Şimdi Ara

Asus Zenfone 6 Dokunmatik Sapıtma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
26.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zenfone 6 ile kitkata geçtiğimden beri dokunmatik sapıtmalar yapıyor. Bazen kendi kendine farklı bir yerlere basıyor, her gün en az 2-3 kez başıma geliyor. Genelde ekran kilidini ilk açarken yapıyor bu sorunu. Sorun kitkattan kaynaklı sanırım yani yazılımsal. Üşenmedim araştırıp 4.3 jelly bean e döndüm, 2-3 gün kullandım hiç yapmadı. Bu sorunun çözümünü bilen var mı? Ya da aynı sorunu yaşayan...

• Evet bende 4.4 e geçince böyle oldu kesinlikle katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede gunicinde en az 3 4 kez yapiyor jb nasil peki sarj olarak kk mi jb mi daha iyi asus zenfone 6da ses camera vs

• En son güncelleme yüklü 80 mb olan ama ne güncellemeden önce nede sonra bu sorunla karşılaşmadım. Telefon gündüz elimden düşmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

En son güncelleme yüklü 80 mb olan ama ne güncellemeden önce nede sonra bu sorunla karşılaşmadım. Telefon gündüz elimden düşmez.

Benim cihazin versiyonuda son surum diye biliyorum 2.21 40.29
    Birde dostlar uyku modlu pencereli kilif kullaniyorum gelen msj sayisi bildirim vs yok ekranda ama nette simge var hem arayam hem sms acba jb de mi var oyle bir ayarda goremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: matrix31

quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

En son güncelleme yüklü 80 mb olan ama ne güncellemeden önce nede sonra bu sorunla karşılaşmadım. Telefon gündüz elimden düşmez.

Benim cihazin versiyonuda son surum diye biliyorum 2.21 40.29
    Birde dostlar uyku modlu pencereli kilif kullaniyorum gelen msj sayisi bildirim vs yok ekranda ama nette simge var hem arayam hem sms acba jb de mi var oyle bir ayarda goremedim

Asus özelleştirilmiş ayarlardan kılıfı aktif ettiniz mi?

• Telde cam ekran koruyucusu varsa bu olabiliyor. Benim de başıma geldi. Ama camdan kaynaklandığını düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Samsung Klavye Kasma Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bu dokunmatik sorununa bir çözüm yok mu hala?
  • 18 kasımda Zenfone 6 aldım. 12 aralıkta aynı sorundan teknik servise gönderdim. 3 ocakta aradılar ürününüzü iade alabilirsiniz diye. Gittim paramı geri aldım. Telefonu başka yerde bulamadım ve bugün yine vatan bilgisayardan aldım. Aynı sorunu yaşamayacağımı düşündüm ama yanıldım. Gündüz telefonu çok kullanmadım ama şu an aynı sorun beni sinir ediyor. Kitkat kurulu geldi, inşallah bu sorun sadece kitkat sürümünde vardır. Sorun yaşamıyorum diyen arkadaşlar, telefonun ekranını iki kere pataklasın tuş kilidini açmadan elinizi ekranda kaydırın o zaman görürsünüz sorun var mı yok mu. Ayrıca sürüm düşürmek garanti kapsamından çıkarıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memo_dur -- 6 Ocak 2015; 0:45:28 >
  • Lollipop gelene kadar mecbur jb kullancaz.jb garanti disi birakmaz orginal romu sonucta custom degil.acil bi is olnca insani deli ediyor bunu da kanitlamak sikjnti adamlar bakar dener sorun yok diye geri gonderebilir ki jelatindense sokelim ama sanmiyorum ins kitkatta yapiodur

• Bunu ortaya çıkarmanın bende kolay bi yolu var. Ekran kilitliyken akrana iki kere şaplak at :D arkasından tuş kilidini aç ve ekrana dokun, parmağını kaldırma. Jelatin ile alakası yok, ben hiçbir telefonumda jelatin kullanmadım.
  • Bu açtığım başlığın linkini asusa gönderdim. Aha da bakın böyle bir sorun var, tek yaşayan da ben değilim diye. Gelen cevap resimde...
     Asus Zenfone 6 Dokunmatik Sapıtma Sorunu

• Bende de aynı sorun var nova launcher kullanıyorum bu yüzden oluyor sanıyordum
    Eğer yazılımsal değilse servise göndermekte fayda var tabi ki

• Ben jelatini soktum sanki cok az azaldı ama arada yine yapıyor servis bence bakar sorun yok diyip geri gönderir bu yuzden en az 10 gun telsiz kalmaya değmez.bir fix falan olsa super olurdu

• Jelly beane dönüp 2 gün kullandım hiç yapmadı. Yazılımsal bence de, ben de bi fix falan olabilir diye düşündüm aslında. Bu 3. mail atışın...

• Arkadaşlar bu soruna nasıl çözüm buluruz çıldırtıyor bu sorun beni bugun defalarca tekrarladı jb ye donunce kesin çözülüyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: cauz

Jelly beane dönüp 2 gün kullandım hiç yapmadı. Yazılımsal bence de, ben de bi fix falan olabilir diye düşündüm aslında. Bu 3. mail atışın...

kardeş nasıl döndün ya bende deli olacağım bu sorun yüzünden kaç saattir uğraşıyorum olmadı bir türlü
  • http://www.ayvlive.com/index.php?/topic/269-asus-zenfone-kitkattan-jellybeane-geri-dönme/

Buradan bakarak yaptım...

• Arkadaşlar aynı sorun bende,de var geri ve home tuşları öyle bir takiliyorki ne yaptıysam olmadı çözüm bulan varmı

• On beş gün önce telefonu dokunmatiginde sorun var diye teleservice gönderdim simdi diyorki telefonun ana kartı degistirecegiz diyorlar ana kart değişimi doa kapsamına girmiyormu yoksa bunlar şalgamı geçiyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.