Şimdi Ara

ASUSCULAR KAPANMA SORUNU!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A6M serisi turion 64 işlemcili notebook sahibiyim.yaklaşık bir sene önce aldım fakat masaüstü kadar sık kullanmıyordum.
    Arkadaşlar sorunumu öncelikle;bilgisayar counter 1.6 xtcs veya diğer sürümlerini oynarken kapanıyordu.ilginçtir bu sadece counter oynarken oluyo net üzerinden oynanırken..nese dedim servise yolladım.ASUS daki eleman 3 gün bilgisayarınız açık kaldı 3dmax ile kendim denedim dedi kapanma sorunu yok dedi sonuçta aletin cpu temizliğini yapılıp yollanılmış.açıkçası tamam dedim aklıma yattı aldım aleti cünkü ısınma olablir die düşünüyodum bende zaten..aldım aleti aksam üstü eve geldim saat 8 den beride bunla uğraşmaktayım..fakat sorun aynı devam ediyo .ilginc olan tarafı pes6 ve crm4 de denedim farklılık belli olur die oynarken kasılma oluyo fazlasıyla ama alette ne kapanma nede oyundan atma sorunu yok.bu arada şuan cs 1.6 versiyonunun iki sürümü elimde var,birinde oynarken bilgisayar eskisi gibi direk kapanıyor(mavi ekran hatası,aletin kendini resetlemesi yok) öbür versiyonda da direk oyundan cıkıyor alet.net üzerinden oynanan baska oyun denicem ama aklıma gelmiyo suan..

kameraya cekip tekrardan servise yollamayı düşünüyorum.cünkü adamlar bi garipl söylemekle anlatamadım asus ankaraya.sizce ne yapmalıyım? yardımcı olabilirmisiniz.şimdiden teşekkürler okuyan herkese

• oyundan kaynaklanan bir sorun olabilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 kapanma sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.