Şimdi Ara

ASUS ZenFone 5 Türkiye'de ön siparişe açıldı! İşte fiyatı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
6
Favori
14.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Mctolga-

usta asusun kendi sitesinde var diyor yoksa benmi yanlış okuyorum
    https://www.asus.com/Phone/ZenFone-5-ZE620KL/Tech-Specs/

Main Rear Camera

5x light sensitivity low light photos (compared with a typical camera with 16MP, F1.7 & 1.12µm pixel size)

Sony flagship IMX363 12MP dual pixel image sensor - 1/2.55" large sensor size, 1.4µm large pixel size

F1.8 aperture

24mm equivalent focal length in 35mm film camera

6p lens

83° field of view

Instant cameras switching

0.03 seconds phase-detection autofocus

4-axis, 4 stops optical image stabilization

LED flash

Alıntıları Göster
    OIS te var EIS te var. OIS fotoğraf çekiminde aktif, EIS ise video çekiminde aktif oluyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• -Mctolga- kullanıcısına yanıt
    Çok enteresan. OIS yoktu. Sonradan eklendi sanki web sayfasına.

Exmor RS sensörü olan IMX 363'ü görmemişim. Onda zaten 4 axis var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astegon

OIS yok ki, EIS var.
    Asus'un sitesinden alıp fotoğraf ekledim o kadar OIS ve EIS ikisi birlikte var, yabancı sitelerdeki incelemeleri de izledim onlarda da OIS olduğu çok belli zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByEVOL

Asus'un sitesinden alıp fotoğraf ekledim o kadar OIS ve EIS ikisi birlikte var, yabancı sitelerdeki incelemeleri de izledim onlarda da OIS olduğu çok belli zaten

Alıntıları Göster
    4k video çekerken odaklanma ve stabilizasyon sorunları yaşıyor. Ois olduğunu buradanmı anladınız . Bazı arkadaşlar ois var demiş ama 16 mp f1.7 kamera bilgisi yazıyor. Zenfone 5’te f1.8 12 mp eisli kamera var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 7 Mayıs 2018; 2:6:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

4k video çekerken odaklanma ve stabilizasyon sorunları yaşıyor. Ois olduğunu buradanmı anladınız . Bazı arkadaşlar ois var demiş ama 16 mp f1.7 kamera bilgisi yazıyor. Zenfone 5’te f1.8 12 mp eisli kamera var.

Alıntıları Göster
    Exmor RS IMX363 de 4 axis OIS var görünüyor sony'nin sitesinde.
  • Teknosa da siyah rengi tekrar stokta görünüyor. Mi max 2 almayasaydım, bunu sipariş verirdim. Satıp alsammı acaba? Aklımda deli sorular..
  • Siyah tekrar stokta ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Alıntıları Göster
    evet ama bu sorun sadece 4k videolarda var yanlış hatırlamıyorsam, full hd videolarda sorun yaşanmadığı belirtiliyordu, belirttiğiniz sıkıntı yazılımsal bir sorun da olabilir bunu cihaz gelince anlayacağız

Ayrıca aşağıdaki videoyu izlersen dakika 10:30 da p20 ye göre videonun sallanmadığını görürsün ama kalite olarak biraz kötü gözüküyor video ama onunda yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum

https://www.youtube.com/watch?v=X4YIs_C0yKw

• Ois her zaman devrede, eis ise genelde yüksek çözünürlükte devrede olmuyor. Video çekiminde de düşük çözünürlükte daha başarılı stabilizasyon bu sebeple var; düşük çözünürlükte ois+eis, yüksek çözünürlükte(4k) sadece ois.

Edit: videoya baktım şimdi, ben bambaşka bişeyden bahsetmişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etkinus -- 7 Mayıs 2018; 13:54:10 >
  • etkinus kullanıcısına yanıt
    cihazlar elimize ulaşınca daha net anlarız herşeyi
  • Mate 10 lite vardı nişanlıma verdim. Kendime iPhone 7 aldım ama sevmedim satıp bunu mu alsam. P20 lite ile arasında kaldım. Çok kararsızım (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ludovico. -- 7 Mayıs 2018; 17:53:29 >
  • Ludovico. kullanıcısına yanıt
    Şahsi görüşüm p20 lite ile kiyas edilecek bi cihaz değil. P20 lite de ne 4k ne ois ne de stereo hoparlör var. Ben siyahını sipariş ettim.

• https://m.n11.com/asus-zenfone-5-64gb-cep-telefonu-P253316616?cid=700102&utm_source=aff_go&utm_campaign=price_comp&utm_medium=cpc&utm_term=21

N11 de 2299 TL den satışa çıkmış ama kargoya verilme en geç 15 Mayıs olarak belirtilmiş

• Perşembe kargoya verseler,cumartesi ye kadar gelir herhalde ! gelmezi se cumartesi akşamı birbirimize teselli veririz artık hayır, YouTube da video da bitti arkadaş! Hint mint İtalyan bütün zenfone 5 videolarını bitirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_divx -- 7 Mayıs 2018; 19:58:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_divx

Perşembe kargoya verseler,cumartesi ye kadar gelir herhalde ! gelmezi se cumartesi akşamı birbirimize teselli veririz artık hayır, YouTube da video da bitti arkadaş! Hint mint İtalyan bütün zenfone 5 videolarını bitirdim.
    aynen hocam benimde öyle izlemediğim video kalmadı, yabancı dilleri öğrendim nerdeyse dinleye dinleye

• Benimde izlemediğim video kalmadı da italyanca öğrenesim geldi. Ne kadar çok italyan teknoloji kanalı varmış yahu..

Birde ben 5z bekliyorum, siz düşünün..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün asus müşteri hizmetlerini aradım.ois var mış.kutudan birde şeffaf kılıf çıkıyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: sovalye_

bugün asus müşteri hizmetlerini aradım.ois var mış.kutudan birde şeffaf kılıf çıkıyormuş
    Keske can filmi de koysalarmis ..

Bu arada telefonun avrupa versyonu ile bize satilan arasinda kamera farki mi ?

• hakankaran kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim yok hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalım
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.