Şimdi Ara

Asus ZenFone Max ZC550KL [Ana Konu] - 5000mAh Batarya / OTG Şarj (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.901
Cevap
13
Favori
39.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selamlar. Redmi note 3 üm düşüp ekran kırılınca bugün max ı aldım.

Redöi 3 e göre biraz daha büyük yapılı olsa da benim için sorun değil. Akıcılık, kullanım kolaylığı vb konularda bir fark yok, herşey yolunda. Şarja henüz takmadım ancak bugünkü performansı için harika diyebilirim. redminote 3 4.000 pile sahipti ancak şu ana kadar arada bariz fark var diyebilirim.

Geri tuşunun solda olmasına alışıyorum ama sağ tuşun menü görevi görmemesi kötü olmuş. Bir program/ekran içindeyken menü tuşuna basınca işlem seçenekleri çıkardı. Ancak max da bu mümkün değil sanırım. Bir çözüm bilen varsa sevinirim.

Bu arada, redmi note 3 için ekran ya da tamirci bulabilirsem onu yedek yapacağım artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kandoR21 K kullanıcısına yanıt
    Seçenekler için sağdaki tuşa basılı tutun hocam.
  • Maskeli Bilo kullanıcısına yanıt
    Sağol Bilal kardeş. Şimdi nisbeten oldu

• Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Bugün teşhirdeki tüm cihazları kontrol ettim. Asus Türkiye adına C5 garantili olanlarda Dr. Safety, Clean Master gibi uygulamalar yüklü gelirken ve cihaz daha yavaş çalışırken Bilkom garantili olanlarda bu uygulamaların hiçbiri yok ve cihaz daha hızlı çalışıyor. İki cihazın sim kartsız açılış süresi arasında 4 saniye kadar da fark var.

Aynı cihazı iki farklı dağıtıcı dağıtıyormuş. Cihazların yazılım sürümleri de aynı olduğu halde birinde bazı uygulamaların yüklü gelmesi oldukça düşündürücü. Bu sebeple cihazı bıraktım ve garanti sağlayıcı firmasına gönderilmesini, garanti sağlayıcı firmanın C5 ile Bilkom garantili cihazların birebir aynı cihaz olduğunu resmi bir evrak ile tarafıma iletmesini talep ettim. Eğer böyle resmi bir yazı alamazlarsa telefonu iade alacaklar.

Asus Mobile Manager'a girince Virüs Koruyucuya tıklandığında eğer Bilkom garantili cihazsa uygulama yükleme sayfasına gidiyor ama garanti C5 ise uygulama zaten yüklü olduğu için direk uygulamayı açıyor. Yazılım sürümleri farklı olsa anlarım, biri güncellenmiştir derim ama yazılımda da fark yok. Bu sebeple bana bunun izahını bekliyorum. Hadi tek uygulamada olsa buna da tamam diyeceğim ama Clean Master başta olmak üzere farklı uygulamalarda var. Birinde yüklü değil birinde yüklü. Bunlar root olmadan normal yolla kaldırılamadığı için birileri kaldırdı da diyemiyorum.

Bu olay sebebiyle cihazdan soğudum ve bir sonuç bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: LTE

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Bugün teşhirdeki tüm cihazları kontrol ettim. Asus Türkiye adına C5 garantili olanlarda Dr. Safety, Clean Master gibi uygulamalar yüklü gelirken ve cihaz daha yavaş çalışırken Bilkom garantili olanlarda bu uygulamaların hiçbiri yok ve cihaz daha hızlı çalışıyor. İki cihazın sim kartsız açılış süresi arasında 4 saniye kadar da fark var.

Aynı cihazı iki farklı dağıtıcı dağıtıyormuş. Cihazların yazılım sürümleri de aynı olduğu halde birinde bazı uygulamaların yüklü gelmesi oldukça düşündürücü. Bu sebeple cihazı bıraktım ve garanti sağlayıcı firmasına gönderilmesini, garanti sağlayıcı firmanın C5 ile Bilkom garantili cihazların birebir aynı cihaz olduğunu resmi bir evrak ile tarafıma iletmesini talep ettim. Eğer böyle resmi bir yazı alamazlarsa telefonu iade alacaklar.

Asus Mobile Manager'a girince Virüs Koruyucuya tıklandığında eğer Bilkom garantili cihazsa uygulama yükleme sayfasına gidiyor ama garanti C5 ise uygulama zaten yüklü olduğu için direk uygulamayı açıyor. Yazılım sürümleri farklı olsa anlarım, biri güncellenmiştir derim ama yazılımda da fark yok. Bu sebeple bana bunun izahını bekliyorum. Hadi tek uygulamada olsa buna da tamam diyeceğim ama Clean Master başta olmak üzere farklı uygulamalarda var. Birinde yüklü değil birinde yüklü. Bunlar root olmadan normal yolla kaldırılamadığı için birileri kaldırdı da diyemiyorum.

Bu olay sebebiyle cihazdan soğudum ve bir sonuç bekliyorum.

Hocam gerçekten tebrik ederim harika bilinçli bir kullanıcısınız. Kimse bunu bu kadar irdelememiştir eminim şu ana kadar. Evet benim cihaz bilkom garantili ve cidden bu duruma şaşırdım doğrusu. Demek bu bile fark ettiriyor cihazlarda. Umarım istediğiniz sonucu alırsınız ve içinize sinen cihazı yakalarsınız. Biz de gelişmeleri sizden takipteyiz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sauce_2k
    Hocam gerçekten tebrik ederim harika bilinçli bir kullanıcısınız. Kimse bunu bu kadar irdelememiştir eminim şu ana kadar. Evet benim cihaz bilkom garantili ve cidden bu duruma şaşırdım doğrusu. Demek bu bile fark ettiriyor cihazlarda. Umarım istediğiniz sonucu alırsınız ve içinize sinen cihazı yakalarsınız. Biz de gelişmeleri sizden takipteyiz :)

Rica ederim ve teşekkür ederim.

Forumdaki uydu bölümü ve mobil operatörler bölümü beni iyi tanır. Özellikle son dönemde uydu alıcı ararken 20 civarı ayrı uydu alıcı alıp iade etmişliğim var. Geldiği gün test edip iade ettiğimde içinde mecburen iade alıyorlardı. Bir firmanın ürünü vaat ettiklerini sunamıyorsa, vaat ettikleri gerçeği yansıtmıyorsa ve söylediklerinin arkasında duramıyorlarsa ben onlarla muhakkak uğraşıyorum ve %99 haklı olarak hakkımı alıyorum. Daha önce firmalara yaptıklarımı uydu bölümünü biraz ziyaret edip okuyabilirsiniz. (En son bir uydu alıcısı ithalatçısı çok popüler bir markanın sadece isim kullanım haklarını satın alıp Çin'de ürettirdikleri cihazlara bu markayı bastırdıklarını itiraf etmek zorunda kalmıştı, son olarak da benim paylaştığım bir yöntem ile sattığı cihazlara ek özellik ekleyen uydu alıcısı satıcısını, benim paylaştığım yöntemle eklediği özellikleri sanki yeni model cihaz satıyormuş gibi lanse ettiği ve gerçek dışı haksız rekabete yol açtığı için şikayet etmiş ve sanal ortamdaki haksız satışlarının durdurulmasını sağlamıştım. Haksızlık varsa mutlaka mücadele ederim.)

Bu Asus tedarikçileri veya temsilcileri mutlaka forumdadır. Bu aradaki farkı bana açıklamalarını bekliyorum, belki arada donanım olarak hiçbir fark yok ve bir tedarikçi ithal ettiği cihazlarda fabrikasyon uygulamaların olmasını istemedi. En mantıklı gelen bu olsa da bunu resmi olarak açıklamalılar.

• İlginç hocam ya. Demekki bizim cihazlar sizinde anlattığınız gibi bilkom garantili.

• 2 saat önce değişim kararı çıkmış. Yarın gidip bilkom garantisinde olan yeni ve sıfır cihaz alacağım.
  • quote:

2 saat önce değişim kararı çıkmış. Yarın gidip bilkom garantisinde olan yeni ve sıfır cihaz alacağım.

Süper :)) helal olsun hocam saygılar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Teşekkürler. Helal olacak bir durum yok aslında, sadece durumu araştırıp takip ettim.

Bu Max için Android 6 güncellemesi ne zaman gelecek? Resmi bir takvim bakındım ama bulamadım. Bu serinin diğer cihazlarına güncelleme gelmiş görünüyor.
  • quote:

quote:

Teşekkürler. Helal olacak bir durum yok aslında, sadece durumu araştırıp takip ettim.

Bu Max için Android 6 güncellemesi ne zaman gelecek? Resmi bir takvim bakındım ama bulamadım. Bu serinin diğer cihazlarına güncelleme gelmiş görünüyor.

Bugün aradım müşteri hizmetlerini haziran sonuna kadar bütün serilere 6.0 verilecek dendi. Yani en kötü ihtimal haziran sonu en geç.

• Merhaba, önceki telefonum zenfone 4 idi. Üstünden baya geçti ve değiştirmenin zamanı geldi. Şuan geçici olarak lenovo p1m kullanıyorum ama Zenfone Max'ı gerçekten beğendim.

900 tl'ye buldum sizce şuan alınır mı yoksa zenfone 3'ü beklemeli miyim?

Ayrıca, çok oyun oynayan biri değilim ama hearthstone'u açabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kummbara

Merhaba, önceki telefonum zenfone 4 idi. Üstünden baya geçti ve değiştirmenin zamanı geldi. Şuan geçici olarak lenovo p1m kullanıyorum ama Zenfone Max'ı gerçekten beğendim.

Hiç düşünme al. Stabil sıkıntısız hızlı batarya zaten diyecek birşey yok muhteşem. Yinede karar sizin tabiki.

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum
    Bugün aradım müşteri hizmetlerini haziran sonuna kadar bütün serilere 6.0 verilecek dendi. Yani en kötü ihtimal haziran sonu en geç.

Güzel o zaman. Haziran sonuna fazla bir süre kalmadı 6.0 sorunsuz gelsin de geç gelsin. 6. sürüm micro sd kartın sistem içinde tam manası ile kullanılabilmesi için yeterli. Yoksa bana mevcut dahili hafıza asla yetmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kummbara

Merhaba, önceki telefonum zenfone 4 idi. Üstünden baya geçti ve değiştirmenin zamanı geldi. Şuan geçici olarak lenovo p1m kullanıyorum ama Zenfone Max'ı gerçekten beğendim.

Cihazı alabilirsiniz ben 1 gün kullandım ama beğendim.

900 lira zaten normal fiyatı. Teknosa mağazalarında sürekli olarak (hafta sonu hariç) 899 lira ayrıca Teknosa.com sitesinde de geceleri 899 lira.

Ayrıca Hepsi Burada sitesinde sürekli olarak 899 lira.

www.hepsiburada.com
    Asus Zenfone Max (Asus Türkiye Garantili) Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/asus-zenfone-max-p-TELCEPASZENMAX-S

Ayrıca netten alacaksanız 5 gün daha geçerli kargo dahil 864 liraya da alabileceğiniz yöntemi bana PM atarsanız size yazabilirim.

• quote:

quote:

Güzel o zaman. Haziran sonuna fazla bir süre kalmadı 6.0 sorunsuz gelsin de geç gelsin. 6. sürüm micro sd kartın sistem içinde tam manası ile kullanılabilmesi için yeterli. Yoksa bana mevcut dahili hafıza asla yetmiyor.

aynen bende hiç acele etmiyorum telefon gayet stabil çünkü ..

• quote:

Bende 1 günlük kullanımda oldukça beğenmiştim. Yarın kullanımına kaldığım yerden devam edeceğim. 6. sürüm geç olsun ama sorunsuz olsun, birçok cihazda 6. sürüm sorunlarla beraber geldi. Sanırım 6. sürüm Zenfone Max ve benzeri 2 serisinin alacağı son Android güncellemesi olacakmış. Bu sebeple sorunsuz olarak gelmesi önemli olan.
  • quote:

quote:

Bende 1 günlük kullanımda oldukça beğenmiştim. Yarın kullanımına kaldığım yerden devam edeceğim. 6. sürüm geç olsun ama sorunsuz olsun, birçok cihazda 6. sürüm sorunlarla beraber geldi. Sanırım 6. sürüm Zenfone Max ve benzeri 2 serisinin alacağı son Android güncellemesi olacakmış. Bu sebeple sorunsuz olarak gelmesi önemli olan.

aynen öyle önemli olan güncellemenin baş ağrıtmaması, tam tersi çok daha iyi olması gerekiyor, yoksa isterse seneye versinler. ben 54 gün oldu cihazı alalı 2 aya olacak neredeyse. sony z5 gibi 2500 tl ye aldığım cihazdan geçtim, ve hiç ama hiç aramıyorum z5'i. her işimi görüyor batarya zaten öyle bir derdim kalmadı muhteşem.

• quote:

aynen öyle önemli olan güncellemenin baş ağrıtmaması, tam tersi çok daha iyi olması gerekiyor, yoksa isterse seneye versinler. ben 54 gün oldu cihazı alalı 2 aya olacak neredeyse. sony z5 gibi 2500 tl ye aldığım cihazdan geçtim, ve hiç ama hiç aramıyorum z5'i. her işimi görüyor batarya zaten öyle bir derdim kalmadı muhteşem.

Haklısınız. Batarya bencede iyi. Ben full parlaklıkta kullanıyorum ve performans modunda kullanıyorum buna rağmen 1 günlük kullanımda 8.5 saat ekran süresi aldım. Canımı sıkan tek konu ben birde yedek batarya almak istedim ama bataryanın ayrıca satılmadığı ve alamayacağım söylendi. Bataryası ölürse o zaman ne yapacağız onu merak ediyorum. Bende Samsung cihazdan Max cihaza çift hat var diye geçtim. Bakalım kulladıkça diğer özelliklerini de değerlendirmiş olacağım.

• quote:

quote:

Haklısınız. Batarya bencede iyi. Ben full parlaklıkta kullanıyorum ve performans modunda kullanıyorum buna rağmen 1 günlük kullanımda 8.5 saat ekran süresi aldım. Canımı sıkan tek konu ben birde yedek batarya almak istedim ama bataryanın ayrıca satılmadığı ve alamayacağım söylendi. Bataryası ölürse o zaman ne yapacağız onu merak ediyorum. Bende Samsung cihazdan Max cihaza çift hat var diye geçtim. Bakalım kulladıkça diğer özelliklerini de değerlendirmiş olacağım.

Hocam hiç gerek yok bataryaya, Nerden baksan bataryanın ömrü 3 yıl en az. Buda az bir sure degil, siz o zamana kadar belki başka bir cihaza geçebilirsiniz. Geçmeseniz dahi zaten servis ücret karşılığında değiştirir.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.