Şimdi Ara

ASUSTEK M3A78EM hakkındaki yorumlarınız??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar HTPC kasa için çelişkide bırakan iki kart :

ASUSTEK M3A78EM AMD780G DDR2 VGA+GLAN+SATA 16X

ve

GIGABYTE MA78GMS2H AMD780G DDR2 HDMI eSATA 16x AM2+ Anakart

Bu iki kasa kıyaslansa hangisi önde gelir?? (bir ara Gigabyte'ı tam alıyordum, ama bu sitedeki yorumları okuduktan sonra çelişkide kaldım.Bazı sorunları var galiba.)

Yorumlarınız için teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdoFreak -- 10 Eylül 2008; 0:56:45 >

• Bence ASUS'tur. İllâ mini ATX istersen Asus'un o modeli iyi. Mini ATX istemiyorsan da, CF mod olmayan 780G istersen de M3A78 PRO tercih edilebilir. 140 W'a kadar işlemci desteği mevcut.

Gigabyte'a da çok sorun hatırlamıyorum. Ses çıkışı falan ayarlanacak, o kadar.
  • HTPC toplamaya çalışıyorum da kendimce O yüzden micro ATX düşünüyorum. Gigabyte olanda Ram desteği konusunda sorun var galiba. KINGSTON HyperX 4GB 800MHz DDR2 CL5 (5-5-5-15) KHX6400D2K2/4G Model RAM düşüyorum Gigabyte'ın ram desteği sayfasında bu RAM modülüne bir destek bulamadım Bir de bu RAMler ASUSTEK anakartıyla uyumsuz değildir umarım..

GIGABYTE hakkında Gigabyte MA78GM-S2H kullananlar buraya isimli konu birkaç arkaş bios ve geç açılma açılamama gibi problemlerden bahsetmişler. Gözüm korktu biraz..

Yorum için teşekkürler bu arada. Eğer başka bir micro-ATX & RAM bakımından başka yorum/önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdoFreak -- 10 Eylül 2008; 1:19:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: EdoFreak

HTPC toplamaya çalışıyorum da kendimce O yüzden micro ATX düşünüyorum. Gigabyte olanda Ram desteği konusunda sorun var galiba. KINGSTON HyperX 4GB 800MHz DDR2 CL5 (5-5-5-15) KHX6400D2K2/4G Model RAM düşüyorum Gigabyte'ın ram desteği sayfasında bu RAM modülüne bir destek bulamadım Bir de bu RAMler ASUSTEK anakartıyla uyumsuz değildir umarım..

GIGABYTE hakkında Gigabyte MA78GM-S2H kullananlar buraya isimli konu birkaç arkaş bios ve geç açılma açılamama gibi problemlerden bahsetmişler. Gözüm korktu biraz..

Yorum için teşekkürler bu arada. Eğer başka bir micro-ATX & RAM bakımından başka yorum/önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Madem micro ATX istiyorsun, ASUS'a bak. Ama ASUS'un sitesinden de bulabilirsin umarım bellek destek listesini.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.