Şimdi Ara

Asus ZenFone Max ZC550KL [Ana Konu] - 5000mAh Batarya / OTG Şarj (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.901
Cevap
13
Favori
39.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kusura bakma hocam es geçtim çünkü dediğin fonksiyonları kullanmıyorum periscope kullanmıyorum :) ancak ses fena değil gibi. Tam da film izlenecek telefon ekranının boyutundan dolayı falan :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dndd

Bu telefonun sar değerini bilen varmı bulamadım birde pusula çalışıyormu

DeviceSpecifications
    Asus ZenFone Max - SAR değerleri
    http://www.devicespecifications.com/tr/model-sar/b01b35a6

burda da 0.26 yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sauce_2k

quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

quote:

quote:

quote:

quote:

Bildiğim kadarıyla 0.35ti sar değeri. Baya düşüktü yani. Teknolojiden anlamayan adam söylemişti.

Telefon gerçekten her bakımdan çok iyi batarya inanılmaz özellikle. Hocam sar değerinden eminsiniz dimi çok iyi eğer bu kadar düşükse...

nambor.com/asus-zenfone-max-sar-value-at-maximum-level

Bu linkte yazdığını aynen kopyaliyorum.

Now the maximum Asus Zenfone Max SAR Value is 0.58 W/Kg at the head and 0.407 W/Kg at the body which in both the cases is well below the maximum limits.

Sanırım sar değeri bu şekilde hocam. Gayet iyi gibi duruyor :) bundan önce lumia925 kullanıyordum onun 0.85lerde falandı.

Çok iyi çünkü gerçekten aslında sar değeri çok çok önemli her nekadar insanların çok aklına gelmese de resmen hayati.

Kesinlikle hocam katılıyorum özellikle ucuz satılan o cin mali taklit telefonlarda sar değerinin fena halde yüksek olduğunu duymuştum.

huawei nin yeni telefonları çok iyi metal kasa vs ama çoğunun sar değeri yüksek 1.5 civarı.

• quote:

Orijinalden alıntı: elmanderr

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bildiğim kadarıyla 0.35ti sar değeri. Baya düşüktü yani. Teknolojiden anlamayan adam söylemişti.

Telefon gerçekten her bakımdan çok iyi batarya inanılmaz özellikle. Hocam sar değerinden eminsiniz dimi çok iyi eğer bu kadar düşükse...

Now the maximum Asus Zenfone Max SAR Value is 0.58 W/Kg at the head and 0.407 W/Kg at the body which in both the cases is well below the maximum limits.

Sanırım sar değeri bu şekilde hocam. Gayet iyi gibi duruyor :) bundan önce lumia925 kullanıyordum onun 0.85lerde falandı.

Çok iyi çünkü gerçekten aslında sar değeri çok çok önemli her nekadar insanların çok aklına gelmese de resmen hayati.

Kesinlikle hocam katılıyorum özellikle ucuz satılan o cin mali taklit telefonlarda sar değerinin fena halde yüksek olduğunu duymuştum.

huawei nin yeni telefonları çok iyi metal kasa vs ama çoğunun sar değeri yüksek 1.5 civarı.

1.5 da çok yüksekmiş yahu...

• quote:

Orijinalden alıntı: elmanderr

quote:

http://www.devicespecifications.com/tr/model-sar/b01b35a6
    burda da 0.26 yazıyor

Anladığımız kadarıyla her şekilde zenfone telefonların sar değeri yuksek değil o kadar :) bu sayfadaki degerler3 bakılırsa :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen hocam çok iyi bu yöndende. Telfon zaten çok iyi memnunum herbakimdan. Artık yok şarj ne zaman biter yok şunu.kısayım yok bunu kısım sarıdan tasarruf adına resmen 3310 modunda telefon kullanmaktan bıkmıştım. Max bu konuda imdadıma yetişti. Özellikleride bir hayli yeterli benim için.

• ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle zaten 3 bin tlye 4bin tlye telefon alanların çok büyük çoğunluğu da bizim bu telefonla yaptıklarımızdan daha fazla bir şey yapmıyor. Bu yüzden iyi ki çok uçmayıp 1000 lira seviyesinde bu telefonu bulmuşum diyorum. Zaten oynadığım iki üç adet oyun var onlar da casual tarzı oyunlar metroda otobüste vakit geçirmelik kafa topu, trivia crack falan, onlar için de işlemcisi gayet yeterli daha fazlasına ihtiyacım yok :)

Bugün sabah şarjdan %100 olarak çektim ve gün boyu yoğun olarak whatsapp ve facebook messenger kullandım zaten en çok onları kullanıyorum. Arada bir iki el oyun attım falan. Şimdi baktığımda ekran açık kalma süresi 4 saat 53 dakika olmuş ve şarjım şu an %71 seviyesinde. Gerçekten inanılmaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sauce_2k -- 28 Mayıs 2016; 22:38:02 >
  • quote:

Aynen öyle zaten 3 bin tlye 4bin tlye telefon alanların çok büyük çoğunluğu da bizim bu telefonla yaptıklarımızdan daha fazla bir şey yapmıyor. Bu yüzden iyi ki çok uçmayıp 1000 lira seviyesinde bu telefonu bulmuşum diyorum. Zaten oynadığım iki üç adet oyun var onlar da casual tarzı oyunlar metroda otobüste vakit geçirmelik kafa topu, trivia crack falan, onlar için de işlemcisi gayet yeterli daha fazlasına ihtiyacım yok :)

Bugün sabah şarjdan %100 olarak çektim ve gün boyu yoğun olarak whatsapp ve facebook messenger kullandım zaten en çok onları kullanıyorum. Arada bir iki el oyun attım falan. Şimdi baktığımda ekran açık kalma süresi 4 saat 53 dakika olmuş ve şarjım şu an %71 seviyesinde. Gerçekten inanılmaz :)

Aynen öyle hocam bu konuda size şunu soyleyim 2500 liralık z5'ten bu telefona geçtim. Yani şuan piyasadan hala en ucuz 2000 tl. İnanınki onunla da aynı şeyleri yapıyordum bunlada aynı şeyleri yapıyorum. Farklı hiç birşey yapmıyormuşum z5 ile. Şarj gerçekten budur ya. Adamlar en büyük sorunu halletmişler. Z5 ile 5 saat ekran alsam oh süper derdim.max ile 4g'de 12 saat wi-fi ile 13 saat ekran süresi alıyorum Muhteşem gerçekten.

• Arkadaşlar 6.0 güncellemesi bizim telefonlara da garanti gelecek değil mi?

• quote:

Arkadaşlar 6.0 güncellemesi bizim telefonlara da garanti gelecek değil mi?

kesin gelecek tabi asus açıkladı. geçen aradım haziran ortaları en geç gelecek dediler.

• quote:

quote:

kesin gelecek tabi asus açıkladı. geçen aradım haziran ortaları en geç gelecek dediler.

Teşekkürler hocam. Gerçi şu anki haliyle kalsa bile itiraz etmem açıkçası gayet stabil çünkü bence. Bir yandan laser konusunu da takip ediyorum 6.0'ın sorunlarından bahsediliyor falan :)
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler hocam. Gerçi şu anki haliyle kalsa bile itiraz etmem açıkçası gayet stabil çünkü bence. Bir yandan laser konusunu da takip ediyorum 6.0'ın sorunlarından bahsediliyor falan :)

Valla aynen öyle hocam. Şuan benimde hiçbir şikayetim yok gayet stabil şuan. Hiç acele etmiyorum doğrusu.

• Çift hat kullanmam gerektiği için mevcut bulunan Samsung telefonumu bırakacağım. Bu cihaz beklentilerimi sanırım karşılar.

+ Çift hat gerekiyor
    + Bataryanın uzun gitmesi gerekiyor
    + Kronik sorun olmaması gerekiyor
    + Düzgün bir marka olması gerekiyor
    + Dokunmatik ekranın düzgün çalışması gerekiyor

Gördüğüm kadarıyla bunları karşılıyor. Kullanıcılar olarak ortalama kaç saat ekran süresi alabiliyorsunuz?

100 lira çekim olduğu için Teknosa'dan almayı düşünüyorum. Teknosa'dan alıp sorun yaşayan oldu mu acaba?

• 12 13saat

• quote:

Orijinalden alıntı: LTE

Çift hat kullanmam gerektiği için mevcut bulunan Samsung telefonumu bırakacağım. Bu cihaz beklentilerimi sanırım karşılar.

+ Çift hat gerekiyor
    + Bataryanın uzun gitmesi gerekiyor
    + Kronik sorun olmaması gerekiyor
    + Düzgün bir marka olması gerekiyor
    + Dokunmatik ekranın düzgün çalışması gerekiyor

Gördüğüm kadarıyla bunları karşılıyor. Kullanıcılar olarak ortalama kaç saat ekran süresi alabiliyorsunuz?

100 lira çekim olduğu için Teknosa'dan almayı düşünüyorum. Teknosa'dan alıp sorun yaşayan oldu mu acaba?

http://www.teknosa.com/urunler/125075971/asus-zenfone-max-16gb-zc550kl-6a011ww-siyah-akilli

Hocam internet, youtube, instagram falan bu şekilde yoğun veri aktarımı gerektiren işlerde 12 13 saat ekran süresi net olarak alırsınız. Sadece whatsapp ve messenger kullanarak 20 saate bile çıkmanız olası. 2 saatlik whatsapp kullanımında sadece %10 şarjım gitti benim.

• aynen arkadaşın yazdığı gibi sony z5 gibi pahalı bır cihazdan geçtim zen max'e her bakımdan memnunum stabil kasma yok.ısınma yok. batarya muhteşem zaten 4G ile 12.30 saat wi-fi ile 13 saatti aşkın ekran süresi alıyorum.

• quote:

Orijinalden alinti: sauce_2k
    Hocam internet, youtube, instagram falan bu sekilde yogun veri aktarimi gerektiren islerde 12 13 saat ekran süresi net olarak alirsiniz. Sadece whatsapp ve messenger kullanarak 20 saate bile çikmaniz olasi. 2 saatlik whatsapp kullaniminda sadece %10 sarjim gitti benim.

quote:

Orijinalden alinti: ne diyorum
    aynen arkadasin yazdigi gibi sony z5 gibi pahali bir cihazdan geçtim zen max'e her bakimdan memnunum stabil kasma yok.isinma yok. batarya muhtesem zaten 4G ile 12.30 saat wi-fi ile 13 saatti askin ekran süresi aliyorum.

Yorumlar için teşekkür ederim. Gece 899 lira kampanyası bitmeden ve elimde de Teknosa 100 lira çeki olduğu için sipariş verdim. Çekle birlikte 799 liraya gelmiş oldu. Hemen teslim seçeneği olduğu için mağazadan teslim seçeneğini seçtim. Gün içerisinde fırsat olunca mağazadan gidip teslim alacağım.

Kılıf ve ekran camı da almam gerekiyor. Kullanıcılar ekran camını ve kılıfı nereden nasıl temin ettiler? Eminönü, Karaköy tarafından veya Kadıköy'den alma şansım var. Mağaza öneren varsa veya netten öneren varsa hemen almayı düşünüyorum.

İlk şarj süresi olarak ne kadar şarjda tutmalıyım? Daha önce hiç 5000 mAh bataryalı telefon kullanmadım.

• Arkadaşlar telefonda bir sorunum var. Fotoğraf veya video çekemiyorum. Harici hafıza kartı takma uyarısı veriyor anlamadım.

Aldığım hata şu şekilde:

http://www.imgim.com/screenshot_2016-05-30-18-13-15.jpg

Sd kart kullanmıyorum. Yok zaten. Ama kamera ayarlarına baktığımda varsayılan kayıt yeri dahili depolama seçili olmasına rağmen böyle bir hata alıyorum. Bir fikriniz var mı ne yapmak gerektiğiyle ilgili?

Edit: Sorunum telefonu yeniden başlattıktan sonra çözüldü arkadaşlar sıkıntı yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sauce_2k -- 30 Mayıs 2016; 18:33:22 >
  • Cihazı Teknosa'dan teslim aldım ve şarja koydum. İnternet sitelerinde 6-8 saat arası tutun demiş bende bu civarda şarjdan çekmeyi düşünmüyorum. Ekran için kırılmaz camda aldım ama istediğim gibi kılıf bulamadım. Çok adi şeffaf bir kılıf vardı mecburen onu aldım. Cam 10 TL, kılıf 7.5 TL toplam 17.5 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTE

Cihazı Teknosa'dan teslim aldım ve şarja koydum. İnternet sitelerinde 6-8 saat arası tutun demiş bende bu civarda şarjdan çekmeyi düşünmüyorum. Ekran için kırılmaz camda aldım ama istediğim gibi kılıf bulamadım. Çok adi şeffaf bir kılıf vardı mecburen onu aldım. Cam 10 TL, kılıf 7.5 TL toplam 17.5 TL.

Güle güle kullanın hocam :) Ben kılıf jelatin ya da kırılmaz cam hiç birini kullanmadan kullanıyorum telefonu. Açıkçası ben mi telefona hizmet edeceğim telefon mu bana hizmet edecek diye düşünüyorum. Gorilla glass 4 diye güveniyorum :)

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.