Şimdi Ara

Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
10
Favori
26.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuanda lolipopun hangi sürümü cihazlarda mevcut? android 6 ile ilgili bir gelişme var mıdır?
  • Asus Laser vs Asus Selfie
    Bu telefoar nasil. Mesela oyun grafigi onemli degil dusuk ayarlarda da oynarim. 720p yuksek grafik olacagina 1080p orta grafikte olsun daha iyidir. Cözunurluk artinca zaten kalitede artiyor. Cozunurluk grafikten once gelirmis zaten. Bu telefon 1080p ve adreno 405 le sikinti yaratir gibime geliyor. World of tanks, asphalt 8 felan oynaniyormu guzel. Yoksa laser almam gerekir. Orta ayarlarda akici oynaniliyormi ? Laser alicam ama laserde islemcisi , gpu su daha alt model. Ama ekrani 720p. Sizce hangisini almaliyim. Ama sadece oyun degil sosyal medya felanda onemli. Bide bu telefonlar 11 mm ye yakin. Biraz kalin degilmi. Simdi ben bunu cebime koydugumda cebimde patates tasiyor hissi verirmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

var, w harfini whatsapp a yaptım iyi oldu

• nquney1 N kullanıcısına yanıt
    Dostum , bu bir telefon . Oyun oynamak istersen PC , Konsol veya Tablet tercih etmelisin , ne alırsan al telefon olarak kasar
  • Birkaç fotoğraf yükleyelim

Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆

• gozs G kullanıcısına yanıt
    5.0.2
  • newfel kullanıcısına yanıt
    selfie de nfc özelliği yok!
  • hayati54 kullanıcısına yanıt
    Zenfone 2 Laser & Zenfone 2 Selfie modellerinde NFC desteği yok. Zenfone 2'de var.
  • erdem271 kullanıcısına yanıt
    pc var. ama boyle, asphalt 8 orta ayarlarda oynatirmi? asphalt 8 oynamiyorum ama orta ayar lar kaldirsa yeter. Yada ortanin 1 alti. Ben testleri izledim. Guzel gibi ama bide size sorayim dedim..

• Arkadaşlar 200 lira daha verip 2.3 ghz li 4 gb ram li Zenfone 2 alınır mı ?
    Kullanıcı arkadaşlardan performans yorumu alabilir miyiz.Özellikle oyun yorumu.
    Asphalt oynarsın ama yeni oyunlarda sıkıntı yaşatır adreno 405 yetersiz kalıyor. Telefon gayet güzel tavsiye ederim kalınlık konusunda kavisli yapısından dolayı ele tam oturuyor rahatsızlık vermiyor yani. Kamera sosyal medya internet vb isler icin fazlasiyla yeterli bir telefon ama oyun performansi kötü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asphalt 8,riptide gp2,frontline 2,fifa oynadim kasma felan yok ayarlarini bilemiyorum hic ayarlarini degistirmeden oynadim zaten youtube da hintliler oyun vidyolarini yuklemisler

Arkadaş yanlş anlamış sanırım. Telefonda Battlefield 4, Rise of the Tomb Raider vs. gibi oyunlar oynamak tabi imkansız. Ama dediğiniz oyunlardan Alphalt 8'i oynuyorum. Telefonu 5 gündür kullanıyorum. Güncellemelerin hepsini yükledim. Gayet stabil. 3 oyun var. Traffic Rider, Asphalt 8 ve Modern Combat Blackout.

Traffic Rider'in grafik kalitesi 3/3 (3 Seçenekten en yükseği seçili) olarak oynuyorum. Her hangi bir kasma söz konusu değil. Gayet akıcı bir şekilde oyunu oynuyorum.
    Asphalt 8'in grafik kalitesi 3/4 (4 seçenekten Yüksek seçeneği seçili) olarak oynuyorum. "Çok Yüksek" seçeneğinde oyun oynanıyor ama 15-18 FPS, yani yavaş ve takılma oluyor. Benim oynadığım seçenekte ise gayet akıcı bir şekilde oynuyorum. Her hangi bir donma/drop yaşamadım. (Gerçi ben oyundan memnun değilim. Sebebi ise güncellemeden sonra her haritayı indirmek zorunda kalıyoruz. Çok kötü olmuş. Büyük ihtimalle sileceğim.)
    Modern Combat 5 Blackout da ise 2/3 (3 seçenekten "En Uygun" seçeneği seçili) olarak oynuyorum. Kasma olmadı. Sadece ilk bölümde ve patlamalarda ani düşüşler oluyor. Oyunun kontrollerine alışamadığım için oynayıp sildim.

Sonuç olarak oyun tarafında grafik kalitesi en yüksekte olsun diye takıntınız yoksa gönül rahatlığı ile alabilirsiniz telefonu. 200 TL daha fazla verip biraz daha güçlü model olan Zenfone 2'yi alabilirsiniz. Çift hatlı, fakat tek hattı 2/3/4G yi desteklerken diğeri sadece 2G bağlantıyı destekliyor. Bataryası çıkmıyor. Selfie'de ise iki hatta 2/3/4G'yi destekliyor. Bataryası çıkabiliyor. Karar tamamiyle sizin. Laser yerine alabiliyorsanız selfie modelini veya zenfone 2 yi almanızı öneririm.

• Vatandan 999a aldim ben de bugun cihazi.ilk izlenimim zenfone 5 ten baya bi gelismis,on kamerasi sanki 13mp i tam hissettirmiyor.kullandikca paylasicam izlenimleri.

• Bende biraz arastirdim. gercekten cahilmisim. Lg g3 2k ekran adreno 330 kullanirda asus 1080p ekrana adreno 405 kullaniyor dedim. Gpu su guzel dedim . ben sayi degeri fazla olan i daha iyi saniyodum fakar adreno 330 , adreno 405 ten daha iyimis. Yani adreno 306 nin bi gidim yuksek haliymis. Bende sevinmistim 999 tl ye buldum diye :(( laserin oyun performansi daha iyiymis 720p oldugu icin. Hangisini alsam hala karar veremiyorum. Ama sanirim selfie alicam. Dusuk ayar oynarim. Zaten world of tanks cok oynuyorum. Onuda kaldirir heralde.

• Oyun oynamam hiç . İş amaçlı kullanırım telefonu ofis , pdf, mail falan . Bazen de fotoğraf . Bu açıdan bu telefon mükemmel . Pili 2 günde bir şarj ediyorum . Çok araştırdım , en iyi tercihi yapmışım. Tek anlamadığım şey , RAM 2 gb civarında neden geziniyor, arka planda program da yüklü değil..
  • Arkadaslar cihaz sorgusunu nereden yapabiliriz asusun kendi sitesinde vardi sanirim ama bulamadim.var mi link atabilecek?

• Arkadaşlar telefonlarınızın şarjı ne kadar gidiyor acaba ben sabah 7 de başlıyorum telefon görüşmesi watsap facebook ve int kullanımı ile gece 23 de felan %15 lerde kalıyor sizlerin ne kadar gidiyor acaba.(Öyle çok fazla değil kullanımlarım sadece aktif olarak watsap fazla kullanıyorum diğerlerini öyle çok fazla kullanmıyorum )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet2353

Arkadaşlar telefonlarınızın şarjı ne kadar gidiyor acaba ben sabah 7 de başlıyorum telefon görüşmesi watsap facebook ve int kullanımı ile gece 23 de felan %15 lerde kalıyor sizlerin ne kadar gidiyor acaba.(Öyle çok fazla değil kullanımlarım sadece aktif olarak watsap fazla kullanıyorum diğerlerini öyle çok fazla kullanmıyorum )

Çok yoğun kullanmıyorum telefonu , 2 gün full gidiyor
  • Benim sıkıntı telefonu şarjdan çıkarıyorum ekran açıkken 3-5 dk geçiyo hemen % 99 oluyor sizdede oylemi acaba
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.