beyler at ısırırmı birde meyve olarak elma yermi ve onu bir yerden bir yere nasıl binerek götürrüz aşa filan atarmı
quote:Orijinalden alıntı: KöfteSuyu At ısırır, elma yer, üzerinden atar yaklaşık 1.5 km yol gidip oraya teslim edeceğim hocam ben nasıl götürürüm bunu yanıma elma alsam yerse veririm diye düşündüm
quote:Orijinalden alıntı: odun_veren quote:Orijinalden alıntı: KöfteSuyu At ısırır, elma yer, üzerinden atar yaklaşık 1.5 km yol gidip oraya teslim edeceğim hocam ben nasıl götürürüm bunu yanıma elma alsam yerse veririm diye düşündüm Boyun ipi vardır yürüyerek gidersen senide takip eder zaten
quote:Orijinalden alıntı: Ramparapam Saman yerken çiğnediklerini görmüştüm hocam sanırım dişini kullanmasını biliyor hocam ben bunu nasıl 1.5 km yol gidip oraya teslim edeceğim neye dikkat etmeli birde elma alırım yanıma veririm diye düşündüm
quote:Orijinalden alıntı: KöfteSuyu quote:Orijinalden alıntı: odun_veren quote:Orijinalden alıntı: KöfteSuyu At ısırır, elma yer, üzerinden atar yaklaşık 1.5 km yol gidip oraya teslim edeceğim hocam ben nasıl götürürüm bunu yanıma elma alsam yerse veririm diye düşündüm Boyun ipi vardır yürüyerek gidersen senide takip eder zaten öyle birşey varsa çok iyi olur hocam yolda giderken huysuzluk yapmaz demi
quote:Orijinalden alıntı: Qui-Gon Jinn Hemde öyle bi ısırır ki. Köpek gibi değildir at, ısırdımı bi parça koparır kesin. ben en iyisi binmeden iple çekerek götürüm de direk çekincs gelir demi
quote:Orijinalden alıntı: questioner Niye sen götürüyon atı götürmen gerek li onu götürecek adam acil işi çıktı maalesef
quote:Orijinalden alıntı: odun_veren quote:Orijinalden alıntı: Patrick Yıldız Arkasına geçme yeter neden Tekmeyi yersen görürsün nedenini
quote:Orijinalden alıntı: Patrick Yıldız quote:Orijinalden alıntı: odun_veren quote:Orijinalden alıntı: Patrick Yıldız Arkasına geçme yeter neden Tekmeyi yersen görürsün nedenini heee anladım peki binmeden direk çekerek gelirmi ipiyle huysuzluk yapmaz demi