Şimdi Ara

ASUSta güncelleme sorunu olan tek kişi ben miyim? (sanırım çoğu kişiyi ilgilendiren bir konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar 12 günlük eee pad transformer sahibiyim.

aldığımda versiyon android 3.1 olarak geldi kurulumunu kendim yaptım.

ayarlardan güncelleme durumuna bakıyorum (sistem güncelleme yani).cihazınız için herhangi bir güncelleme bulunmamaktadır yazıyor :(

3.2 ya da 3.2.1 'i nasıl yükleyeceğim ben şimdi.hele ics android 4.0 çıkınca ne yapacağım, resmen tek sorunum bu :D lütfen yardım edin arkadaşlar

• evet arkadaşlar aynı sıkıntı bende de var 1 haftadır tek bir güncelleme dahi vermedi öylece 3.1 de duruyor.

otomatik olarak map konumunu ve havadurumu verilerini de almıyor. alakalı olabilir diye cihazı fabrika ayarlarına döndürüp türkçe ve ingilizce olarak farklı kurulumlar yaptım ama bir şey değişmedi. ne önerirsiniz?
  • Eğer fabrika ayarlarına döndürdüğünüzde de görmüyorsa tavsiyem teknik servisle görüşün.
    Bir şey daha sorayım size. Root yaptınız mı? Rootlu cihazların güncelleme ile ilgili sorunları oluyor.

Asus'un sitesinde şöyle bir şey buldum:
    http://www.asus.com.tr/Eee/Eee_Pad/Eee_Pad_Transformer_TF101/#download
    Burada gördüğünüz üzere alete gelen güncellemeler mevcut. Buradan indirilip bir şekilde yüklenebilir.
    Teknik servis büyük ihtimal size bu konuda yardımcı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catastrop -- 15 Kasım 2011; 10:30:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: catastrop

Eğer fabrika ayarlarına döndürdüğünüzde de görmüyorsa tavsiyem teknik servisle görüşün.
    Bir şey daha sorayım size. Root yaptınız mı? Rootlu cihazların güncelleme ile ilgili sorunları oluyor.

Asus'un sitesinde şöyle bir şey buldum:
    http://www.asus.com.tr/Eee/Eee_Pad/Eee_Pad_Transformer_TF101/#download
    Burada gördüğünüz üzere alete gelen güncellemeler mevcut. Buradan indirilip bir şekilde yüklenebilir.
    Teknik servis büyük ihtimal size bu konuda yardımcı olabilir.

yanıt için teşekkürler.
    buradaki adreste manuel olarak update etmek için çeşitli firmwareler var ama JP, CN, WW, US, TW, DB, DE olarak belirtilmiş. WW ya da US kurarsak sanırım ingilizce olarak update yapma imkanı sağlayacak ben burdan bunu anladım.

• Doğrusu bilemiyorum, dediğim gibi teknik servisi arasan daha iyi olur.
    Yanlış bilgi verip aleti pert etmeyelim.
  • arkadaşlar ne oldu yapabildiniz mi güncellemeyi?
  • şahsen her yolu denedim ama hala yapabilmiş değilim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de yapamadım hala, fazla da kurcalamak istemiyorum bişey olmasın diye :(

daha önceden bu sorunu yaşayıp halletmiş olan var mı acaba ya da yakınında bir yetkili servise uğrayıp bilgi abilecek biri varsa süper olur .
  • dün gece sitesinden ilgili yazılımı indirip sd karta atarak kurmak istedim o da olmadı. artık cihaz insafa gelecek de kendi kendini güncelleyecek sanırım başka çare kalmıyor
  • arkadaşlar yok mudur çözüm hala güncelleme yapamadınız mı?
  • benim bir önerim olacaktı, eğer denemediyseniz,
    benim gözlemim bendeki updateler hep cihazı wifi açık olarak şarjda ve ineternete bağlı olarak, geceden sabaha o şekilde bıraktığımda ortaya çıktı.
    öncesinde güncelleme yok dediği halde. isterseniz bir deneyin.
  • benimki de sürekli wifide şarjda bekliyor sabaha kadar ama böyle bir şey olmadı. 3.1 de takıldım.
  • arkadaşlar bu akşam otomatik olarak güncellemeyi yaptım sağ altta bildiri geldi onu kabul ettim şu anda 3.2.1 versiyona sahibim.

artık ice cream sandwich android 4.0' ı bekliyoruz :)
  • evet benimki de akşam kendi kendine güncellendi. boşa panik yapmamak lazımmış hiçbir şey yapmadan kendi kendine geliyor geç de olsa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.