Şimdi Ara

Asus Zenfone 5 Şarj Olmuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
13.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 ay önce almış olduğum telefon bugün şarj olmamaya başladı.Telefon şarjı bazen algılıyor yapmaya başlıyor fakat çıkarttıktan sonra beş dakka sonra tekrar takıyorum şarj etmiyor.Ayrıca şarjdan çektikten sonra telefondaki şarj ışığı sönmüyor üstteki durum çubuğundada şarj oluyor gösteriyor.Sormak istediğim yazılımsal bir sorunmu yoksa şarj girişindenmi kaynaklanıyor.Telefon android 4.4.2 sürümünde.Aynı sorunu yaşayanlar varsa yardımcı olabilirlermi acaba.Telefonu resetledim yine aynı sorun devam ediyor.

• caner3437 C kullanıcısına yanıt
    yazılımsal bir sorun değil servise gitmesi gerek verirken çok açıklayıcı bir not yazmayı yada aldığınız firma vatan teknosa ise yazdırmayı unutmayın yoksa haybeye gidip gelir cihaz ama bence kendiniz gönderin asus sitesine girin cihaz gönderin seçeneğine basın imei nosunu yazın size bir kod verecek o kod ile kargo ya vereceksiniz.

edit: umarım cihazda kullanıcı kaynaklı ezik kırık vs. yoktur yoksa direk garanti kapsamından çıkarırlar bakmazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 15 Mart 2015; 2:50:42 >
  • aynı sorun dün benim zenfone6 telefonumda da olmaya başladı. şuan telefon şarjı %1 indi ama şarj edemiyorum telefonu. kapalı veya açıkken fark etmiyor. başka şarj aletleride denedim ama sonuç değişmedi. servise göndermeden halletmenin bir yolu yokmu acaba???
  • aynısı bende de oldu. servise gönderdim değişim kararı çıktı.
  • caner3437 C kullanıcısına yanıt
    Zenfone 5 aldım telefon %99 şarj oluyor bir türlü %100 olmadı format attım birkez %100 tam oldu sonra yine aynı sorun %99 da kalıyor %100 olmuyor Android sürümü 4.4.2 neden olabilir acaba yardım edenlere Allah razı olsun teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut can arslan -- 1 Nisan 2015; 12:46:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 6s 2.4 ghz wifi problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.