Şimdi Ara

Asus Zenfone 5z [ANA KONU] Artık buradan devam (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
29
Favori
100.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İyileştirme Öğesi:
    1. 2020-05-05 sürümüne güncellenmiş Android güvenlik düzeltme eki
    Youtube izlerken ve Hızlı Ayar panelini aşağı kaydırırken 2.Sabit gecikme sorunu
    3.Sabit Google haritası bulunamıyor sorunu
    4. Game Genie'de kaldırılan Twitch canlı akış işlevi
    5.Bildirimleri göstermek için yüz algılama kullanılırken bir sorun düzeltildi, cihazın kilidi aynı anda açılacak
    PDF dosyalarının Dosya Yöneticisi'nde doğru bir şekilde sınıflandırılmaması düzeltildi
    Sabit modda oyun oynarken ekran sorununun altında hassas değil.
    Yatay modda ses kontrol paneli ile karanlık temada ses modu düğmesi arasındaki bir UI tutarsızlığı sorunu düzeltildi
    9.Tayland ve Brezilya için ayarlanmış gizlilik ayarları
    10.PUBG oyunu sırasında sol ve sağ parmakları hareket ettirirken sabit gecikme sorunu
  • Servisi aradım batarya değişimi için garantiden değişmez ise 80 TL + 110 TL servis ücreti dedim. Arka camda yerinden oynuyordu tırnak girecek kadar boşluk vardı. Bende yolladım telefondan hala çok memnunum batarya harici. Garantinin bitmesine 20 gün kaldı bu arada

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maximilanos kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, bu uygulamayı ne kadar süre kullandıktan sonra ghost screen'den kurtuldunuz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan.97

Merhabalar, bu uygulamayı ne kadar süre kullandıktan sonra ghost screen'den kurtuldunuz acaba ?
    Uygulamayı kullanmaya başladıktan hemen sonra
  • Arkadaşlar resimde megafona benzer bir simge var (bluetooth'un solunda) ne anlama geliyor bilen var mı?Asus Zenfone 5z [ANA KONU] Artık buradan devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta

Arkadaşlar resimde megafona benzer bir simge var (bluetooth'un solunda) ne anlama geliyor bilen var mı?
    İlk defa görüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta

Arkadaşlar resimde megafona benzer bir simge var (bluetooth'un solunda) ne anlama geliyor bilen var mı?
    Dış alan modu var aşağı çekip yaptığımız ayarlarda. Bende şimdi gördüm biraz geç oldu ama :)

• Servise batarya değişimi için yollamistim cihazi telefonda 80 TL + servis ücreti 110 TL demişlerdi.
    Ekranın sağ üstünde küçücük catlaktan dolayı ekran değişmesi gerekiyor, sadece batarya değişimi yapamayiz diyip 870 + 110 TL istediler. Sinir oldum geri istedim cihazı.

İnternette bir kaç batarya buldum ama orijinalligi şüpheli.
    Alan deneyen var mı? Telefon hala taş gibi çalışıyor ama batarya dayanmıyor eskisi gibi

• arkadaşlar hoparlörden ses alamıyorum (zil sesi, spotify vs).
    hoparlörler sağlam, telefon görüşmesinde hoparlöre alıp denedim, yada watsapp de mesajlaşırken bildirim sesi geliyor.
    başına gelen var mı? Asus destek hard reset atın dedi.

Asus Zenfone 5z [ANA KONU] Artık buradan devam

4.5gnin yanındaki ve ses açma kapama ekranındaki ikon daha önce yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitalx -- 6 Temmuz 2020; 17:25:11 >
  • Rahatsız etmeyin modu acmissiniz. Onun içinde baya seçenek var. SMS gelmesin bildirim gelmesin ses yok çağrı sesi yok vs.vs.
    Yüksek ihtimal ondan gibi.
    Kapatıp deneyin

• vega_vega V kullanıcısına yanıt
    rahatsız etmeyin modu hep açıktı, 22.00'dan sonra geçerli oluyordu. ama kapatınca düzeldi. hard reset atmaktansa manuel açıp kapatacağım artık. Teşekkür ederim.
  • Bilgisayara telefonu USB ile bağladığımda telefon sadece şarj oluyor dosya aktarımı yapamıyorum ayrıca ayarlardan seçmeye çalıştığım zaman pasif gözüküyor, kablo orjinal kablosu değil acaba ondan mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NobleFighter kullanıcısına yanıt
    Hocam geliştirici seçeneklerinden USB hata ayaklama modunu açmayı denediniz mi? Yada açık mı?

• vega_vega V kullanıcısına yanıt
    Denedim valla hocam farklı kablolarla da denedim

• Yeni güncelleme geldi telefona. Güncelledim.

Asus Zenfone 5z [ANA KONU] Artık buradan devam

• Ev animasyonuna dönmek için hareket navigasyonu ayarlandı?

Bunu anlayamadım.

• Aylardır OTA güncelleme gelmiyor bana, mecburen siteden indirip elle güncelleme yapıyorum.

• newfel kullanıcısına yanıt
    Sitedeki güncelleme imajını kurmak daha sağlıklı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofem

Sitedeki güncelleme imajını kurmak daha sağlıklı zaten.
    Kesinlikle katılıyorum

• Selamlar, bir iPhone xs max bir de asus kullanıyorum iphone 12 pro max almaya pek ihtiyaç duymadim ama zenfone 5z'den o kadar mutluyum ki zenfone 7 serisi gelse de alsam diyorum, ayni fikirde olanlar var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 8 Ağustos 2020; 12:36:23 >
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.