Şimdi Ara

AT&T ile ilgili +3g

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben new yorkta yasıyorum at&t sozlesmem suan suruor ama motorola kullanıyorum sozlemeyi sıfırdanmı yapmam gerek bilen varsa yazarsa sevinirim ...ve sozlesme tr de gecerli olurmu donucegim içn??

• Sıfırdan değilde, Mecbur olarak, 2 yıllık yeniden uzatmaya kabul ediyorsun.. 200 dolar telefon parası , ilk ay ekstra 18 dolar charge ediyorlar. minimum seçimdeysen de her 65 dolar ödemeye devam ediyorsun tabe vergiler hariç Florida 10$ daha kesiyor..

yani motorolan sana kalıyor, 200 dolar iphone peşinatı,, ilk fatura: 90 dolar, sonra her ay 75 dolar diye 2 yıl böyle gidiyor.. (bilinen fiyatlar vergi hariç)

Sözleşmen Tr de geçerli olur, ama TR de o hattını kullanmak akıl karı değil, roaming için 1 aylık 300$ yi göze almassın sanırım.. Hep tr de kalacaksan, birdaha gelmiyeceksen, sorun yok.. zaten bi aydan sonrada unlock ile kırılacak..fakat Yasal olarak, yapman gereken kontratı feshetmek. Once telefon için 150$ ve fesih için de tazminatı 20 dolar/aylık. 20x24=480$ , kontratı feshetme bedeli.. Dediğim gibi bu kayıt social security numarana işleniyor,

yani gidip dönmeyeceksen zaten yanına kar kalır 200 dolardan iponun olmuş olur... Yok döneceksen US e, bu işe girme.. Ha sadece 1 ay tatil amaçlı gidiyorsan, bence ATT hattını kullanma, roaming ücretli çok çok çok pahalı. ben illede TR de iphone kullanayım diyorsan birtane pawn shoptan unlock edilmiş iphone 1 kiralayip (100 150 dolar civari miamide, depozito hariç ) türk hattınlada , att hatınlada kullanabilrsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_carleone82 -- 16 Temmuz 2008; 21:33:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.