Şimdi Ara

Asus zenfone 5 vs nokia lumia 535 hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://m.teknosa.com/urunler/125071433/microsoft-lumia-535-beyaz-akilli-telefon

Bu lumia buda asus
    http://www.teknosa.com/urunler/125071315/asus-zenfone-5-siyah-akilli-telefon
    Nokia lumia cok stabildir ama uygulamasi azmis sizce kalite kamera ekran olarak hangisi Hangisi daha cok gunceleme alir lolipop gelirmi nokia magazi andorid kadar iyi olurmu lumiada ekrana cift tiklama ozelliginide seviyom hangisini alim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zenfone 5 e güncelleme gelir mi bilmem lakin Her Lumia telefon windowsphone 10 güncellemesini alacak.

• Sence hangisi daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: ciikolove

Sence hangisi daha iyi

Teknik özellikleri bakmından zenfone daha alınası. Tabi alt seviye cihazlara destek verme konusunda Microsoft bir numara.

Önümüzdeki günlerde Windows 10 videosu yayınlanacak o videoyu izleyip karar vermeniz daha iyi olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben distorobur garantili alcam hb gibi yerlerden sizce gelirmi sikinti olurmu

• quote:

Ben distorobur garantili alcam hb gibi yerlerden sizce gelirmi sikinti olurmu

HB'de asla sıkıntı olmaz 1-2 güne gelir
  • Her yonden hangisi daha iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ LUMİA 520
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Her yonden hangisi daha iyi

Bence zenfone 5 hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ciikolove C kullanıcısına yanıt
    İkiside değil 5 şubatta 1320 gelecek a101 e 679tl ye kaçırma derim.

Kamera demişsin kamera çok onemliyse 699 tl ye 925 hb da yada 650 tl ye 920 ereyon da mevcut aklında bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZQ -- 30 Ocak 2015; 4:20:21 >
  • Kardes nokia magazisi andorid kadar gelisekmi

• Kardes nokianin bu serisinde 6 inch ekran var ve 5 mp kamera 535 ayni degilmidi zenfone 5 nasil diyom simdi cevap verirmisiniz

• Nokia lumia 920 de 8.7 mp kamera var ama on kamera nokia limia 535 den daha iyi degil

• quote:

http://m.teknosa.com/urunler/125071433/microsoft-lumia-535-beyaz-akilli-telefon

Bu lumia buda asus
    http://www.teknosa.com/urunler/125071315/asus-zenfone-5-siyah-akilli-telefon
    Nokia lumia cok stabildir ama uygulamasi azmis sizce kalite kamera ekran olarak hangisi Hangisi daha cok gunceleme alir lolipop gelirmi nokia magazi andorid kadar iyi olurmu lumiada ekrana cift tiklama ozelliginide seviyom hangisini alim

Hocam zenfone 5 teknik olarak çok iyi bir cihaz zenfone alın derim androide 5.0 alacak diye biliyorum ve sorunları asus tarafından düzeltilir ama Nokia ya da Microsoft a bulaşmayın hayatınıızın hatası olur aman diyeyim

• Kesinlikle Asus Zenfone 5.

• Mağazası lazımsa geçin androide beklemeyin.

• Zenfone 5 tabiki lolipop u alacağı kesin

• Zenfone 5 bir kere 5 inç telefona göre çok büyük bir kasaya sahip .Çabuk çizilen kasasıda cabası.Batarya bakımından da kesinlikle daha sıkıntılı lumialardan.Windows phonenun Marketi çoğu ihtiyacı karşılıyor ve her geçen gün dahada iyi bir hal alıyor ben olsam lumia 535 i düşünürdüm.

• ciikolove C kullanıcısına yanıt
    Ben ikisi arasında kalmazdım herhalde direkt Lumia alırdım ama o fiyata 535 alır mıydım bilmiyorum 920 almak daha mantıklı geliyor, ama bana bir arkadaşım sorsaydı kendime alacağım hangisini önerirsin diye diyeceğim şey şu olurdu uygulama oyun istiyorsan zenfone ama onu aldıktan sonra da bana neden şarjı çabuk bitiyor deme derdim çünkü pil ömrü çok düşük, 535 alırsan da neden bunun mağaza boş geliştirme yok deme derdim.

Birisi giriş seviyesi birisi orta seviye bir telefon insanı çok kararsız bırakıyor ancak ben 920 alırdım o fiyata en mantıklısı bu olurdu, belki 535 daha fazla güncelleme alabilir ama içim rahat etmezdi aynı fiyata 920 alabilirken 535 almayı.

• orktas O kullanıcısına yanıt
    İstiyen istediğini alır ama bence zen 5 derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShowCase -- 30 Ocak 2015; 15:08:16 >
  • ShowCase kullanıcısına yanıt
    Allah aşkına övmüş müyüm bakar mısınız (?)

Kendim alacak olsaydım 920 derdim dedim, uygulama ve oyun istiyorsanız zenfone alın dedim ama şarjı az gidiyor diye de uyarıda bulundum ve ben 535 almamasını önerdim Lumia alacaksa 920 almasını önerdim.

Bir de ben sırf ara yüzü için almıştım bu telefonu diğerlerinden sıkıldığım için o senin fikrin herkes için aynı olmayabilir.

Ekleme: Arkadaş mesajını değiştirmiş keşke alıntılasaydım ama Windows Phone u övmüşüm ona göre ondan bahsediyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orktas -- 30 Ocak 2015; 16:13:11 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.