Şimdi Ara

AT&T, Samsung Galaxy S 2 Skyrocket HD'yi resmen duyurdu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
11.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçin bunları,S3'e geçmeden önce çıkan ara model bunlar.Ne varsa S3'te olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silver021

siz şakamısınız arkadaşım ya. bu telefonun sizce süperamoled olma ihtimali nedir. hayır donanımhaber o kadar uyduruk bir site olma yolunda gidiyorki süperamoled ekranlarla süperclearLCD ekranları karşılaştıramayacağımızı düşünüyorlar herhalde. Süperamoledli bir cihaz kullanmamış olsaydım bu resmi konan aletin skyrocket olduğunu yutabilirdim. Ekranın rengine bakın. Ve bir süperamoled ekranların rengine bakın. Süperamoled ekranların rengi koyu lacivert olur her daim.

Daha resmini koyamadığın telefonun haberini yapmak nasıl bir iştir anlayamadım. :)

kardeşim telin ekranı kapalı olduğundan ben o ekranı öyle açılardan çekerim ki sana birçok renkte görebilirsin. sen şakamısız arkadaşlar diyorsun da, bence Super Amoled ekranların rengi her daim koyu lacivert olur demek şakanın da ötesindedir :)

Samsung'un orjinal sitesinden bir fotoğraf sana, buyur.

http://www.samsung.com/tr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/business-professional/GT-I9000HKDTUR/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=gallery3d

şimdi bu da mı S.Amoled değil bu da mı şaka :)

cihazın ekranı kapalıyken fotoğrafa bakarak bu telin ekranı LCD, yok bunun S.Amoled, bak bunun da S.Amoled Plus diyebilecek olanlar varsa zaten o insanlara saygı duyarım :)

DonanımHaberin avukatı değilim ama siteyi karalamak istiyorsan daha gerçekçi hatalarla gelmelisin ki, herkes hata yapabilir ama bu haberde hiçbir bilgi yada fotoğraf hatası yok.

bu da sana başka bir örnek olsun hemde çok ünlü bir siteden.

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_ii_skyrocket_hd-4414.php

bak aynı cihaz ama ekrana Super AMOLED Plus yazmışlar, yani yanlış yazmışlar bariz bir bilgi hatası var. şimdi GSMArena uyduruk bir site olma yolunda mı gidiyor.hemen karalamak mı lazım.

biraz daha bilinçli olmanı tavsiye ederim.

saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

1 Yalnız ekran superamoled ? ama PLUS değil.
    2 batarya ne durumda donanım artıyor ama bataryadan haber yok.kullanıcıların yakındıgı sorunda orda batarya dayanmıyor.
    3 AT&T operatorünün ürettiği telefonlar TR de çalışıyormu ?

1. Super Amoled Plus + HD ekranı pazarlama stratejisi kapsamında ilk olarak SIII modelinde kullanacağını düşünüyorum. tabii ki yanılıyor da olabilirim ama Samsung'un yeni amiral gemisinde bu detayı kullanarak tüketicileri cezbetmeye çalışacaklarını düşünüyorum.

2. Yeni nesil akıllı telefonların batarya sürelerinden birçok tüketici şikayetçi olmasına rağmen firmalar hala donanım ile bizlerin dikkatini çekmeye çalışıyorlar ve maalesef bunda da başarılı oluyorlar. keşke senin de dediğin gibi firmalar şu batarya olayına biraz fazla yoğunlaşsalar da, bizlere daha uzun bekleme sürelerine sahip cihazlar sunabilseler.

3. Tabii ki bu cihaz AT&T tarafından belirli bir sözleşme karşılığında satılacaktır. Ancak ülkemizde de AT&T ürünleri sorunsuzca kullanılabiliyor. forumda ülkemizde olupta AT&T cihazlarına sahip birçok arkadaşımız mevcut.

• Bu telefonun ekranı HD değil sanki. Ben HD iddiasını sadece burada gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnderT

Bu telefonun ekranı HD değil sanki. Ben HD iddiasını sadece burada gördüm.

modelin isminde zaten HD var :)

buyur resmi siteden link...
    http://www.samsung.com/us/news/newsRead.do?news_group=productnews=consumerproduct=mobilephone&news_seq=20086
  • Xperia ion ile özellikleri birnirine çok yakın olmuş ,kapışırlar artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucci

Resmen boşluk doldurmaca o tasarım ne ?

Tipe bak çay demle...

Geliyorum bir bardak ta bana döksene .

Anladığım kadarıyla bu korelilerin canı sıkılıyor yeni tel çıkarmayınca. Nöbet falan geliyor herhalde titreme nöbetleri her ay birçey çıkarmayınca .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.o.T.u.S -- 14 Ocak 2012; 14:56:47 >
  • Samsung AT&T nin isteğiyle çıkardı zaten bu modeli boşuna laf salatası yapmaya gerek yok.
  • Samsung'tan başka elektronikçi kalmaz yakında piyasada, iyice kuduz olmuş gibi saldırıyor piyasaya, diğer gariban üreticilerin işi zor, samsung adım adım ilerliyor tekel olma yolunda!
  • samsung kafamı karıştırıyor o kadar fazla çeşiti var ki ???????
  • arkadaşlar bence s3: 9 altpikselli yani pentil olmayan 720*1280 4.6 inç civarı süper amaled hd plas ile isimlendireceği 1.4 ghz feekansında a9 tabanlı bi işlemciyle ve 1950 mili amper civarı batarya 1 giga bayt ddr 2 ram 16 gb dahili hafıza 32 gb hafıza kartı destegi bulutut 4.0 kamerada ise 10,1 mp civarı 8de olabilir ama s2 ye göre daha kaliteli, mercek acısı ise aynı odaklanma problemi giderilmiş yada azaltılmış gece çekimi daha basarılı. mhl portu değişmeyecektir. gpu olarak ise mali 400 den iki kat daha güçlü yeni bir gpu modeli işletim sistemi olarak android 4.04 ile gelecektir. extra olarakta kabastif kalem ve atriks 4g deki gibi bir doclla gelebilir demedi demeyin ve alacak olanlar şimdiden 2000 tl yi türkiye açin hazırlasın şimdiden hayırlı olsun 30 şubatta görüşmek dileğiyle
  • işlemci tabiki dort cekirdekli en önemli olanı yazmayı unutmuşum
  • galaxy s 2 nin şekli daha iyiydi bence samsung şekil konusunda kararlı olmalı bence
  • arkadaşlar bence s3: 9 altpikselli yani pentil olmayan 720*1280 4.6 inç civarı süper amaled hd plas ile isimlendireceği 1.4 ghz feekansında a9 tabanlı bi işlemciyle ve 1950 mili amper civarı batarya 1 giga bayt ddr 2 ram 16 gb dahili hafıza 32 gb hafıza kartı destegi bulutut 4.0 kamerada ise 10,1 mp civarı 8de olabilir ama s2 ye göre daha kaliteli, mercek acısı ise aynı odaklanma problemi giderilmiş yada azaltılmış gece çekimi daha basarılı. mhl portu değişmeyecektir. gpu olarak ise mali 400 den iki kat daha güçlü yeni bir gpu modeli işletim sistemi olarak android 4.04 ile gelecektir. extra olarakta kabastif kalem ve atriks 4g deki gibi bir doclla gelebilir demedi demeyin ve alacak olanlar şimdiden 2000 tl yi türkiye açin hazırlasın şimdiden hayırlı olsun 30 şubatta görüşmek dileğiyle
  • ıphone şimdi çıkardıkları telefonlarının ekranını lg üretiyor daha önce samsung üretiyordu.düzeltme yaparken bunuda belirtin arkadaşlar birde samsung apple ile ne kadar davalıkta olsada apple samsungun müşterisi yedek parça konusunda birçok parçada tedarikçisi ayrılmaz ikili anlayacağınız sizlerde öylesiniz birbirinizi yemekten ayrılamıyorsunuz ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: akçayelektronik

YAKINDA PDACI 'DA !!!!!!!!!!!!!!!!

hocam sen önce sattığın telefonun arkasında durmayı öğrensen
    senin yüzünden senden aldığım telefonun kaydı silinen cihazla hala uğraşıyorum

cihazının arkasında dursaydın bnm gibi başkalarına da sattığınız imeileri silinen cihazların yardım etmek yerine ilgilenmemek sizce ne kadar doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

1 Yalnız ekran superamoled ? ama PLUS değil.
    2 batarya ne durumda donanım artıyor ama bataryadan haber yok.kullanıcıların yakındıgı sorunda orda batarya dayanmıyor.
    3 AT&T operatorünün ürettiği telefonlar TR de çalışıyormu ?

1.inanin yuksek ppi degerlerinde super amoled ile plus arasinda hicbir fark kalmiyor. pentile olup olmadigini anlamaniz MUMKUN DEGIL. KORKUNC KALITELI.

2.batarya her zamanki gibi REZIL DURUMDADIR EMINIM. GUNU ZOR GETIRIRSINIZ.

3.At&t operatorunun telefonlarindan galaxy captivate modelini Turkiyede istedigim hatta calistirabiliyordum. eminim bu da oyledir.

bence bu alinmaz galaxy s3 beklenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyankar_emre

quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing
    quote:

Orijinalden alıntı: isyankar_emre Adamlar tabi 40 tane şey çıakrır çünkü başkalarının yaptıklarını kendilerine mal edip üzerinde bir kaç değişiklik yapıp(anca tasarım)insanlara sunuyor bence bu emeğe saygıssızlık, ancak tabi üretici firmada başak firmalara satarken kar ediyor.:)
    ? kimin neyini çalıyor? iphonedan çalıyor diyorsan iphoneun ekranını samsung üretiyor...
    Sen yanlış anladı ben burada Samsung u kötülemiyor arkadaş orada bir konuya değinmiş onun üzerinde yorum yaptıp yoksa Samsung gibi firmam yok..

Türkçe konuşabiliyor sen?

• Vay be s2 skyrocket'ten nerelere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.