Şimdi Ara

Asus Zenfone Bir Daha Tövbe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12-02-2017 tarihinde faturaya ek aldığım Asus Zenfone 3 telefonum 20 - 25 gün kullandıktan sonra ne hikmetse telefon kulaklık takılıymış gibi yaptı . Vardır bir keramet deyip garantiye gönderdim 05-03-2017 tarihinde . Telefon servisin eline 07-03-2017 ulaşmış . Ben 13 Martı galiba ilk aradığımda ürünü destek asus dan takip ettim onarımda yazıyor durum nedir diye ? Müşteri hizmetleri telefonda söylediği aynen bu ''Yusuf bey 8 Mart itibari ile telefonunuzda anakart hatası nedeniyle değişim kararı verilmiş . Değişim raporu veya telefon sıfırı en kısa sürede tarafınıza gönderilecek dedi . '' teşekkür ettim kapattım telefonu . İyi güzel uğraştırmıyorlar dedim başladım beklemeye . Aradan 4 -5 gün geçti gelen giden yok . Tekrar aradım dedim telefon ne oldu . Aynen yukardaki cümleleri tekrarladılar . Ama bakın kendiniz söylüyorsunuz ayın 8 verilmiş işte değişim kararı neyi bekliyorum ,sonuçta telefon bu dedim. Öyle böyle derken 1 nisan 2017 de tekrar aradım ne oldu telefon : Müşteri hizmetleri bu sefer beyefendi telefonunuz bu zaman kadar gelmesi lazım işte bakayım edeyim . Baktı etti aynı cümleleri söyledi ve artı olarak ilk defa mh@asus.com a mail atmamı gerektiğini daha fazla yardımcı olamayacağını söyledi. Tabi hemen attım maili seri numarası imei falan yazdık ne oldu telefon dedik. Sonuç yine hüsran :)

İşin özeti yasal süreci başlatmayacağım . Telefon geldiğinde şöyle bir güzel atomlarına ayırıp youtube yükleyeceğim . Sağlamlık testi yapacağım . Zenfone 2 de aldım ondada hat sorunu vardı değişim verdiler ,Vatandan almıştım para iadesi istedim çek verdiler orda uğraştım ettim bir sürü . Şimdi zenfone 3 alıyorum yine sorun . Bir daha tövbe ne arkadaşlarıma ne de bir başkasına zenfone al onu bekle derim .

Telefonun faturası aldığım tarih :

Destek asus sayfasında servis takibi görüntüsü

1 Nisan da attığım mailin cevabı . Hizmet politikası en geç 48 saat sonra cevaplıyorlarmış .En erken herhalde :D

• yusufgul52 kullanıcısına yanıt
    Elektronik tamamıyla şans işi.Hele ki türkiyede teknik servise düşmüşsen direk kullanıcı hatası deyip çıkıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farketmezabi

Elektronik tamamıyla şans işi.Hele ki türkiyede teknik servise düşmüşsen direk kullanıcı hatası deyip çıkıyorlar.

Valla hocam şans işi öyle doğru diyorsunuz gerçekten . Şükür bize 20 günlük telefona kullanıcı hatası demediler ama kullandığımdan daha çok serviste kaldı telefon Benim gibi başka arkadaşlar da mağdur olmasın başına gelebicekleri görsün diye açtım konuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufgul52 -- 6 Nisan 2017; 0:18:42 >
  • hocam huawei kullaniyorum eskiden htc telefonum vardi teleservoce yuzunden illahlah etmistim bu sefer huawei sectim guncelleme yaparken brick oldu cihaz bak sabah sabah kargoladim servise carsamba ulasti tamire alindi persembe servisten cikti cuma elime geldi anakarti degistirmisler ve düşün ayni haftaicinde bana ulasti telefonum ama baskasina tavsiye etsem bu marka alinir mi derler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

hocam huawei kullaniyorum eskiden htc telefonum vardi teleservoce yuzunden illahlah etmistim bu sefer huawei sectim guncelleme yaparken brick oldu cihaz bak sabah sabah kargoladim servise carsamba ulasti tamire alindi persembe servisten cikti cuma elime geldi anakarti degistirmisler ve düşün ayni haftaicinde bana ulasti telefonum ama baskasina tavsiye etsem bu marka alinir mi derler

Valla çok iyiymiş bende aslında gt3 almayı planlıyordum . Fakat zenfone 3 belki zenfone 2 de ki hayal kırıklığımın üstesinden gelir sandım ama sonuç yine hüsran . Kesinlikle ama kesinlikle bir daha kimseye zenfone serisi telefon al demem .
  • yusufgul52 kullanıcısına yanıt
    reklam gibi olmasin ama huaeei nokia gibi koklu bir uretici marka telekominikasyon gibi yan sektorde de öncüler telefon sektorunde de bayadir vardilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

reklam gibi olmasin ama huaeei nokia gibi koklu bir uretici marka telekominikasyon gibi yan sektorde de öncüler telefon sektorunde de bayadir vardilar

Ne reklamı hocam , memnunuyetinizi dile getiriyorsunuz . Keşke bende belirtebilseydim memnunuyiti mi? Ama hala ne telefondan ne de Asustan haber var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.