Şimdi Ara

Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
10
Favori
26.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen benim de öyle, bu değer çok normal, Akıllı telefon ekran büyük.
  • Bence olay android 5.0.2 den yani lollipopdan kaynaklanıyor. Neden derseniz bir önceki cihazım zenfone 6 idi. Yine konum açık bluetooth (Zenwatch 2 kullandığım için) açık. Diğer ayarlarımda açık 2 günün rahat çıkarıyordum. Nedeni ise zenfone 6 yı 4.4.3 den sonra hiç güncellememiş olmamdı. Yanlış biliyorsam düzeltin ama lollipop batarya konusunda vukuatlı bir sürüm.
  • Benim başka bir sorunum var , çare bilen varsa makbule geçer ,

- 1 dakika uyku süresi ayarladım , arama gelince 1 dakikadan kısa sürerse ekran açık oluyor , ekranı kapatıyorum . Ama 1 dakikadan uzun sürerse ekran kararıyor , uyanmıyor , üstteki güç düğmesine basarak uyandırıyor sonra da aramayı sonlandırıyorum . Bunu yaşayan varmı ? Çaresi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozz!

Aynen benim de öyle, bu değer çok normal, Akıllı telefon ekran büyük.

teşekkür ederim demek herkeste aynı oluyo o zaman rahatım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: StillDRE12

Arkadaşlar 200 lira daha verip 2.3 ghz li 4 gb ram li Zenfone 2 alınır mı ?
    Kullanıcı arkadaşlardan performans yorumu alabilir miyiz.Özellikle oyun yorumu.

Ben zen2 yerine 200tl fazla verip selfie almıştım olaya bak
  • hayati54 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok ilginç ya selfie modeli 1500 civarı mı çıktı
  • StillDRE12 kullanıcısına yanıt
    Zenfone 2 ve Zenfone Selfie kullandım. İkisi de oyun konusunda, bana göre tatmin edici. Ne tür oyun oynadığınızı bilemem ama bende şu an sadece Traffic Rider ve Asphalt 8 kurulu. Grafik Kalitesi sırasıyla 3/3 ve 3/4. (Yani 3 seviyeden 3. ve 4 seviyeden 3. seçili, selfie için söylüyorum.) Her iki telefonda gayet hızlı ve yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar selam, onereceginiz pencereli kilif var mi?teli kalinlastirmayan orjinale yakin. Bir de istedigimiz hrfi istedigimiz uygulamaya atayabiliyor muyuz zenmotion icin?

• hayati54 kullanıcısına yanıt
    Zenfone 2 Laser olmasin o
    Gerci 1399 tl oldugunu soylemisti bi kac kisi ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • StillDRE12 kullanıcısına yanıt
    3-4ay evvel, ben zen 2 almaya karar verdiğimde ereyonda zen2 16gb 1.099tl idi aldım sensör arızası çıkınca cihazı gönderdim 2hafta sonra değişim kararı verilince selfie almaya karar verdim ve 1.299tl ye selfie modelini aldım.
  • Garip bir iş
     Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆
  • 4.5G yi destekliyormuş arkadaşlar müşteri hizmetlerinden sordum sadece listeler güncel değil dediler
  • Arkadaşlar fazla teknik bilgim yok ama Selfie modelini incelediğimde bazı özellikleri hoşuma gitti.
    Zenfone 2 ile Selfie modeli arasındaki farklara bakacak olursak ;

Zenfone 2, 4 çekirdekli intel işlemciye sahip,
    Selfie, 8 çekirdekli snapdragon. (Aradaki farkı bilmiyorum)

Zenfone 2'nin RAM'i 4 gb,
    Selfie 'nin 3gb.

Zenfone 2 ekranı Corning Gorilla Glass 3,
    Selfie'nin ekranı Corning Gorilla Glass 4. (aradaki farkı bilmiyorum)

Zenfone 2 kamerası doğal olarak daha zayıf ve lazer odaklama yok.
    Selfie'nin ön arka kamerası daha iyi ve lazer odaklama var.

Selfie'nin iki sim kart yuvası da aynı özellikte.(Benim için fark yaratacak bir özellik değil)

Zenfone 2'nin şarj cihazı sayesinde hızlı sarj özelliği var.

Bunlar benim ilk incelemede anlayabildiğim farklar. Başka farkları da vardır muhtemelen bilmediğim.

Ben ortalama bir kullanıcıyım. Ne fazla oyun oynarım, ne de fazla fotoğraf çekerim. Ara sıra oğlumun fotoğrafını çekerim sadece.
    Genellikle iş,internet,ofis programları ve basit bir kaç harita uygulaması kullanıyorum.

Sizce selfie'mi almalıyım yoksa 200 tl daha verip zenfone 2 mi? Aradaki farka değer mi ?

Aynı soruyu Zenfone 2 başlığında da sordum.
    Yorumlarınız karar sürecimde ana etken olacak.Tecrübeleriniz ışığında yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumhur_a -- 10 Şubat 2016; 21:42:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cumhur_a

Arkadaşlar fazla teknik bilgim yok ama Selfie modelini incelediğimde bazı özellikleri hoşuma gitti.
    Zenfone 2 ile Selfie modeli arasındaki farklara bakacak olursak ;

Zenfone 2, 4 çekirdekli intel işlemciye sahip,
    Selfie, 8 çekirdekli snapdragon. (Aradaki farkı bilmiyorum)

Zenfone 2'nin RAM'i 4 gb,
    Selfie 'nin 3gb.

Zenfone 2 ekranı Corning Gorilla Glass 3,
    Selfie'nin ekranı Corning Gorilla Glass 4. (aradaki farkı bilmiyorum)

Zenfone 2 kamerası doğal olarak daha zayıf ve lazer odaklama yok.
    Selfie'nin ön arka kamerası daha iyi ve lazer odaklama var.

Selfie'nin iki sim kart yuvası da aynı özellikte.(Benim için fark yaratacak bir özellik değil)

Zenfone 2'nin şarj cihazı sayesinde hızlı sarj özelliği var.

Bunlar benim ilk incelemede anlayabildiğim farklar. Başka farkları da vardır muhtemelen bilmediğim.

Ben ortalama bir kullanıcıyım. Ne fazla oyun oynarım, ne de fazla fotoğraf çekerim. Ara sıra oğlumun fotoğrafını çekerim sadece.
    Genellikle iş,internet,ofis programları ve basit bir kaç harita uygulaması kullanıyorum.

Sizce arada ki selfie'mi almalıyım yoksa 200 tl daha verip zenfone 2 mi? Aradaki farka değer mi ?

Aynı soruyu Zenfone 2 başlığında da sordum.
    Yorumlarınız karar sürecimde ana etken olacak.Tecrübeleriniz ışığında yardımcı olursanız sevinirim.

Selfie fazlasiyla gorecektir isinizi. 200tl fazladan vermeye gerek yok bence.

• cumhur_a C kullanıcısına yanıt
    Su saydiginiz islemler icin zenfone 2 Laser yeterli bence ufak islemlerde coklu cekirdek performansı hissedemezsiniz zaten.
    Selfie modelini kullanıyorum ve almak isterseniz tavsiye ederim zenfone 2 deki islemci 4 cekirdek olmasina ragmen mimari farki var cekirdek sayisi performans konusunda belirleyici unsur degildir. mesela sd801 4 cekirdek sd615 ise 8 ama sd801 4 e böler sd615 i

Bu arada son güncellemeden sonra karsidakinin sesini duymakta cok zorlanıyorum ayni sorunu yaşayan var mı?

• sulocanxxx kullanıcısına yanıt
    Seste sıkıntı yok hatta kısıyorum ben

• Arkadaşlar son güncelleme nasıl, sıkıntısı olan ya da memnun olduğu bir durum olan var mı
  • Arkadaşlar merhaba benim bi sorunum var sizde de var mı acaba ? Telefonu kullanmıyorken watsaptan msj gelse bile bildirim gelmiyo taki telefonu elime alıp açana kadar.
  • Arkadaşlar , son güncelleme beraberinde bir problem getirmiş . Zentalk'ta herkes bunu konuşuyor . Microfon sesimiz kısılmış . Artık karşı taraf daha az duyuyor sesimizi . Hepimiz ayrı ayrı asusa bunu bildirmemiz lazım ki yeni bir güncelleme gelsin sorun çözülsün .
  • Bu arada Selfie'ye yakında Android 6.0 geliyormuş.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.