Şimdi Ara

Asus Zenfone Laser mı yoksa Meizu M2 Note

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Asus Zenfone Laser mı yoksa Meizu M2 Note alayım yada sizin bir öneriniz var mı acil tel almam gerek telefon bozuldu çünkü.
    Telefonda önceliğim oyun. Oyun oynamayı çok severim müzik dinlemeyi ve film izlemeyi de çok severim.
    Batarya performansı iyi olsun.
    Isınma sorunu olmasın.
    Ram en az 2gb olmalı.
    Kamerası çöp olmasın iyi olursa daha iyi olur.
    Mümkünse Görüntülü konuşma olsun.
    Oyun oynarken telefon çaldığında telefonla konuşmam bittiğinde oyundan beni atmasın oyuna geri dönüşümü rahat yapayım yada Whatsapp dan cevap yazdıktan sonra oyuna geri dönebileyim.
    Bunların haricinde 1.000 TL. altı telefon öneriniz varsa onları da bilmek isterim
    Yardımcı olan tüm arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

• m2 note al kamera olarak aralarında çok bir fark yok ama laser bir tık daha iyi
  • Cevap için teşekkür ederim aslında 1.000 TL altı sıfır Note 2 bulabilseydim o kesin terciğim olurdu ama Note 3 bile bulmak zor
  • Note 2 750 tl ye var ama grey ürün ve artık müzelik oldu note2. Znf2 laseri tek geçerim 1000 tl altında, 1100 e çıkabilirseniz xperia c4, galaxy e7 ve zenfone 2 önerebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saliharslann S kullanıcısına yanıt
    m2 note
  • laser 5.5''
  • Meizu tavsiye ederim marka olarak tanınmaya bilir arkadaşların ama iyi performans alacağından eminim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G5 mi Note 5 mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • M2 Note

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağırlık anladığım kadarıyla Meizu M2 Note den taraf olmuş peki olayı biraz daha karmaşık hale getirirsek sizce Meizu M2 Note mu yoksa Xiaomi Mi4 - 4G LTE mi?
    Şöyle bir site buldum ne kadar orijinal veya güvenilir bilmiyorum ama fiyatı cazip geldi 1.000 TL altı bir fiyattan satıyor. İşte linki Tıkla Xiaomi Mi4 - 4G LTE
    Peki bu durumda sizce hangisi ?
  • Merhaba, alternetif olarak GM android one oneriyorum. 1000 tl alti f/p urunu.

• Xiaomi güzel telefon fakat bildiğim kadarıyla sd kart girişi mevcut değil. meizu-zenfone2-g3 alabilirsiniz. zenfone2 16 lık 1090 seviyesinde bulabilirsiniz.
  • Cevap veren herkese çok teşekkür ederim 2. El note 4 aldım 1.250 ye 16 ay daha garantisi var ve telefon cidden iyi makina

• saliharslann S kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 2.el note 4 düşünuyorumda hangi modelini aldınız cq mu 3G çekmeme sorunu yaşıyormusunuz ben coc oynuyorum acaba şarjı Nasıl gidiyor bide alırken nelere dikkat etmeliyim cevabınız icin teşekkürler

• Dostum yazını şimdi gördüm hangi modeli derken zaten Türkiye de garantili modeli n910cq modeli garantisiz paralel İthalat ile işin olmasın telefon çok iyi şarj noktasında bence piyasadaki en iyi telefonlar arasında işlemcinin fazla pil tüketmemesi ve süper amolet ekran ile daha az enerji harcaması bu telefonu iyi yapmış telefon hiç ısınmıyor yani bende arada ısınıyor ama 7 saat internet üzerinden oynadığım Kritika denilen oyun yüzünden kamera performansı çok iyi yanı kısacası telefon çok iyi tavsiye ederim ikinci el alırken kesinlikle samsung garantili ve garantisi devam eden dıştan darbe almamış bir telefon olsun kutulu al ve aldıkları çalışıyormu hemen test ed telefonun kutu açılış videolarını izle izlediğin ile sana verilen kutu içeriği aynı mı ona dikkat et biraz telefonu kurcala şahıs elinden alacaksan bence samsung yetkili kendi servisinin önünde buluş hemen telefonu kabataslak göster telefon garantili ama daha önce samsung dışında başka bir yerde tamir gördüyse o da garanti kapsamı dışı kalır. Eğer dükkandan alacaksan karşılığında mutlaka telefonu oradan garantili aldığına dair ve bozuk olmadığına dair bir kağıt imzalı al. Diyebileceklerim şimdilik bu kada sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin seve seve yardımcı olmaya çalışırım

• ho
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.