Şimdi Ara

ASUS ZenFone 5 Türkiye'de ön siparişe açıldı! İşte fiyatı (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
6
Favori
14.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 haftaya nokia x6 duyurulacak. Tr ye hızlı gelirse zenfone 5 satışlarını baltalar. Çünkü 200 euro olacağı söyleniyor. Eksikleri var tabi zenfone 5 e göre ama fiyat farkıda oradan geliyor. Birde fiyatı 2300 e çıkarırlarsa o fiyata nokia 8, sony xz1 gibi snapdragon 835 li telefonlar var. Ay sonuna kadar nokia 7 plus gelecek. Nokia X6 ise 200-250 eurodan çıkarsa 1500 den gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 11 Mayıs 2018; 4:41:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben nokia almazdım .asusun son 3 amiral gemi modeli sıkıntısız şekilde kullanılıyor(ara modellerinde sıkıntılar bolca var).kronik sorunları yok denecek kadar az.kaliteli yapıyor yani,bi yol tutturmuş şimdiden.nokia ise daha riskli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

Yaw 6.2 az değil mi? düz hesap 8 yapın şöyle kol gibi uzun olsun boynumuza dolayıp gezeriz :D
    6.2 ama 5.5telefonlardan küçük

• quote:

Orijinalden alıntı: FJieQuen.RAA

6.2 ama 5.5telefonlardan küçük

Alıntıları Göster
    Asus 5.5 laser den kullanimi daha rahat

• incelemeyi yayınladım gençler.

• mczaga kullanıcısına yanıt
    ordinaryus profesör konuştu...
  • ASUS ZenFone 5 Türkiye'de ön siparişe açıldı! İşte fiyatıASUS ZenFone 5 Türkiye'de ön siparişe açıldı! İşte fiyatı

Telefondan aldım kamerası şahane :)

• arkadaşlar teknosada telefon tükenmiş, başka nerden bulabiliriz?
  • Teknosa onsiparisle sattigi telefonlari iptal etmis ..bu telofonu aylardir bekleyen pek cok kisiyi magdur etmistir ..asus turkiyeye duyurulur.

• hakankaran kullanıcısına yanıt
    cihaz şu an hiçbir yerde yok, anlaşılan asus türkiye bu konuda çok pasif
  • Asus un sitesinde 2032 + KDV olarak görünüyor. Stoklara girene kadar 2400+kdv olacak bu gidişle
  • Arkadaşlar müzik dinlerken sesi dışarı verdiğimde sıkıntı yaşıyorum ses gidip gidip geliyor kesilip kesilip artar gibi sizlerde nasil

• O kadar güncelleme aldı duzelmedi başka ptoplem yok servise mi göndereyim şaşırdım

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.