Şimdi Ara

Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
10
Favori
26.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güç seçeneklerini normale alin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de otom. Baslatma yoneticisinden whatsappa izin verin benim de o sikinti vardi cozuldu

• Arkadaşlar ben son güncellemeden sonra toplam 1 saat telefonla konuştum kimse az geliyor demedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bha41

Bir de otom. Baslatma yoneticisinden whatsappa izin verin benim de o sikinti vardi cozuldu

teşekkürler yaptım galiba
  • erdem271 kullanıcısına yanıt
    Bende bunu demiştim yukarıda hem karşı tarafı duyma da hemde sesin karşı karafa gitmesinde sıkıntı var.
    Sesimin boğuk geldiğini söylüyor ayrıca konuştuklarım.
  • Ortalama olarak günlük 30 ile 45 dakika arasında görüşmem var
    ama ne seste bir kısıklık, nede karşı taraftan sesin az yada boğuk geliyor
    diyen olmadı, acaba değişik donanımlı cihazlarmı var 9. ay üretimi bendeki
  • newfel kullanıcısına yanıt
    Hangi ayda üretildiğine nerden bakıyoruz hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sulocanxxx kullanıcısına yanıt
    Kutunun altında yazıyor
  • Seste benimde sıkıntı yok hocam benimde 9. ay üretimi hatta ben çok fazla telefon trafiği yaşarım gayet iyi benim.
  • Zentalka bakarsanız selfielerle ilgili onlarca başlık var bu konuda , bir sorun var seste son güncellemeyle beraber
  • Vatandaki indirim ne zaman bitecek bilgisi olan var mı

• Arkadaslar benim telefondada karsi taraf sesin az ve boguk geldigini soyluyorlar.
  • AudioWizard programında vokal mod ı seçip ayarları değiştirin. Daha sonra akıllı mod a alın. Sonra bir daha konuşun. Ben sesi 15 tiz i 12 yaptım. Sesin daha net geldiğini söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 13 Şubat 2016; 9:20:59 >
  • Gençler son güncellemeden sonra bir arama yaptığımda kulağıma götürünce telefonun ekran kararıyor fakat kulağımdan çekince uyanmıyor mesela tuşa basacam uyanmıyor üstteki power düğmesinide kapatmaya programlamıştım
  • arka kapağın iç kısmındaki etikette tükenmez kalemle atılmış bir işaret var mı sizde de?

bir de ekranın sağ alt köşesinde yarım milim kadar kalkıklık var sağ alt köşede, sizde durum nasıl?

(vatandan aldım)

• kepenk K kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bende Vatan'dan aldım. İşaret var. Ürün gözümün önünde sıfır pakette açıldı. Asus'un attığı bir işaret bu. İkinci dediğiniz durum bende yok. Ayıplı üründür o. Koşulsuz değişim yapma hakkınız var bu ürünlerde. Ama servis sorunu çıkartacaklar. Çünkü onayı gerekli. Eğer ki sim kart takmadı iseniz anında değişim yaparlar. Vatan'a götürün, durumu izah edin. Yardımcı olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

Gençler son güncellemeden sonra bir arama yaptığımda kulağıma götürünce telefonun ekran kararıyor fakat kulağımdan çekince uyanmıyor mesela tuşa basacam uyanmıyor üstteki power düğmesinide kapatmaya programlamıştım

Aynı sorun bende de var , çözümü bulamadım daha
  • tomb.raider kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler. seyahat ederken yol üstündeki bir avmden aldım. sim kart takmadım, kullanıcı girişi yapmadım. wifiyle nete baglandim, yazılımıni guncelledim. farklı şehirde değişim yaparlar mı acaba..

telefon harika. başka bir problem çıkmazsa tölere edilebilirim sanki. benim de gözümün önünde açtılar ve hızlıca bi kontrol ettiler.

arka kapaktaki işaret garip geldi ama siz standart deyince rahatladim.

son olarak; sistemi telefon üzerinden en son sürüme güncelleyen biri "sistem guncelemesi" ekranının ekran görüntüsünü paylaşabilir mi?

• kepenk K kullanıcısına yanıt
    Vatan'ın istediğiniz şubesinden değiştirebilirsiniz. Sıkıntı olmayacaktır. Ayıplar daha sonra fark edilebilir. Sim kart takılmadı ise direk değişim yapabilirsiniz. İstemiyorum da diyebilirsiniz. İade yapabilirsiniz yani.
  • erdem271 kullanıcısına yanıt
    hocam sensör tarafı kirlenmiş o tarafı temizledim sorun şimdilik çözüldü.

edit: sorun çözülmedi eskiden kirde olsa sensör adam akıllı çalışıyordu şimdi en ufak bir izde sensör sapıyor ulan güncelleme yapıyorsunuz bari sorun çözmek için yapın yeni telefon satmak için değil!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 17 Şubat 2016; 15:09:28 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.