Telefon açılmayınca daha fazla eziyet etmeden servise göndereyim dedim. Asya Telekomdaki kişi yurtdışı cihazlarında bakıldığını söylemişti daha önceden. Neyse Yurtiçi Kargoya salı günü telefonu vedim. Telefon dün teslim edilmiş. Ancak ne şanstır ki Asya Telekom'a dünden beri ulaşamıyorum.
Sorun ne olabilir ?? E-mail atıyorum iletilmedi diye hata alıyorum. Arıyorum açan yok. Şimdi ne yapmalıyım ?? Nasıl ulaşmalıyım??
ben az once mail attim sorun cıkmadi hem merak etme bi kersinde bende telefon yolladiktan sonra bi hafta ulasamadim ama sonra kendileri bana ulastilar
Cevabınız için sağ olun. Bir an ne oluyoruz dedim
sonuç aldınız mı? telefonla ilgili sorun giderildi mi? ben de aynı sorunu yaşıyorum, telefonları meşgul çalıyor, yarın 30 iş günü olan azami tamir süresi doluyor ama ses seda yok. email attım az önce tarafıma bilgi verilmesi şeklinde.
quote:
Orijinalden alıntı: sanemmm4545
Cevabınız için sağ olun. Bir an ne oluyoruz dedim
bana çok basit bi işlem için gönderdiğimde 29 iş gününde geri gönderdiler küfür eder gibi.yarın gelirse şaşma.genpanın sony servisliği bittikten sonra nerdese hiç ulaşılmıyor yoğun heralde çok yada yetersiz kalıyor
aynı durumdayım arayıp arayıp ulaşamıyorum bir türlü. can sıkıcı bir durum. çok sayıda denememden sonra birine ulaştım. telefonumun tamir edildiğini söyledi. aramasam haberimde olmıcak. nasıl yürüyor işler anlamak mümkün değil.