 yada hp almalımıyım bide bu tele kvk mı garanti veriyor şimdi biz karedşime nokia 525 düşünürken bu tel on numara ama sizce asus zenfone alınırmı bu fiyat aralığında başka telleremi yönelmeli 400tl-500 tl şimdiden cevaplarınız için teşekkürederim

XD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

quote:

Orijinalden alıntı: assam757

şimdi arkadaşlar bu tel yeni çıktı ve güzele benziyor .kardeşime tel alacağız ve zenfone 4 düşünüyoz ama n11 479 hb499 sizce turkcell 449 liraya satacaklar sizce turcell çıkaracakmı yani beklemeliyimmi yoksa n11 yada hp almalımıyım bide bu tele kvk mı garanti veriyor şimdi biz karedşime nokia 525 düşünürken bu tel on numara ama sizce asus zenfone alınırmı bu fiyat aralığında başka telleremi yönelmeli 400tl-500 tl şimdiden cevaplarınız için teşekkürederim

XD

WHY ???
  • onlyilkr kullanıcısına yanıt
    Zenfone 6 'nın bilgileri yanlış girilmiş. İşlemci z2560 1.6GHz olacak...
  • koppa kullanıcısına yanıt
    Resimler lansmandan önce hazırlandığı için diğer ülkelere göre yapıldı. Şimdi düzeltmeyi yaptım.
  • zenfone 4 türkiyede 1200 mü yoksa 1600 mah ile mi satılıyor bilen var mı ?
  • Ben iki telefon taşımaktan kurtulmak için çift sim kartlı bir cihaz bakıyorum,5 in çift sim performansı ve batarya durumu nasıl araştırıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zenfone 6 nın stoklara girmesini bekliyorum 5'in bataryası düşük oldugu için 6 tercih edicem gibi
  • Asus telefon piyasasına stoksuz girerk bir ilke imza attı... Bu zenfone serisi resmen hayalet telefon, adı var kendi yok, bulmak mümkün değil.
  • Zemfone 4 aldım

• Arkadaşlar bende uzun süredir Zenfone 4'ü inceliyorum alıcam fakat şunu merak ediyorum ülkemize Asus ZenFone 4 A450CG modeli gelirmi acaba gelmezse bunu alıcam ama gelicekse beklicem çünkü Asus ZenFone 4 A450CG modelinde ekran 4,5 inç , kamera 8 mp ve flaş mevcut..

Kesin bilgisi olan arkadaşlar varmı acaba ..
  • Asus zenfone 6 ya kitkat guncellemesi yaparken telefon kapandi ve ekranda sadece usb isareti cikiyor ne yapmaliyim yardim edin :((
     ASUS ZENFONE 4/5/6 [Takip Merkezi] (İnceleme-Haber-Video)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.