Şimdi Ara

Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
10
Favori
26.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar guncelleme odugunu farkettim :) guncelleyen arkadaslar bilgi verebilir mi elle tutulur bi degisiklik var mi iyi ya da kotu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonu alan hic geliştirici yok sanırım
    Hic custom rom çıkmadı hala

Ayrica bu telefon 128gb a kadar sd kart desteği sunuyor 64gb degil ilk sayfada yanlis yazilmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulocanxxx -- 16 Şubat 2016; 13:16:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar asus kılıf uygulaması şarjı çok mu yiyor bana mı öyle geliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Afraid

Arkadaşlar asus kılıf uygulaması şarjı çok mu yiyor bana mı öyle geliyor ?

Asus kılıf acayyiip şarj yiyor , devredışı bırakmak zorunda kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

Vatan'ın istediğiniz şubesinden değiştirebilirsiniz. Sıkıntı olmayacaktır. Ayıplar daha sonra fark edilebilir. Sim kart takılmadı ise direk değişim yapabilirsiniz. İstemiyorum da diyebilirsiniz. İade yapabilirsiniz yani.

değiştirmeye gittim. magazanin mh. deki hanım nuh dedi peygamber demedi. illa distrb.e gondermemiz lazım, bir saat sonra getirseniz bile rapor gelmeden alamam dedi. defoyu kabul ettiği halde... gittiğimde orada başka bir kız daha vardı, o da asus telefon için gitmiş, servis raporu için göndermişler, gelmesi neden bu kadar uzun sürdü diye hayıflanıyordu.

yani dediğiniz gibi bir durum söz konusu değil.

telefonu satın aldıktan sonra kontrol etmesi için verdiğim eleman da kutuyu kanırtarak açmış sağolsun, kutuyu boydan boya yarmış.

Bu mesaja eklenen görseller:

Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆ Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆ Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆

• kepenk K kullanıcısına yanıt
    Enterasan. Ben aldığım şubede hiç sıkıntı yaşamadım. Ayıplı olunca direk almaları lazım fakat servis olayını çıkarıyorlar. Sizde servise gönderirken iade şartını belirtin. Tamirat istemediğinizi belirtin.

• ulan son güncellemeden sonra telefonun şaftı kaydı ön (yakınlık) sensör çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

ulan son güncellemeden sonra telefonun şaftı kaydı ön (yakınlık) sensör çalışmıyor.

Ya , bende bahsettim ya , yakınlık sensörü çalışmıyor , telefonla uzun konuştuktan sonra kapalı olan ekran açılmıyor.
  • Arkadaşlar Merhaba,

güncelleme sonrasında sesin karşı tarafa gitmemesi sıkıntısı herkezde mi var?
  • Var hocam ya maalesef bugün arkadaş sayesinde keşfettim.s çözüm var mi acaba

• Çözüm şu ,

Zentalk'a girin bu konuyla ilgili başlık açın , ben yaptım . Aynı şikayet çoğalınca asus devreye girip çalışma yapıyor . Yeni güncelleme çıkarıp düzeltiyorlar
  • kepenk K kullanıcısına yanıt
    Magazanin insafına kalmis servis raporu olmadan degisim yapmiyorsa baska vatan magazasini deneyin birde o hatayi aldiktan kac gun sonra fark ettiniz?

• erdem271 kullanıcısına yanıt
    Hocam tam olarak ne yazdiniz konunun adına? İngilizce ya da Türkçe filan fark eder mi

• Bende de ses sorunu vardı, Asus Calling'i sıfırladım, eski haline çektim. Her şey normale döndü. Güncelleme yapmıyorum o tarafa şimdilik. Yaptığım an sıkıntı oluyor.
  • kumdanşato kullanıcısına yanıt
    ayni gün farkettim. faturaya bile bakmadan geri çevirdiler. vakit kaybetmeden servise gönderelim dediler. bundan sonra alacak arkadaşlar dikkat etsin. telefon çok hoşuma gitti yalnız

• arkadaşlar telefona format atmayı düşünüyorumda blackberry gibi tam veri yedeği alabiliyormuyuz? yoksa manuelmi takılayım?
  • note 3 kullanıcısı olarak 4.5g destekleyen bir telefona geçmeye karar verdim ve vatanda kampanyası olduğu için asus zenfone selfie aldım.turkcelle mesaj attıgımda telefonun 4.5g desteklemediği(!) tarafıma bildirildi.3 farklı turkcell iletişim merkezine gittim ve hepsi aynı şeyi söyledi.bu telefonda 4.5g desteği yok(!) sırf 4.5g için telefon değiştirdim ve aldığım telefonda her ne kadar kutu üzerinde yazsa da türkiyede 4.5g desteği olmadığını öğrendim.aynı gün vatana gittim ve onlar da başta kem küm ettiler ama sonunda kabul ettiler.telefona sim kart takıp 1 gün kullanmama rağmen telefonu alıp para iadesi yaptılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejavu7 -- 20 Şubat 2016; 20:29:55 >
  • tomb.raider kullanıcısına yanıt
    Sıfırladım derken hocam silip tekrar mı yüklediniz daha detaylı anlatabilir misiniz bu sorun beni baya kızdırdı çözmek istiyorum hemen

• dejavu7 D kullanıcısına yanıt
    iyi gene iade almışlar. bende problem olduğu halde servis raporu istediler. hangi vatandan aldınız?

4g: cat4 olarak tabir edilen lte teknolojisi ve 150mbit hız sunar. genelde orta sınıf telefonlarda var.

4.5g: cat6 olarak tabir edilen lte teknolojisidir ve 300mbit hız sunar. amiral gemisi de denilen üst segmentteki telefonlarda bulunur. note 4, g4 vb. gibi

4.5g olsa bile Türkiye'de hızların 200mbiti geçeceğini zannetmiyorum. ama bildiğim kadarıyla iki teknoloji de tüm kampanyalardan yararlanabiliyor. en azından diger markalarda böyle.

zenfone selfieyi daha databaselerine kaydetmediler sanırım.

eğer operatörler tarafından asus aleyhine bir durum varsa olay vahim.

• dejavu7 D kullanıcısına yanıt
    Bu telefonda 4g desteği var o konuda yok deyip yanlış bilgilendirme yapmayalım
    Z2laser konusunda henüz desteklemedigi mesajının neden geldiği anlatilmisti ki hatta bununla ilgili ayri bir konuda hatırlıyorum.

4.5g LTE cat6(300mpbs/50mbps)
    4g LTE cat4(150mbps/50mbps)

Note 3 de selfie modeli de cat4 modem desteğine sahipler. O yuzden 4.5g hizinda net icin cat6 modem destegine sahip cihaz seçmelisiniz.
    G4 gibi mesela. Gsmarena dan daha detayli bilgiye ulaşabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.