Şimdi Ara

Asus ZenFone Max ZC550KL [Ana Konu] - 5000mAh Batarya / OTG Şarj (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.901
Cevap
13
Favori
39.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pil konusunda rakipsiz bence ayrıca stabil ve hızlı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 6 ne zaman gelecek acaba bilen varmı beyler?

• Lenovo p1m ile bunun arasında kaldım benim için pil ömrü önemli iki cihazında şarj süreleri uzun arada da epey fiyat farkı var kararsızım.
  • arkadaşlar merhaba bir abimde bu cihaz var ve telefonu fabrika ayarlarına çevirmiş ve bütün bilgileri gitmi bildiğiniz bir kurtarma yöntemi varmı özellikle rehber için arıyoruz aslında biz bir program bulduk ama cihazın rootlu olması lazım sizin bildiğiniz bir program varmı yada bu cihazı nasıl rootlarız ama rootu geri almalıyızki garanti dışı kalmasın bilen biri cevaplarsa sevinirim yada root yapabi,leceğim bir konuya yönlendirirse iyi olur teşekkürler
  • Merhaba, dun annem icin hediye aldigim zenfone max ile yaziyorum.

Fiyat performans olarak bana mantıklı geldi ayrıca bataryasının daha uzun kullanım suresi olacağını düşünürek aldım.

Dun cihazı ilk açtığımda %55 civarı şarj ile başladı , biraz kurcaladım kullandım uygulamalar fln yukledim ve şuan %44 gösteriyor .

Yalnız yıllardır htc kullanan biri olarak kasa çok kalitesiz geldi bana , özellikle ekran cami dokunurken cam hissi veemiyir, sanırım üstünde orjinal jelatin var.

Tabi bu cihaz boyle kullanılmaz, bunun nasıl root edileceği konusunda bilgisi olan var mi ?

• Cihaz tek kelime ile harika

• 6.0 ne zaman gelir beyler bi duyum varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

6.0 ne zaman gelir beyler bi duyum varmı?

Çoktan gelmesi lazımdı. Hatta 500kl aldı 6.0'ı ama diğer modeller için ses yok, soruyoruz cevap da yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ValarMorghulis

quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

6.0 ne zaman gelir beyler bi duyum varmı?

Çoktan gelmesi lazımdı. Hatta 500kl aldı 6.0'ı ama diğer modeller için ses yok, soruyoruz cevap da yok.

Müşteri hizmetlerini aradım kesin bir tarih veremiyoruz diyolar. Gerçi sıkıntı yok gayet stabil Zaten ve batarya performabsi malum süper o yüzden yeterki sağlam bi güncelleme versinler önemli olan bu.

• Sanıyorum 500KL için olanı da geri çekmişler bazı sorunlar yüzünden. Ürün sayfasında da yoktu dün akşam son baktığımda manuel update için imaj. Bakalım göreceğiz. Ama dediğiniz gibi sorunsuz versinler de güncellemeyi kafi. Ama açıklanan tarih oldukça sarktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ValarMorghulis

Sanıyorum 500KL için olanı da geri çekmişler bazı sorunlar yüzünden. Ürün sayfasında da yoktu dün akşam son baktığımda manuel update için imaj. Bakalım göreceğiz. Ama dediğiniz gibi sorunsuz versinler de güncellemeyi kafi. Ama açıklanan tarih oldukça sarktı

Aynen açıklanan tarih gerçekten sarktı ama sağlam versinler. Gerçekten bu çok önemli yoksa veripte rezil edeceklerine geç ama sağlam versinler.

• Ne yaptıysam telefonu root edemedim, yok mu yol gösterecek bir babayiğit , windows 10 dan kaynaklanan bir sıkıntı mı var acaba ?
  • asus max de gta takilmadan oynanıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: search in vain

Kimse de dememiş en ciddi problemi..
    kuzenim de aldı bu telefondan yalnız deli eden bi sorun var..
    telefon her yeni açıldığında internete bağlanmıyor birtürlü..kaçırdığımız bi ayarmı var acaba..mobil veri açık durumda..ayarlarda internet apn de seçili..operatör avea
    1 saat denemediğimiz yol kalmadı en son fabrika ayarlarına dönüp öyle hallettik sorunu iyide telefonu her açtığımızda fabrika ayarlarına mı dönecez anlamadım ki..
    4g 3g 2g hepsini deniyoruz mobil veride açık ama internete bağlanmıyor bi türlü

Arkadaşlar böyle bir sorun var mı gerçekten ? Varsa çözümü nedir ? Kronik bir sorun değildir inşAllah.

Yeni bir telefon alacağım ama her güzelin bir kusuru oluyor ya...

• Benim maxde hiçbir sorunum yok 1.5 ay oldu alalı aman tahtaya vurim

• Sonunda telefonu rootlayabildim de biraz bişeye benzedi, yardımlarınız için çok tesekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxim

Sonunda telefonu rootlayabildim de biraz bişeye benzedi, yardımlarınız için çok tesekkür ederim.

Neden rootlama gereği duydun hocam?

• Alıcam bu telefonu... Gün sayıyorum... Tamı tamına 19 gün var....

• Ben de gün sayıyorum... Servise gönderdiğim zenfone 2 laserın değişim kararı çıkmış bimeksten talep edip üstüne para koyup bu cihazla değiştirmek istiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süper cihaz valla 1000 tl ye kesinlikle alınacak tek cihaz bitmiyor batarya

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.