Şimdi Ara

ASUS ZenFone 5 Türkiye'de ön siparişe açıldı! İşte fiyatı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
6
Favori
14.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5 için değil hocam 5z için 480€ dediler. Aslında fiyat farkı öyle fazla değil. Malesef TL deki değersizlik ve üstüne fiyat da yüksek olunca vergi de ona göre oluşuyor.
  • Snapdragon 636'nın performansını piyasada çok bilindik telefonlarla (Samsung, Sony filan) kıyaslarsak; hangi modellerden daha iyi diyebiliriz? Ayrıca oyun performansı ne derece olur?
  • Evet bizim gerizekalı Türk yayıncılardan bazıları bir taraflarından anladığı için ve videolarda yanlış şeyler söyledikleri için buna, ben 5 için 480€ + vergi sandım.

Ancak yine de 3.000 - 3.500₺ olması imkansız. Ha olur, isterse Asus Türkiye 10.000₺ desin. Ellerinde patlar bir güzel, satamazlar 5z'yi.

Yahu Apple'ın TR'deki radikal fiyat politikasına rağmen atıyorum iPhone 8 Plus'ta 64GB - 256GB farkı bile 800₺. Aynı kafada olurlarsa fiyat açısından yine hüsran olur Asus için.. Bende kendi telefonumu kullanmaya devam ederim.

"Rekabetçi fiyat politikası" diye bir şeyden bahsedemezler 3.000 - 3.500₺ olursa. Gider iPhone 8 falan alır millet. Gerizekalılar mı? Ne Asus'u?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: terliktengiiriyorum

Peki ön satış bitince fiyatı artar mı? Gümüşü kalmış gece mavisi bitmiş...
    Artacak tabi. Asus bile kendi sitesinde fiyatı arttırdı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Georgearkin

Note FE ile Asus Zenfone 5 arasında kaldım.Gelse de incelemeleri izlesek,bu sefer de fiyat artabilir.
    Teknosada siyah olan da tükenmiş.
    Ayni ikilemdeyim note serisi kullaniyorum guveniyorum ama artik guncelleme almaz zenfone 2 yil daha guncelleme alir

Ayrica note fe 2k ekran bu ise hd +goruntu benim icin onemli

Ne dersiniz arkadaslar ?

• Arkadaşlar bugün siyah rengin bittiğini görünce öğlen saatlerinde acele ederek gümüş siparişini verdim. (zaten gümüş istiyordum) Yurt dışındaki incelemeleri vs izleyerek almaya karar verdim. 2000 TL civarında rakibi yok bence, samsung note 2 den geçiyorum inşallah üzmez :)

Ayrıca bazı arkadaşlar IOS ve EIS konusunda terettütü var gibi ama Asus'un kendi sitesinde yazıyor açık açık o yüzden sorun olacağını düşünmüyorum

Gelene kadar sabırsızlıkla bekleyeceğim :)

ASUS ZenFone 5 Türkiye'de ön siparişe açıldı! İşte fiyatı

• etkinus kullanıcısına yanıt
    Oisli demiştim ois fark yaratır f1.8 ve f2.0 farkıyla zenfone daha iyi duruyor. İkisininde eksiği var. Ön sipariş bitince 2299 olacakmış fiyatı ki asus store ve teknosada stoklar bitmiş gözüküyor. 2300 tl ye çıkarırlarsa o fiyata oneplus 5t alınır. Zenfone 5 in şuan gördüğüm kameradaki sıkıntısı 4k videolarda odaklanma ve stabilizasyon sorunları yaşıyor. 1080p de yaşamıyorken 4k da yaşanması düzeltilebilir yazılımsal olaiblir diye düşündürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 5 Mayıs 2018; 20:52:29 >
  • 5 para etmez çöp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arttırırsalar arttırsınlar anasını satayım. İşler tersine mı döndü? Tüketiciler artık her hıyarım var diyene elinde tuzlukla koştuğundan firmalar istedikleri gibi at koşturuyorlar. Malı satan onlar nedir bu telaşınız? Ben de almayı planlıyorum ama 1 lira fiyat artarsa vazgeçerim. Başka telefon mu yok? 5z'nin fiyatını merak ediyorum. Duruma göre seçim yapacağım.

• hakankaran kullanıcısına yanıt
    Ben cihazın gelmesini,mağazalar düşmesini beklemekli diyorum.biraz yakından görmek lazım ekran için soru işaretleri var bence 2k gibi canlı olabilecekmi?millet kullansın bakalım incelemeler nasıl olacak?
    Fiyat 2300 e çıkacakmış..çıksın canları bilir seçenek çok bizde balşka model seçeriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Georgearkin -- 5 Mayıs 2018; 21:36:28 >
  • Georgearkin kullanıcısına yanıt
    Valla şuana kadar seyrettiğim yabancı teknoloji editörlerinin (youtube'da) eksiksiz olarak tamamının söylediği şey "ekran muazzam", "renk ve parlaklık şahane", "renk dengesi inanılmaz" şeklinde. Kaldı ki birkaç video izledim iPhone X ile Z5'i yanyana koymuşlar hakikaten Asus'un beyazı ve parlaklığı ile renk gamutu daha iyi. Ben bile iPhone'un IPS ekranını çok severim ama Z5'in ekranına, renklerine videodan bile bayıldım.

• hakankaran kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı ikilemde kaldım ama note fe 2 sene önceki telefon. Kamera ve tasarım performansı maalesef geride kalıyor benim gözümde. Ayrıca artık güncelleme de vermezler 8.0 dan sonra.

• Sırf xiaomi nin uygulamalarında reklam gösterme saçmalıkları yüzünden yazın bu cihazı alacağım. Zaten hiçbir android üreticisi doğru düzgün güncelleme vermiyor. Bari tasarımı hoş olan bu cihaz olsun :). Ancak 2000 tl ideal iken üzerininin verileceğini düşünmüyorum.
  • an itibari ile teknosa da gümüş modeli de tükendi arkadaşlar bilginize
  • Bende dayanamayıp sipariş geçmiştim Teknosa dan.belki de son cihazı ben sipariş etmişimdir.Bakalım beğenmezsem hanıma veririm onun note 5i ile idare ederiz.

• 5z'nin çıkış yada ön sipariş tarihi belli mi arkadaşlar?

• Redzepi kullanıcısına yanıt
    incelemelerden duyduğum kadarıyla haziran gibi sanırım
  • Ön siparişler bittiyse kargolamaya başlasalar bari😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • versamaxx V kullanıcısına yanıt
    10 Mayıs tarihinde kargoya verilmeye başlanacak,11-12 Mayası gibi elimizde olursa şanslıyız..biraz daha gecikebilir.Bakalılm sonrasında 2300 tl olarak satışa sunacaklar mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEYLER TEKRAR STOKLARA GİRMİŞ..YARDIRIN...

gearbestte bile 1850 tl ..dolar bu kurdayken kaçırılmaması lazım
    ASUS ZenFone 5 Türkiye'de ön siparişe açıldı! İşte fiyatı

https://www.teknosa.com/urunler/125076773/asus-zenfone-5-64gb-akilli-telefon-gumus

NOT : arkadaslar bu telefon gelcek cam ekran koruyucusu piyasada hiç bir yerde yok(yani çizilmez cam veya jelatin) şimdi biz bunu kullanırken kabak gibi çizmeyiz demi napcaz o konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemturk -- 6 Mayıs 2018; 19:46:31 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.