Şimdi Ara

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.151
Cevap
151
Favori
680.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben Note 3 kullanıyorum. Eşime zenfone 6 alacağım. Note 3 e sizin batarya takibi olan programı kurddum ve birden şarzı hızlı tükettiğini gördüm. Batarya takip pragramını hemen sildim. Program çok aşırı şarz tüketti. Programdan önce noraml di :)) Bu tür. programlar androidtte sıkıntı yaratabiliiyor. Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teowanted -- 18 Ağustos 2014; 20:48:31 >
  • Bana da verilen bilgi yazdığım şekilde, telefonunu değiştiren arkadaş da aynı dediğim biçimde mağazada direkt değiştirdi ama bizim sorunumuz donanımsal hatta ben önce Asus servisi ile görüştüm bu durum düzelir mi kullanmaya devam edeyim mi diyerek onlarda hayır donanımsal bir hata dediler. Teknosaya gönderin 14 günlük yasal değişim ve iade hakkınız var, eğer isterseniz bizede gönderebilirsiniz değişim için ama eğer cihaz bize gelirse 20 iş günü içerinde ancak değişim olur yani siz kestirme yoldan gidin dediler. Eğer değiştirmeye yanaşmazlarsa bizi tekrar arayın ilgilenelim değişimi için dediler.Daha sonra Teknoasist ile görüştüm servisin söylediği bilgiyi verdim, onlarda göndermemi ve kargo takip numarasını vermemi söylediler.

Dün gece kargo takip numarasını verdim, bu sabah cihazın geliş kaydının yapılır yapılmaz değişim işlemini başlatacaklarını aynı renk ve model cihazı gönderip kargo takip numarasını da bana ileteceklerini söylediler. Hatta mailde atmışlar konuşmaya ek olarak.

Ama dediğim gibi benim sorunum donanımsal :)

***************************************************************************************************************************************

Teknosa İnternet Satış İade Değişim Prosedürü;

Teknosa, ürün değişim ve iadelerinde 4822 sayılı yasa ile değişik 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunda belirtilen esasları, müşteri memnuniyeti açısından alt sınır olarak kabul eder. İnternet ve telefon ile yapılan satışlarda, müşterilerimiz üründen vazgeçme nedeniyle, 4822 sayılı Tüketicinin Koruması hakkındaki kanunda belirtilen, müşterinin 7 gün içinde hiçbir gerekçe göstermeden ürünü reddetme hakkı dahilinde iade ve değişim işlemleri yapabilmektedir.

İade ve Değişim talepleriniz için, size en yakın Teknosa mağazamızı ziyaret edebilir ya da ürün ile birlikte tarafınıza gönderilen iade formunu eksiksiz doldurarak anlaşmalı kargo firmamız ile ürünü depo adresimize gönderebilirsiniz.

Ürünün kapıda kargo sorumlusuna teslimatı öncesi nakliye esnasında zarar görmemesi için Teknosa.com ambalajı ile gönderebilirsiniz. Bu nedenle Teknosa.com ambalajını ürünü teslim aldıktan sonra saklayınız.

Unutmayın, ürün iade ve değişim süreciniz eksik ya da zarar görmüş ürün iadelerinde uzun sürebilecektir. Bunu önlemek için ürünü mutlaka hasarsız ve kutu içeriği, ambalajı zarar görmeden iletmeye çalışınız.

İade Kapsamı Dışındaki Ürünler; Tek kullanımlık ürünler, kopyalanabilir yazılım ve programlar, DVD, VDC, CD ve kasetler, kişisel bakım ürünleri (traş makinesi, traş köpüğü, epilatör, diş bakım ürünleri,..vs) ile sarf malzemeleri (toner, kartuş vs) ancak ambalajı açılmamış ve kullanılmamış olmaları halinde iade edilebilir.

Bakınız ne diyor? Hiç bir gerekçe göstermeden diyor.İnternetten yapılan satışlarda sorgusuz sualsiz değişim ve iade yapıyorlar, eh bizim arkadaş mağazadan aldığı halde sorgusuz sualsiz değişim yaptılar da iş size gelince mi Tüketici kanunu tökezliyor? Bu farkı yaratan nedir yani ben anlamadım şimdi.Bu çifte standard niye?

soneday Nickli arkadaşımız mağazadan satın aldığı ürünü hoparlördeki sorun sebebi ile mağazada anında değiştirdi, cihaza sim kart takılmıştı ve kullanılmıştı.Kendisini konudan haberdar edeceğim mention ile o da gerekli bilgiyi verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judasjudas -- 18 Ağustos 2014; 21:54:49 >

• seven44 S kullanıcısına yanıt
    ses kısma tuşu -+'nın - tarafı ile güç tuşuna aynı anda basık tutun. foto sesi gelecek.
  • merhabalar

asus zenfone 6'yı kullanıyorum. ilk şarj çok uzun gitmedi. şarj olduktan sonra %90a kadar hızla tükeniyor. sonra normalleşiyor. bugün 30 saati aştı, 6 saate yakın ekran süresi elde ettim. kullanımım yoğun değil. ortalama kullanım. şarj konusunda acele konuşmamak gerektiğini düşünüyorum.
  • serginov S kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar genel olarak bende ki şarj sıkıntısını gördükleri için biraz paniklediler fakat ben daha önce yeni bir pilin ancak 3-4 tam şarj sonrası gerçek performansına ulaşacağını belirtmiştim ve bahsettikleri sıkıntı benimle aynı değil...30 saat süre çok iyi bence...
  • Arkadaşlar teknosa hediye kılıfı göndermiş bugün kardeşime, ilk 100 içerisinde olduğunu düşünenler var ise bugün yarın kılıf gelir
  • Güzele benziyor.
  • Yavaş yavaş kullananların Pilleri kendine geliyor. Ben de 4-5 saat ekran süresi olur diye tahmin ediyordum ki çok iyi değer bence. Ayrıca arka planda sürekli çalışan Gereksiz uygulamalar, hareketli arka planlar, Launcherler hep pile negatif etki eden şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratostol -- 18 Ağustos 2014; 21:35:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K@sToR kullanıcısına yanıt
    Ben varım 9 Ağustos'ta sipariş etmiştim de para ile satın aldığım kılıfı bile daha Cumartesi gönderebildiler. Bu seferde kılıf var Cihaz yok :)
  • Arkadaşlar merhaba sizlere bir kaç sorum olacak telefonun 6 inç olmasından dolayı kullanımda sorun yaşıyor musunuz? Yan veya arka cebinize sığıyor mu? Sığmıyorsa nasıl yanınızda taşıyorsunuz? Telefonu almak istiyorum ama boyutlar beni şüpheye düşürüyor, acaba günlük kullanımda sorun yaşar mıyım?
  • valla benim açımdan kullanımda sorun değil kolaylık oluyor. internet kullanımında özellikle ekranı sürekli büyütmekle filan uğraşmıyorum. genelde çantada taşıyorum, ancak cebe sığma meselesi giydiğin pantolonun cebine bağlı, benim kot pantolonun ön cebine sığıyor. haliyle normal bir telefon gibi olmuyor, telefon kendisi hissettiriyor yürürken filan. ama ona da zamanla alışılıyor. yine de normal bir telefon değil. tab III'ten filan büyük telefon. almayı düşünyorsanız mutlaka gidip mağazada tecrübe etmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serginov

merhabalar

asus zenfone 6'yı kullanıyorum. ilk şarj çok uzun gitmedi. şarj olduktan sonra %90a kadar hızla tükeniyor. sonra normalleşiyor. bugün 30 saati aştı, 6 saate yakın ekran süresi elde ettim. kullanımım yoğun değil. ortalama kullanım. şarj konusunda acele konuşmamak gerektiğini düşünüyorum.

Tam beklediğim haber, minimum 6 saat ekran süredi bekliyordum bu cihazdan. Kullanımınızı açıklar mısınız acaba, 2g/3g veya wifi durumu, ekran parlaklık derecesi, kullandığınız uygulamalar falan? Bir de ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz batarya kullanımlarınızla alakalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

Hepsiburadada satışa çıkarsa 1 hafta denemek için satın almayı düşünüyorum.

teknosa,kliksa ve turkcell harici yerlerde satılmıyacağı açıklandı boşuna beklemeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelyus

quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

Hepsiburadada satışa çıkarsa 1 hafta denemek için satın almayı düşünüyorum.

teknosa,kliksa ve turkcell harici yerlerde satılmıyacağı açıklandı boşuna beklemeyin

Kaynak gösterebilir misiniz hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoomail

quote:

Orijinalden alıntı: tpnrck

Telefonu root yapmaya çalıştım ancak herseferinde demo moda giriyor ve recovery siliniyor. Bir türlü beceremedim. Demo moddan çıkarkende şifre istiyor, önceki sayfada arkadaşın verdiği 741603 şifresiyle açılıyor

Aynen öyle.
    ama 741603 yapıp factor reset attırınca da telefon hafızasındaki herşey uçuyor. tertemiz mis gibi yeni bir cihazınız oluyor.

sizin telefon arızalanmıştı yanlış hatırlamıyorsam düzeldi mi?
  • tereddütte kaldıysanız kesinlikle mağazada deneyip öyle alın.benim eli büyük olan biri için hiç sıkıntı çıkarmıyor.ben pantolon cebinde taşırım devamlı hiç rahatsızlık duymadım.
  • gece 00:30 da %95 şarzla bıraktığım telefonum sabah 7:15 te uyanıp baktığımda %84 e düşmüştü.en uygun mod da ve evdeki kablosuz ağa bağlı olarak bıraktım.sizcede çok değilmi bi beklemede %11 şarz azalması.htc one şarz yüzünden terkettim,o bile ancak %1,%2 falan giderdi.
  • Evet bir gecede %10-20 gidiyor. Sürekli kurcalamasan bile beklemeden dolayi pil yemeye devam ediyor. Samsungta oyle degildi mesela. Ellemesen 36-48 saat giderdi wifi da. Ama bunda dusmeye devam ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gıda.mühendisi

S3'den bu telefona gecmek istiyorum lakin sarj konusunda suphelerim var ve batarya benim icin islemci performansindan bile onemli. Su anda S3de 3000mah pil kullaniyorum ancak ona ragmen istedigim gibi degil sarj surelerim.

Ilaveten, yakin zamanda Asus tablet alip bekleme surelerinde sarj sıkıntısı yasadim bir cok kullanici gibi. Benzer sorunlari zen6 da da yasamaktan cekiniyorum.

Sanirim bir sure bekleyip gelismeleri gormek daha mantikli gibi duruyor.

Bunun disinda telefonu gorup incelemedim ancak internette gordugum kadariyla tam olarak aradigim bir cihaz. Kendimi tutamazsam her an s3e kuma getirebilirim zira s3 kozmetik olarak dagilmis durumda.

Birebir aynı durumdayız benim s3 ünde anası ağladı artık.Bende düşünüyorum,turkcell den taksitle belki alabilirim

• Asustan beklemezdim ama 2 tane asus laptop kullandim ikisindede batarya problemi yasamiştim pillerin.hucrelerinde problem var saniyorum umarim.problem cozulur ama asusta gordugum.tek problem ve konunun basindan beri bicok kisi ayni problemi yasiyor

Farkli asus urunlerde benim gbi bu durumu yasayan var mi ?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.