Şimdi Ara

<<<ATA AÖF (2. DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI)>>> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
2.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ata aöf erzurum atatürk üniversitesinin açıkögretimidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @fosforlukalem96, yok kardeş ya şifre değiştirme işlemi de yaptım hala girmiyor. tekrar aradım çağrı merkezini. 1-2 gün içinde giriş yapabileceğimi söylediler. dersler başlayalı 3 hafta oldu hala giriş yapamıyoruz.

@umitkilavuz, kardeş senin normal aöf dediğin Anadolu Üniversitesi açıköğretim fakültesi. Ata Aöf ise Atatürk Üniversitesinin açıköğretim fakültesi...
  • ÖNEMLİ DUYURU: 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Yarıyıl Sonu ve Bütünleme Sınavları Sınav Merkezi Tercihi

Değerli Öğrencilerimiz,
    2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Yarıyıl Sonu Sınavı ve Bütünleme Sınavları için Sınav Merkezi Tercihinizi 30 Ekim 2015 Cuma günü saat 17:00’a kadarhttp://obs.atauni.edu.tr/ adresinden yapmanız gerekmektedir.
    Sınav merkezi tercihini belirtilen tarihler arasında gerçekleştirmeyen öğrencilerimizin, Sınav Merkezi sistem tarafından otomatik olarak belirlenecektir ve daha sonra değişiklik yapılmayacaktır.
  • Teşekkür ederiz eline sağlık. Umarım herkes en kısa zamanda görüp tercihini yapar.

Ara ara kontrol edip geri kalmamak lazım. Birbirimizi bilgilendirmiş oluruz.

• TriaThlon kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Seçtim :)

• rica ederim arkadaşlar...

grubu kurma amacımız buydu zaten. bilgi alışverişinde bulunarak, gelişmelerden haberdar olabilmek.

duyuruda verilen sürenin çok kısa olması nedeniyle hemen buraya yazarak bilgilendirmek istedim.
  • Beyler durum nedir ? Çalışabiliyormusunuz ?

Ben örgün öğretimde bu kadar zorlanmamıştım (Çukurova üniversitesi). Uzaktan öğretim daha bir zorlayıcı geldi yada yaş ilerledikçe kafa almıyor olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Beyler durum nedir ? Çalışabiliyormusunuz ?

Ben örgün öğretimde bu kadar zorlanmamıştım (Çukurova üniversitesi). Uzaktan öğretim daha bir zorlayıcı geldi yada yaş ilerledikçe kafa almıyor olabilir.

Aynı anda örgünde misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: fosforlukalem96

quote:

Aynı anda örgünde misin?

Örgüne gideli çok oldu hocam. Şuan uluslararası ticaret ve lojistik + ikinci üni olarak iş sağlığı ve güvenliği alıyorum. Uluslararasına bakmıyorum bile. Sadece iş sağlığı.

• quote:

quote:

quote:

Aynı anda örgünde misin?

Örgüne gideli çok oldu hocam. Şuan uluslararası ticaret ve lojistik + ikinci üni olarak iş sağlığı ve güvenliği alıyorum. Uluslararasına bakmıyorum bile. Sadece iş sağlığı.

Yani ikiside aöf anladım

• benimde merak ettiğim bir olay var. İkinci üniversite okurken ilk üniversitemiz olan aof bölümünü bıraksak yada kayıt yenilemesek yada başarısız olsak ikinci üniversiteyi kapsayan bir sorun problem olurmu acaba ?

• quote:

benimde merak ettiğim bir olay var. İkinci üniversite okurken ilk üniversitemiz olan aof bölümünü bıraksak yada kayıt yenilemesek yada başarısız olsak ikinci üniversiteyi kapsayan bir sorun problem olurmu acaba ?

çok ekstrem bir soru olmuş gerçekten...

mantıken düşünürsek bir sorun olacağını sanmıyorum. çünkü her kayıt döneminde her öğrencinin acaba örgün öğretimi devam ediyor mu diye tek tek kontrol edildiği bir mekanizma olduğunu sanmıyorum.
  • Başka sosyal hizmet okuyan var mı acaba???

• arkadaşlar nasıl gidiyor çalışmalar vizelere 1 ay kaldı.
    4. ünitenin dersleri eklendi bugün.nasıl çalıyor musunuz?çalışma yönteminiz nelerdir???ben baya zorlanıyorum ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fosforsuzkalem -- 2 Kasım 2015; 13:56:53 >
  • quote:

arkadaşlar nasıl gidiyor çalışmalar vizelere 1 ay kaldı.
    4. ünitenin dersleri eklendi bugün.nasıl çalıyor musunuz?çalışma yönteminiz nelerdir???ben baya zorlanıyorum ya

benim eşim çocuk gelişimi bölümüne kaydoldu bu sene. ben üniteleri fotokopicide arkalı önlü çıkarttırıyorum eşim öyle çalışıyor. bilgisayardan çalışmak zor olur dedi.
    bakalım sınavlara da az kaldı ama inşallah yetiştirebilir. zaten daha yeni başlayabildi çalışmaya. kayıt onayı çok geç gelince 3 haftalık birden yüklendi üniteler...
  • Bende bir üniteyi okuduktan sonra 1 de tekrar ederim akşama mutlaka. Yoksa kavramak zor oluyor. 3 üncü üniteyi bitirdim ama 4 e başlamadım. Çıktıları aldım yarın başlarım çalısmaya bu haftanın dersleri az ve kolay.

• Benim bir konuyu bitirmem 2-3 günü buluyor nasıl 1 günde bitiriyorsun ya

• quote:

Benim bir konuyu bitirmem 2-3 günü buluyor nasıl 1 günde bitiriyorsun ya

Maksimum 20 sayfa olan bir üniteyi Nasıl 2-3 günde bitiriyorsun büyük başarı :) sabah 1 akşam 1 okuyup test çözsen otomatik olarak aklına giriyor zaten. Üniteler çok uzun değil aslında o kadar Zaman kaybetme.

• eşim de 1 öğlen 1 akşam olmak üzere günde 2 ünite bitiriyor. onun üniteleri de okuma kısmı ortalama 10-15 sayfa sonra özet ve test soruları var.

@fosforlukalem96 arkadaşım senin konular mı uzun acaba. yoksa 1 ünitenin 1 günde bitmemesi durumu biraz garip geldi. eşimin 1 üniteyi sorularıyla birlikte tamamen bitirmesi en fazla 1 saat sürüyor.
  • TriaThlon kullanıcısına yanıt
    Derse göre değişiyor.sosyoloji mesela baya zorluyo ezber gerektiriyor.bide ben ygs ye de hazırlanıyorum ondan galiba

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.