Şimdi Ara

ASUS Zenfone MAX (Yenilenmiş) Alacaklar İçin Tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus Zenfone MAX bataryası ile ünlü bir telefon. Bunun için zenfone max almayı düşünüyordum. Gittigidiyor üzerinden 2 defa yenilenmiş Zenfone MAX siparişi verdim fakat ikisinde de problemler oluştu.

İlk aldığım telefonun açma kapatma tuşunun yanında hafif çatlaklık vardı. Fakat yenilenmiş olduğu için bunun bir problem olmayacağını düşündüm. Telefonu biraz kullandığım zaman belirli bir zaman sonra donmalar oluştu ve telefon yeniden başlamaya başlıyordu. İnternette sunulan bazı çözümleri uygulamama rağmen bu problem çözülmedi ve tekrar geri göndermek durumunda kaldım. Aşağıdaki resimlerde [torkbilisim] firmasından alınan ürün.

Yenilenmiş ürünlerin hepsi mi böyle oluyor diye şansımı denemek için farklı bir firma üzerinden tekrar sipariş verdim(Aynı telefon beyaz renkli). İkinci telefon geldiğinde arkasında yazan ASUS yazısının "AS" kısımları tamamen çıkmış ve silinmiş haldeydi. Bu halde kullanayım dedim fakat bu telefonda biraz kullanım sonunda dokunmatiğinin kendiğinden farklı yerlere baskı yaptığını tespit ettik. Aşağıdaki resimlerde [grkmzsntc] satıcısından bu ürünü almıştım. İlgili satıcıda çok ilgilisiz ve sipariş onayını, kargolamayı geciktirmesi, kargo ücretini alıcıya ödetmesi gibi her şeyi problemliydi. (Bu satıcıdan da alacak olanların dikkat etmesini tavsiye ederim.)

Yenilenmiş telefonlarda başıma gelen olaylar bu şekilde. Yenilenmiş telefon almak isteyen arkadaşlar için umarım yararlı içerik olur.

ASUS Zenfone MAX (Yenilenmiş) Alacaklar İçin TavsiyeASUS Zenfone MAX (Yenilenmiş) Alacaklar İçin Tavsiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebubekir25 -- 25 Eylül 2017; 20:6:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.