Şimdi Ara

ASUS ZenFone 5 Türkiye'de ön siparişe açıldı! İşte fiyatı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
6
Favori
14.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi de eis fotoğraf çekiminde kullanmaz ki. Eis i fotoğrafta kullanıldığını da nerden çıkardınız?

Ois ile eis'i aynı anda barındıran cihazları görmek için samsung cihazlara bakabilirsiniz; s7,s8,s9 serileri. Muhtemelen s6 da da vardır. Tabi note serisinde de var. Ois ile eis aynı cihazda olmaz diye birşey yok yani. Bunu bulmak için uzakdoğuya gitmeye gerek de yok.

vDIS: Video Digital Image Stabilization
    http://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-s7/camera/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etkinus -- 5 Mayıs 2018; 12:55:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note FE ile Asus Zenfone 5 arasında kaldım.Gelse de incelemeleri izlesek,bu sefer de fiyat artabilir.
    Teknosada siyah olan da tükenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Georgearkin -- 5 Mayıs 2018; 14:22:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stok kaçtı acaba tükenmiş bile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Georgearkin

Note FE ile Asus Zenfone 5 arasında kaldım.Gelse de incelemeleri izlesek,bu sefer de fiyat artabilir.
    Teknosada siyah olan da tükenmiş.
    Ben de Xiaomi Mi Mix 2 ile arasında kalmıştım. Ama bu telefon özellikle kamera, ekran, yapay zeka ve distribütör garantili olması nedeniyle ağır bastı ve siparişini verdim. Ayrıca telefonun siyah diye bir modeli yok. Gece mavisi diyor Asus. Bizim teknosa adını siyah koymuş nedense.
  • nickimsonikimsi kullanıcısına yanıt
    Galiba ben de sipariş geçecem. Gece mavisi kalmamış Teknosa'da internetten baktım şimdi. Gümüş iyi midir? Ya da mağazaya gitsem hallederler mi? Bugün Mi6 ve Mi Note3'e baktım benim 3 sene önceki telefonum daha güzel fotoğraf çekiyordu ben de vazgeçtim. O yüzden bu sefer de Asus'u deneyelim en kötü 3-4 yıl götürür umarım SD636 da üzmez....
  • Mix 2 , Zenfone 5 , Honor 10 arasında kararsız kaldım.

Öncelik batarya,hız,kamera ve kulaklık kalitesi.

İncelemesi gelse de baksak ne olup olmadığına.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JackWondo kullanıcısına yanıt
    Honor 10'un gelmesi Eylül-Ekimi bulabilir. Mix2 mi Zenfone 5 mi dersen kesinlikle Z5 derim.
  • terliktengiiriyorum T kullanıcısına yanıt
    Hocam s8 den geçeceğim için şüphe içersindeyim.

Yoksa dakika düşünmezdim.

Büyük ihtimalle siparişi vericem, bu fiyata başka distrübütör garantili telefon yok.

Edit:S8 THH den para iadesi aliyorum.

Şu an bu mesaji eski Zenfone 5 den yazıyorum.

6 yıllık galiba telefon :))

Herhangibir korkunuz olmasın. Zenfone 5 sizi hiç üzmez. SD636 verimli bir işlemci. Atom parçalamayacağız sonuçta.
    Şuan siparişte sadece gümüş kalmış.. Sipariş vermesem bu da bitecek..
    Akşama ben de sipariş gececeğim heralde.
    Gearbest'de bile 1850 TL gözüküyor telefon. Bu stok bitince 2300 TL'den satılacak malum kur.
    Z5 için de 3500'den aşağıya çıkmayacak gibi gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizguven61

Dostum sen şakamı yapıyosun ?? Öncelikle OIS be EIS'in çalışma prensibini bi araştır öğren ondan sonra link paylaşırsın.. Bir kamerada optik yada elektronik görüntü sabitleme varsa bu hem videoda hem fotoğraf çekiminde ortaktır.. yada şöyle diyeyim bir kamerada OPTİK SABİTLEME (OIS) varsa neden cihaz ELEKTRONİK SABİTLEMEYİ (EIS) kullanma gereği duysun? görüntü sabitlemek asıl video çekimindeki rahatsız edici sarsıntıyı absorbe eder, ama fotoğraf çekiminde de odaklanma esnasında bulanık foto çekmemek için devreye girer..

Bir telefonda hem EIS ve hemde OIS var demek mantık dışıdır.. Zaten firmalar yazıyor, ÖZELLİKLER ÜLKELERE GÖRE DEĞİŞKENLİK GÖSTEREBİLİR... işte tamda bu sorunu yaşıyoruz biz.. bende sipariş verdim cihazdan ama bize EIS li versiyonu veriyor olmaları beni çok kızdırdı. Birçok firmanın satış rekorları kırdığı yerdir TÜRKİYE.. Bize bu muamelenin yapılıyor olması hem üzücü hemde çok SİNİR BOZUCU !
    Dostum bence sen şaka yapıyorsun şuan :) EIS ve OIS ikisi de bal gibi bir cihazda olabilir. Bence sen iyi bir araştır bu işi, öğren iyice sonra yorum yaz

Sinir bozacak birşey de yok ayrıca. Adam zaten açık açık yazmış global sitesinde. YANİ ASUS KİMSEYİ KANDIRMIYOR. Kandırıldığını sananlar sizin gibi Zenfone 5i iyice araştırmamış olanlardır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 5 Mayıs 2018; 17:15:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: terliktengiiriyorum

Herhangibir korkunuz olmasın. Zenfone 5 sizi hiç üzmez. SD636 verimli bir işlemci. Atom parçalamayacağız sonuçta.
    Şuan siparişte sadece gümüş kalmış.. Sipariş vermesem bu da bitecek..
    Akşama ben de sipariş gececeğim heralde.
    Gearbest'de bile 1850 TL gözüküyor telefon. Bu stok bitince 2300 TL'den satılacak malum kur.
    Z5 için de 3500'den aşağıya çıkmayacak gibi gözüküyor.
    Ver siparişi gitsin hocam. Z5z 3500 TL nin altında gelmez Türkiye ye. İthalatçı garantili gelirse de minimum 3000 olur fiyatı..

• ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    Peki ön satış bitince fiyatı artar mı? Gümüşü kalmış gece mavisi bitmiş...
    Hocam ekran kalitesi konusunda tereddütlerim var.

500 nit parlaklık ve renk kalitesi,ayrı mevzu amoled kullanasim da yok yanıyor nasıl teknoloji ise.

• Ya arkafaşlar kafanız güzel mi ben anlamadım???

Telefonlar birebir aynı ya aynı!

5, 2000₺'ye gelmişken (ki Asus bu fiyat ile de kâr edebiliyor demektir) sadece işlemci, ram ve depolama farkından dolayı 3.500₺'ye gelmesini düşünmek nedir? İşlemci atom mu parçalıyor?

Yani diyorsunuz ki birebir aynı telefon biri 2000₺'ye çıktı, diğeri bu 3 bileşen yüzünden %75 pahalı olur!

El insaf ya!!! Biraz mantık rica edeceğim!

• 5z en fazla 3000 den gelir belki 2500 bile olabilir çünkü sadece işlemci farkıyla 1000 lira oynamaz. Zenfone 5 resmi garantili olarak güzel fiyatlandırmaya sahip. Bazı arkadaşlar mi mix 2 yerine tercih etmişler. Mi mix 2 deki snapdragon 835 ve oisli kamera zenfone 5 e göre gayet fark yaratıyor. Birde nokia nın 7 plusu gelecek. 2000 liraya şık tasarım ve orta seviye donanım isteyen alabilir.

• Hocam kamera fark yaratıyor derken mix 2 mi iyi zenfone 5 mi? Kağıt üstünde zenfone 5 kamerası daha iyi görünüyor. Karşılaştırma gördünüz mü?

Karşılaştırmalara baktım ekranı gerçektenden çok canlı ve güzel. Hiç sönük kalmıyor.
    Benim de ekranda hiç soru işareti yok kafamda bir tek kamera da soru işareti var.
    Ekran yanarsa yansın THH falan uğraşır alırız paramızı bir türlü.
    Bu arada Teknosa'ya gittim kendilerinin satış yapamadıklarını söylediler. Gümüş renk kalmış ön satış için. Renk konusunda bir şey yapamıyorlarmış.
    En önemlisi ise ön satış bittiğinde satılacak fiyatı gösterdiler, kendilerine tanımlı olan fiyatı 2299 TL....
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    Yanlış görmediysem Türkiye'ye 8/256 sı gelecek 5Z. Onun da fiyatı 700dolar. Düz zaten 3000 lirayı görüyor telefon. Vergileri+bayi kazancını koyarsan üstüne 3500'dan fazla yapıyor maalesef.
    Yav ona bakarsan 5 için lansmanda 480€ dediler ki vergiler hariç fiyatı dediler, o zaman (hadi 500€ de) bizim kurla vergisiz haliyle 2.500₺ olması ve en az 3.000 - 3.500₺'den satılmaya başlanması lazımdı, her şey dahil adamlar 2.000₺ lansman fiyatı verdiler.

Sadece işlemci, ram ve depolama farkı ile neredeyse 2 adet Zenfone 5 ediyor demektir bu söylediğin. Ya ticari bilginiz yok ya da fiyatlandırma politikası hakkında hiçbir bilginiz yok.

• Hayır birde her şeyi geçtim. 3500₺ olsa kusura bakmayın ama kimse Asus'un suratına osurmaz. 500₺ - 1000₺ daha koyar iPhone alırım, Samsung alırım onu alırım bunu alırım.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.