Şimdi Ara

AT&T, Samsung Galaxy S 2 Skyrocket HD'yi resmen duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
11.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Dünyanın önde gelen operatörlerinden AT&T, Samsung'un Galaxy S2 telefonun yenilenmiş versiyonu olan Galaxy S2 Skyrocket HD'yi resmen duyurdu.

Samsung'un 5.3 inç'lik dev telefonu Galaxy Note'u da bünyesine katan AT&T, Skyrocket HD ile yüksek peformans bir modeli daha kullanıcılarının beğenisine sunmuş oldu.

Android işletim sistemli Samsung Galaxy S 2 Skyrocket HD, kullanıcılara 4.65 inç boyutlu Super AMOLED ekranda 1280x720 ekran çözünürlüğü sunuyor. Daha önce pazara sunulan 1.2 GHz işlemcili Galaxy S2 modelinin aksine Skyrocket HD modelinde çift çekirdekli 1.5 GHz'lik işlemciye yer verilmiş.

Telefonun diğer özellikleri arasında, Full HD video kayıt desteği sunan 8 MP'lik kamera, 4G LTE desteği, WiFi, bluetooth ve GPS gibi temel özellikler de yer almakta.

AT&T tarafından resmen duyurulan Samsung Galaxy S2 Skyrocket HD'nin fiyat etiketi hakkında henüz açıklama yapılmadı.

• korede satılan sgs2 lte değilmi bu sonuçta. kırk tane model çıkarıyorlar anlamıyorum ben bunları, hele ki s3 arefesinde hiç anlamıyorum...
  • arka kapak görüntüsüne göre malzeme kalitesi arttırılmış. ekran büyümüş ve çözünürlüğü arttırılmış, işlemci yükseltilmiş. Ekranın altına da eski galaxy s'teki gibi 4 adet dokunmatik düğme konulmuş. Biz daha elimizdeki galaxy s2'yi tam performanslı bir şekilde Android 4-ICS yükleyemeden adamlar üzerine 3-4 model ve yenileme getirdi. Samsung çalışıyor ancak bu kadar çalışıp bu kadar fazla model çıkartırsa destek vermesi zorlaşacak gibi geliyor. bir şekilde daha çok ve daha sık model çıkartmak yerine daha az ama daha ucuza net modelleri çıkartması daha doğru bir politika olur. Böylece bizim aldığımız modellerde sanki nihai model sunulmadan önceki beta'lar gibi durmaz elimizde.
  • S3 ün amcasının küçük oğlu :)
  • Adamlar tabi 40 tane şey çıakrır çünkü başkalarının yaptıklarını kendilerine mal edip üzerinde bir kaç değişiklik yapıp(anca tasarım)insanlara sunuyor bence bu emeğe saygıssızlık, ancak tabi üretici firma'da başak firmalara satarken kar ediyor.:)
  • Apple den ne eksiği var :))) o 4s çıkardı buda S 2 Skyrocket HD .Ayrıca ortalığıda ayağa kaldırmadı işte size i phone 5 die :))
  • 1 Yalnız ekran superamoled ? ama PLUS değil.
    2 batarya ne durumda donanım artıyor ama bataryadan haber yok.kullanıcıların yakındıgı sorunda orda batarya dayanmıyor.
    3 AT&T operatorünün ürettiği telefonlar TR de çalışıyormu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyankar_emre

Adamlar tabi 40 tane şey çıakrır çünkü başkalarının yaptıklarını kendilerine mal edip üzerinde bir kaç değişiklik yapıp(anca tasarım)insanlara sunuyor bence bu emeğe saygıssızlık, ancak tabi üretici firma'da başak firmalara satarken kar ediyor.:)

? kimin neyini çalıyor? iphone'dan çalıyor diyorsan iphone'un ekranını samsung üretiyor...
  • on numara telefon olmuş ama android 4 ile tuşsuz gelseymiş daha iyi olurmuş gerçi onun içinde galaxy nexus var :)) sonuçta birbirlerine çok yakın modeller hep...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

Orijinalden alıntı: isyankar_emre

Adamlar tabi 40 tane şey çıakrır çünkü başkalarının yaptıklarını kendilerine mal edip üzerinde bir kaç değişiklik yapıp(anca tasarım)insanlara sunuyor bence bu emeğe saygıssızlık, ancak tabi üretici firma'da başak firmalara satarken kar ediyor.:)

? kimin neyini çalıyor? iphone'dan çalıyor diyorsan iphone'un ekranını samsung üretiyor...

Çalma diyaloğu beni bağlamıyor yalnız düzelteyim dedim, iPhone'un ekranını LG üretiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birşeyi atlamışsınız bu telefon dünyaya sunulan bir telefon değil tabi ki AT&T kendine özel yaptırmış ve özel sözleşmelerle satacak tabi ki.
    Üstünde AT&T yazıyor gördüğünüz gibi Türkiye veya başka ülkelerde belki birdaha adı duyulmayacak bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

Orijinalden alıntı: isyankar_emre Adamlar tabi 40 tane şey çıakrır çünkü başkalarının yaptıklarını kendilerine mal edip üzerinde bir kaç değişiklik yapıp(anca tasarım)insanlara sunuyor bence bu emeğe saygıssızlık, ancak tabi üretici firmada başak firmalara satarken kar ediyor.:)
    ? kimin neyini çalıyor? iphonedan çalıyor diyorsan iphoneun ekranını samsung üretiyor...

Sen yanlış anladı ben burada Samsung u kötülemiyor arkadaş orada bir konuya değinmiş onun üzerinde yorum yaptıp yoksa Samsung gibi firmam yok..
  • Resmen boşluk doldurmaca o tasarım ne ?

Tipe bak çay demle...
  • daha fazla bakamıycam!.. :D

birde Xperia S baktım,döndüm yine baktım baktımda kaldım...
  • güzelmiş ne denebilir artık galaxy serisini görünce i phone lar insana küçük geliyor
  • TAKDİR ETMEK GEREKİR SAMSUN GALAXİ S KULLANIYORUM VIBRANT MODELİ

AMERİKADAN GETİRTTİM T MOBİLE İN TÜRKİYEDE GAYET SORUNSUZ ÇALIŞIYOR BİR SENEDİR KULLANIYORUM ON IPHONE YE DEĞİŞMEM

GEREK TELEFONU VE GEREKSE TAB ON NUMARA ARKADAŞ

GERÇİ TV LERİDE SÜPER BU MARKANIN HERKESE TAVSİYE EDERİM
  • YAKINDA PDACI 'DA !!!!!!!!!!!!!!!!
  • ıphone şimdi çıkardıkları telefonlarının ekranını lg üretiyor daha önce samsung üretiyordu.düzeltme yaparken bunuda belirtin arkadaşlar birde samsung apple ile ne kadar davalıkta olsada apple samsungun müşterisi yedek parça konusunda birçok parçada tedarikçisi ayrılmaz ikili anlayacağınız sizlerde öylesiniz birbirinizi yemekten ayrılamıyorsunuz ;)
  • S2 apaci edition da cikar yakinda..
  • siz şakamısınız arkadaşım ya. bu telefonun sizce süperamoled olma ihtimali nedir. hayır donanımhaber o kadar uyduruk bir site olma yolunda gidiyorki süperamoled ekranlarla süperclearLCD ekranları karşılaştıramayacağımızı düşünüyorlar herhalde. Süperamoledli bir cihaz kullanmamış olsaydım bu resmi konan aletin skyrocket olduğunu yutabilirdim. Ekranın rengine bakın. Ve bir süperamoled ekranların rengine bakın. Süperamoled ekranların rengi koyu lacivert olur her daim.

Daha resmini koyamadığın telefonun haberini yapmak nasıl bir iştir anlayamadım. :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.