Şimdi Ara

ASUS ZenFone 5 Türkiye'de ön siparişe açıldı! İşte fiyatı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
6
Favori
14.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon garantili olduğu için mi mi 2s'e göre tercih sebebi olabilir. Yalnız bu telefonun kötü yanı henüz centigi gizlemek için ayar yok, ileride güncelleme ile verilebilir belki ama insan ilk zamanlarda kafasina takar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyse arkadaşlar, geçmiş olsun; ön sipariş fiyat avantajı bitmiş, 1948+Kdv olmuş fiyatı; yani 2299TL... bu fiyat çok fazla bence...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

Telefon garantili olduğu için mi mi 2s'e göre tercih sebebi olabilir. Yalnız bu telefonun kötü yanı henüz centigi gizlemek için ayar yok, ileride güncelleme ile verilebilir belki ama insan ilk zamanlarda kafasina takar.
    Garanti olayı ve fiyatına göre özellikleri benim tercihim. Herkesin kendisine göre bir tercih nedeni vardır elbet hocam... iPhone X kullandım çentik çoğu zaman görülmüyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 3 Mayıs 2018; 22:45:39 >
  • 2 defa Asus alma almakla hata ettiğimi anladım.Herkes alacağı telefonda serbest , kimseye almayın da demiyorum.İyi yanlarını da gördüm telefonun.
    fakat çok sıkıntı yaşattı garanti konusunda.
  • ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    asus store da satılmış olan mavi diye gecenle , teknosada satışta olan siyah diye geçen renkler birbirinden farklı mı , yoksa aynı renk mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pacer

asus store da satılmış olan mavi diye gecenle , teknosada satışta olan siyah diye geçen renkler birbirinden farklı mı , yoksa aynı renk mi acaba ?
    Teknosa'da siyah diyor ama ikisi de gece mavisi. Başka bir koyu renk zenfone 5 yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lagethon

Zenfone 5 mobil dünya kongresinde 6gb RAM ve 8gb RAM diye 2 ayrı model olarak tanıtılmıştı. Türkiyede Teknosa ve Asus Store da satılan 4GB RAM'li versiyon nereden çıktı?
    Cihaz kalınlığı 7.7mm yazan sitede var 7.9 mm de.. sebebini anlamadım bitürlü.. bazı bilgiler neden böyle tutarsız !

• cmlunrssl kullanıcısına yanıt
    Teknosa da halen 1999 TL. Bugün çalışana sorduğumda ön sipariş birince 2299'a satılacak dedi ama. Ben de mi note 3 ve bunun arasında kaldım... SD636 üzer mi
  • Asus'un kendi sitesinden Türkçe olarak baktığımda kamerada EIS (elektronik görüntü sabitleme) olduğu yazıyo ama sayfayı ingilizce yaptığımda OIS (optik imaj sabitleme) olduğu yazıyo..

Buda demek oluyoki bize sunulan versiyon traş versiyon..

• terliktengiiriyorum T kullanıcısına yanıt
    Siparisi gectim hocam gelsin yorumlarım

Ois konusu muallak umarım traş versihon vs degildir

Birde sanirim depolama ufs degil baska eksik goremedim simdilk.

• OIS fotoğraf çekiminde var video da EIS var cihazda... Hemen traş versiyon falan denmişte :)

https://www.google.com.tr/amp/s/m.gsmarena.com/asus_zenfone_5_ze620kl-ampp-9061.php

https://www.phonearena.com/phones/Asus-ZenFone-5-2018_id10836

Bu da ASUS global sitesi :

ASUS ZenFone 5 Türkiye'de ön siparişe açıldı! İşte fiyatı

ASUS ZenFone 5 Türkiye'de ön siparişe açıldı! İşte fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 5 Mayıs 2018; 6:25:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

OIS fotoğraf çekiminde var video da EIS var cihazda... Hemen traş versiyon falan denmişte :)

https://www.google.com.tr/amp/s/m.gsmarena.com/asus_zenfone_5_ze620kl-ampp-9061.php

https://www.phonearena.com/phones/Asus-ZenFone-5-2018_id10836

Bu da ASUS global sitesi :

OIS video ile alakalı değil miydi? Foto ile oisin ne alakası var ki?

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    Valla sipariside verdik bende ois in video ile ilgili oldugunu biliyorum umarim yazmayi vs unutmuslardir diye iyi niyetli bakmaya calisiyorum ama belli bir traslanma var gibi umarim yaniliyoruzdur.

• ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    Dostum sen şakamı yapıyosun ?? Öncelikle OIS be EIS'in çalışma prensibini bi araştır öğren ondan sonra link paylaşırsın.. Bir kamerada optik yada elektronik görüntü sabitleme varsa bu hem videoda hem fotoğraf çekiminde ortaktır.. yada şöyle diyeyim bir kamerada OPTİK SABİTLEME (OIS) varsa neden cihaz ELEKTRONİK SABİTLEMEYİ (EIS) kullanma gereği duysun? görüntü sabitlemek asıl video çekimindeki rahatsız edici sarsıntıyı absorbe eder, ama fotoğraf çekiminde de odaklanma esnasında bulanık foto çekmemek için devreye girer..

Bir telefonda hem EIS ve hemde OIS var demek mantık dışıdır.. Zaten firmalar yazıyor, ÖZELLİKLER ÜLKELERE GÖRE DEĞİŞKENLİK GÖSTEREBİLİR... işte tamda bu sorunu yaşıyoruz biz.. bende sipariş verdim cihazdan ama bize EIS li versiyonu veriyor olmaları beni çok kızdırdı. Birçok firmanın satış rekorları kırdığı yerdir TÜRKİYE.. Bize bu muamelenin yapılıyor olması hem üzücü hemde çok SİNİR BOZUCU !

• cengizguven61 kullanıcısına yanıt
    Hocam sinemasindan elektronigine kadar bu hale düştük bu bir gercek suan gearbest de 2000 in ustune satilan telin yurtici satis fiyati daha ucuz olmasi bunlara delalet olabilir neyse cihazlar beldiginde ayrintili konusuruz nevar ne yok telde iptal etmeyi dusunmuyorum sahsen ancak video kamera ozellikleri ile one cikan cihazin bari kamerasindan kirpmasalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: nickimsonikimsi

Hocam sinemasindan elektronigine kadar bu hale düştük bu bir gercek suan gearbest de 2000 in ustune satilan telin yurtici satis fiyati daha ucuz olmasi bunlara delalet olabilir neyse cihazlar beldiginde ayrintili konusuruz nevar ne yok telde iptal etmeyi dusunmuyorum sahsen ancak video kamera ozellikleri ile one cikan cihazin bari kamerasindan kirpmasalar.
    Aynı düşüncedeyim.. yani bir kameradan kısacakları özellikle nasıl bir kâr'a geçmeyi planlamış firma ! Çok yazık ! Koca asus'un kullanıcı ayırt etmesine inanamıyorum ! LTE modemin CAT seviyesi farklı olsa saygı duyarım, hani belli bir mobil internet hızına kadar destek verseydi anlarım ama yabancının video kayıt kalitesi iyi olsun, TÜRK KULLANICI çok önemli değil mantığı insanı sinirlendiriyor.

(Başka bir izahı yok sanırım bunun)

• cengizguven61 kullanıcısına yanıt
    EDIT: Bende eksik bakmışım!

Ortalığı hemen velveleye vermişsiniz ancak yeterli araştırma yapmamışsınız.

Asus Zenfone 5'te de, 5z'de de fotoğraf çekimi 4 yönlü optik görüntü stabilizasyonuna, video çekimi 3 yönlü elektronik görüntü stabilizasyonuna sahip.

Herhangi bir traşlama yok özetle. Asus Global'e gidip her iki modelin tech. spec.'lerine bakabilirsiniz. Internette bazı sitelerde EIS bazı sitelerde OIS yazmasına takılmayın. ASUS Global sitesinde ne yazdığı önemli, Asus TR'de sayfayı yazan gerizekalılar sadece Video çekimi için olan kısmı yazmış. Ana kameraya ait bilgileri yazmamışlar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 5 Mayıs 2018; 11:29:13 >
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    Sana eksik baktigini yazacaktim ancak hatani anlayip duzeltmissin buradan cikarilicak tek sonuc ya sayfayi hazirlayanlar geri zekali yada tiraslama var!
    Videoda eis fotoda ois diye birsey olmaz ya vardir ya yoktur globaldekilerde heralde cok yazalim cok gozuksun kafasinda yazdiklarindan bu sorunlar cikti en iyi ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickimsonikimsi -- 5 Mayıs 2018; 11:44:57 >
  • Sayfayı hazırlayanlar net gerizekalı.

Global sitede telefonun özelliklerini anca sığdırmışlar, bizimkiler öylesine yazmış geçmiş.

Ayrıca özellik traşlama gibi bir durum olsa Asus'ta malumunuz ürünün kodu farklı olur. Öyle bir durumda yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: nickimsonikimsi

Sana eksik baktigini yazacaktim ancak hatani anlayip duzeltmissin buradan cikarilicak tek sonuc ya sayfayi hazirlayanlar geri zekali yada tiraslama var!
    Videoda eis fotoda ois diye birsey olmaz ya vardir ya yoktur globaldekilerde heralde cok yazalim cok gozuksun kafasinda yazdiklarindan bu sorunlar cikti en iyi ihtimalle.
    Kesinlikle anlatmak istediğim buydu.. bir özellik ya vardır ya yoktur, kamerasına 4 yönlü stabilizasyon koyan firma niye video çekiminde bunu yazılıma bıraksın ?? Akıl alıyomu bunu ?

Hem EIS hemde OIS barındıran hiçbir firma duymadım, 10 yıldır uzakdoğuya gidip geliyorum.. Daha cihaz 7.7mm mi 7.9 mm mi karar veremedi siteler.. Muallakta olan bazı konular var, bunların en doğru cevaplarını 10 mayıs sonrası başlanılacak olan kargolama sürecinden sonra anlıcaz..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.