Şimdi Ara

at&t unlock oldu diye mail attı ama hala kilitli!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar çarşamba gecesi iphone 4'ümün unlock olması için şuradan;https://www.att.com/deviceunlock/client/tr_TR/termsAndCondition başvuru formunu doldurdum 3-5 saat sonra da şu mail geldi.

Request number: 40179
    Thank you for contacting AT&T Customer Care about unlocking your iPhone.

We have reviewed your request and confirmed that you are eligible to have the requested iPhone unlocked.

Please allow 24 hours upon receipt of this notification to complete the unlock.

To complete the unlock, simply:

Open iTunes on your Mac or PC and verify that you have Internet connectivity.
    Ensure a SIM card is inserted into your iPhone.
    Connect your iPhone using the dock connector to USB cable that came with your iPhone.
    Backup and restore your iPhone using iTunes. For information on backup and restore, please visithttp://support.apple.com/kb/HT1414.
    After restoring, your iPhone will be unlocked.
    Additional information on unlocking can be found athttp://support.apple.com/kb/TS3198

For questions regarding AT&T's wireless service and iPhone, please visit the Phone/Device Learning Center.

We thank you for your continued business.

Sincerely,
    AT&T Customer Care Team

büyük bir heyecanla 24 saat'in dolmasını bekledim. 24 saatin geçmesinin ardından hatta iki gün geçmesinin ardından itunes'a bağladığımda ''the sim card inserted in this iphone does not appear to be supported '' böyle yazıyor. unlock sorgulama yaptığımda ise ''locked'' yazıyor yani hâlâ kilitli. dün gece aynı form'u doldurarak tekrar başvuru yaptım şimdi ise şu maili yazmışlar;

thank you for contacting at&t customer care about unlocking your phone. to request an
    unlock for this device and account, log in to your myat&t account and contact us by email or
    chat. you may also contact at&t customer care at 800-331-0500.

ingilizcemin kötü olmasından mütevelit arayamıyorum da ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. 5.0.1 kullanıyordum gevey ile ama attıkları mail'e güvenerek restore ettim ve güncelledim. 5.1.1 oldu ve haliyle gevey 'de kullanamıyorum, çok mağdurum şu an.

şu an chat ile konuşuyorum hata olmuş cihazınız kilitli onay verilmemiş gözüküyor diyor ne yapacağımı şaşırdım.

• Bildiğim kadarıyla sadece AT&T kullanıcısıysanız unlock yaparlar.Yani bir hesabınız olması lazım. Yoksa ücret karşılığı unlock yapanlar var. Onlarda birazdan yardımcı olurlar. 5.1.1 için de ayrıca gevey var diyebiliyorum. O konuda da birazdan ilgili arkadaşlar dönerler. Geçmiş olsun.
  • ya bir tanıdığım hesabı ile form'u doldurdum.o bi tek hesap numarasını bilmiyormuş o başvuru yaptığım forumda da onu istemiyor zaten ssn ile att numaranı istiyor sadece benim anlamadığım unlock oldu diyemail geldi neden hala kilitli:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: bermuda@

ya bir tanıdığım hesabı ile form'u doldurdum.o bi tek hesap numarasını bilmiyormuş o başvuru yaptığım forumda da onu istemiyor zaten ssn ile att numaranı istiyor sadece benim anlamadığım unlock oldu diyemail geldi neden hala kilitli:S

yardım için pm attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.