Şimdi Ara

ASUS ZENFONE 4/5/6 [Takip Merkezi] (İnceleme-Haber-Video)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
31
Cevap
3
Favori
5.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ASUS ZENFONE 4/5/6 [Takip Merkezi] (İnceleme-Haber-Video)

Merhaba arkadaşlar,
    ASUS yakın zamanda Türkiye piyasasına girmeye hazırlanıyor. ZenFone serisi cihazlar fiyatı ve özellikleriyle dikkat çekicek anlaşılan. Konu üzerinde ZenFone 4-5-6 ile ilgili yeni bilgi akışını, incelemeleri paylaşacağız.

Konu ile alakalı fikirleriniz önemli :)
    ZenFone serisi cihazların fiyatları:
    ZenFone 6: 799 TL
    ZenFone 5: 699 TL
    ZenFone 4: 449 TL

ASUS Türkiye - ZenFone Tanıtım Filmleri

--Güncellenmeye devam edicek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlyilkr -- 11 Ağustos 2014; 22:35:26 >

• ASUS ZenFone 6 İncelemeleri

İngilizce

Türkçe

ZenFone 6 - Benchmark Testleri

ZenFone 6 - Samsung Galaxy Note 3 Karşılaştırması

ZenFone 6'nın Kamerası

ASUS ZenFone 5 İncelemeleri

İngilizce

Türkçe

ZenFone 5 - Benchmark Testleri

ZenFone 5 - Kamera Testi

ZenFone 5 vs ZenFone 4 - Antutu Benchmark

ZenFone 5 VS Lenovo P780 - Antutu Benchmark

ZenFone 5 Drop Test

ASUS ZenFone 4 İncelemeleri (İngilizce)

ASUS ZenFone 4 Benchmark Testi

ASUS ZenFone 4 Oyun Testi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlyilkr -- 8 Ağustos 2014; 0:37:11 >

• 1 gb ramli zenfone 5 i diğer ülkelerden çok yüksek bir fiyata satacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inexo kullanıcısına yanıt
    700-800 TL'ti geçmez bence. Tabi lansmanda her şey açıklanacaktır. ZenFone 6'nın fiyatını daha çok merak ediyorum. Rekabet olduğuna göre fiyatlarda da indirim olacaktır.
  • Asus'un kaliteli işçilik ve malzeme kalitesini bir kenara bırakın çok mütevazi bir donanımı var, beğeniyorum ama ederi 500tl bence....

Baz model 170$

http://www.1949deal.com/asus-zenfone-5-intel-z2560-dual-core-1-6ghz-android-4-3-smartphone-1gb-ram-8gb-rom-5-0-inch-hd-screen-red.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaq t -- 22 Temmuz 2014; 18:39:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shaq t

Asus'un kaliteli işçilik ve malzeme kalitesini bir kenara bırakın çok mütevazi bir donanımı var, beğeniyorum ama ederi 500tl bence....

Baz model 170$

http://www.1949deal.com/asus-zenfone-5-intel-z2560-dual-core-1-6ghz-android-4-3-smartphone-1gb-ram-8gb-rom-5-0-inch-hd-screen-red.html

Eğer 500 TL gibi bir fiyattan sunulursa kapış kapış gider . Umarım öyle olur.

• Ne zaman geliyor acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: silgikafa

Ne zaman geliyor acaba

Bu adreste paylaşılana göre Ağustos ayı içerisinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlyilkr -- 26 Temmuz 2014; 13:41:13 >
  • ASUS ZenFone 6'nın ön incelemesi siteye yüklendi. Bu linkten ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlyilkr -- 24 Temmuz 2014; 18:02:36 >
  • Güncelleme:

• ASUS ZenFone 5 ön incelemesi eklendi.
    • ASUS ZenFone 4 ön incelemesi eklendi.
  • ASUS, tanıtım filmlerinin devamına yeni bir video eklemiş. Ayrıca bir geri sayımda başlamış. 11 Gün 4 Saat kalmış durumda. 2 kişilik lansman partisine katılma şansı tanıyor ASUS. Denemek lazım :)

• --Güncelleme:
    Türk yayınlarından da ön incelemeler gelmeye başladı.
  • Türkiye lansmanı gerçekleşti. Fiyatları ve piyasaya çıkış tarihleri:
    ZenFone 6: 799 TL (11 Ağustos)
    ZenFone 5: 699 TL (11 Ağustos)
    ZenFone 4: 449 TL (14 Ağustos )
  • Yerimizi alalım. Zenfone5 kırmızı alabiliriz
  • Bu zenfone 5 ile moto g'yi kıyaslarsak hangisi daha makul olur? Fiyatları hemen hemen aynı sayılır çünkü. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: giovannidrogo

Bu zenfone 5 ile moto g'yi kıyaslarsak hangisi daha makul olur? Fiyatları hemen hemen aynı sayılır çünkü. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Hala mı Moto G yahu..

Moto G kaba, servisi berbat bir telefondur, tek artısı android güncellemesi alacak olması.

T50, GMD2 ve bu cihaz varken, Moto G' ile uğraşmak saçmalık.

Bu arada bu cihazların çıkmasına seviniyorum, her başlığa Moto G diye atlayacak kitle azalacaktır :)
  • onlyilkr kullanıcısına yanıt
    hocam drop testi başlığı altında başka video var
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

quote:

Orijinalden alıntı: giovannidrogo

Bu zenfone 5 ile moto g'yi kıyaslarsak hangisi daha makul olur? Fiyatları hemen hemen aynı sayılır çünkü. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Hala mı Moto G yahu..

Moto G kaba, servisi berbat bir telefondur, tek artısı android güncellemesi alacak olması.

T50, GMD2 ve bu cihaz varken, Moto G' ile uğraşmak saçmalık.

Bu arada bu cihazların çıkmasına seviniyorum, her başlığa Moto G diye atlayacak kitle azalacaktır :)

Ben de o her başlığa moto g yazanlardan dolayı sorayım istedim. Biraz inceledikten sonra; servis, tasarım, kamera, ram, ekran gibi birçok konuda çok daha iyi olduğuna kanaat getirdim şu an. Pek acelem yok zaten, alanların yorumları da gelsin, ona göre kararımı veririm.

• @giovannidrogo
    Diğer - ZenFone 5 Ön İncelemesi - konuda yazmıştım fakat buradaki arkadaşlarında görmesi açısından tekrar belirteyim.(ZenFone 5 vs Moto G)

quote:

ZenFone 5, ekran olarak daha geniş, daha ince, kamera bakımından daha fazla şey vaat ediyor. Ayrıca batarya kısmında da azda olsa önde.

2 GB Ram olduğunu da unutmamak lazım. ASUS teknik servis konusunda da -duyduğum, gördüğüm kadarıyla- müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. Seçim sana kalmış. Biraz bekleyip piyasaya sürüldükten sonra incelemeni öneririm.

@Mentollü Vazelin
    Bir yanlışlık olmuş, videoyu düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlyilkr -- 8 Ağustos 2014; 0:46:48 >

• şimdi arkadaşlar bu tel yeni çıktı ve güzele benziyor .kardeşime tel alacağız ve zenfone 4 düşünüyoz ama n11 479 hb499 sizce turkcell 449 liraya satacaklar sizce turcell çıkaracakmı yani beklemeliyimmi yoksa n11 yada hp almalımıyım bide bu tele kvk mı garanti veriyor şimdi biz karedşime nokia 525 düşünürken bu tel on numara ama sizce asus zenfone alınırmı bu fiyat aralığında başka telleremi yönelmeli 400tl-500 tl şimdiden cevaplarınız için teşekkürederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.