Şimdi Ara

ASUS ZENFONE 5 İNCELEMEM - KULLANICI KULÜBÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
5
Favori
6.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    eger bir ölçü ise forumdaki bu sayfayy telefonda açyp asagi ittirimde onuna kadar yag gibi gidiyor, face yada twitterda denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varyemez55 -- 14 Ağustos 2014; 12:31:09 >
  • Hocam inceleme için gerçekten çok teşekkür ederim büyük bir artı kattın bu telefonu düşünenlere, ben birde şeyi sorucam internet performansı nasıl acaba detaylı bir şekilde inceleme fırsatı buldunuz mu, sosyal medyalar da örneğin facebook, twitter uygulamaları kasıyor mu kasmıyor mu akıcı bir şekilde gidiyor mu deneme fırsatınız oldu mu yada olursa eğer yazarsanız çok memnun kalırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: varyemez55

eger bir ölçü ise forumdaki bu sayfayy telefonda açyp asagi ittirimde onuna kadar yag gibi gidiyor, face yada twitterda denemedim.

yok hocam o ölçü değil malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1 beyaz Zenfone 5imle dahil olduğum kulüp.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler. Öncelikle emeğinize sağlık.Ben tekrardan bir konuya değinmek istiyorum.

Görüşme ses kalitesi ve yüksekliği nasıl.

Örnek olarak verirsek ben xperia zp kullanıyordum (malesef arızalandı.)
    karşıdaki ses bana çok net geliyordu ve benim sesim karşıya çok net gidiyordu.

Görüşme sesini en yükseğe aldığımda ise ahizeyi kulağımdan 4-5 santim uzaklaştırsam bile sesi rahatlıkla duyabiliyordum.(normal sesli bir ortam kastediyorum.)

bunun gibi bizlere bir kıyaslama yapabilirseniz çok seviniriz. Teşekkürler. İyi çalışmalar.
  • hayırlı olsun, incelemeniz de oldukça faydalı olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JagerBomb -- 15 Ağustos 2014; 0:07:00 >
  • Türk sitelerinin yaptığı video incelemelerde hoparlör sesinin gayet tatmin edici olduğunu söylüyorlardı kafam karıştı açıkcası.
  • Güle güle kullan hala memnunmusun bende moto g le bunun arasında kaldım.
  • haydarselim kullanıcısına yanıt
    ASUS Zenfone 5 Kullanıcıları Kulübü NEDE KAYIT OLURUM
  • Bende dün aldım telefonu süper.Ancak mesela asphalt 8 oynadığınızda azcık ısınıyor ama çok değil.Oda 8 çekirdekli işlemciden olsa gerek.Yani bu telefonu hiç sıkıntıya düşmeden alabilirsiniz
  • sa. beyler telefonun türkçe kullanım klavuzunu ben bulamadım asus'un sitesinden bulabilecek biri varmı telefonu aldık bari bütün özelliklerini bilelim.
    birde alarım kurup telefonu kapatınca telefon açılıp alarım çalmıyor. bunun sebebini bilen varmı.
  • Süper dencek bir telefon değil pili çok gidiyor değiştircem en kısa surede kamerası idare eder ama pil cok kotu pil sorun değilse alın oyun da oynarsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.