Şimdi Ara

<<<ATA AÖF (2. DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI)>>> (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
2.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ama ortalamalar konusunda bir bilgim yok maalesef...
  • Sınavlar nasıldı????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bu universitenin bilgisayar programciligi bolumu vardi.gecen sene acilmadi bolum.bolum ne zaman acilacak bu konuda bilgisi olan var mı.?neden bolumu kapatiyorlar sanki diplomayi alan muhendis olacak.bu konuda bilgisi olan arkadaslardan yardimlarini bekliyorum.bu bolum acma veya kapama kararini kim veriyor.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri26 -- 17 Ocak 2016; 10:26:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fosforlukalem96

Sınavlar nasıldı????

bu sene sorular geçen yıllara göre zormuş herhalde. face gruplarında genel kanı zor olduğu şeklinde. eşimin fena değilmiş bakalım sonuçlar nasıl olacak.

@serseri26, bu konuda en sağlıklı bilgiyi çağrı merkezini arayarak alabilirsin. 444 9 282 - 0442 230 1000

anadolu üniversitesine baktın mı? orda vardır belki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriaThlon

quote:

Orijinalden alıntı: fosforlukalem96

Sınavlar nasıldı????

bu sene sorular geçen yıllara göre zormuş herhalde. face gruplarında genel kanı zor olduğu şeklinde. eşimin fena değilmiş bakalım sonuçlar nasıl olacak.

@serseri26, bu konuda en sağlıklı bilgiyi çağrı merkezini arayarak alabilirsin. 444 9 282 - 0442 230 1000

anadolu üniversitesine baktın mı? orda vardır belki...

Çağrı merkezini aradım.Sordum telefona bir arkadaş çıktı bu bölümün neden kapalı olduğunu söyledim.Bana kapalı olsa sitesinde bölüm gözükür mü dedi.Ama dedim ki geçen sene öğrenci alımı yapmamışlar bana geçen sene öğrenci alımı yapıldığını söyledi.Fakat o arkadaşın farazi konuştuğunu düşünüyorum.Tam bilgi sahibi olmadan konuşuyor gibi geldi bana daha önce mail atmıştım.Orada okula dilekçe verilmesi gerektiği söylendi.Yök'e sordum bölüm alımlarında üniversitenin genel durumu bu bölüm ihtiyacı vs gibi durumlar göz önüne alınarak kontenjan açıldığını söylediler.Yani kimse bu sorunu üstüne almıyor.Herkes birbirine sallıyor.O kadar bölüm açmışlar yeni bölümler neden bu bilgisayar programcılığını kapamışlar anlamış değilim.Adam sanki diplomayı alınca normal okuyanların ekmeğini elinden alacaklar.Okuyamayanların suçu günahı nedir.Karşımızda muhattap bulamıyoruz.Biride çıkıp bu nedenle kapandı demiyor.Bu bölümü isteyen herkes bence baskı yapsın yök bimere üniversiteye yazsın.Eninde sonunda açacaklardır.

• Arkadaşlar sınavlar ne zamn açıklanacak ya

• quote:

Orijinalden alıntı: sercandk

Arkadaşlar sınavlar ne zamn açıklanacak ya

bugün açıklanması bekleniyor...
  • arkadaşlar, cuma günü face ye yazdılar arayıp soranlar olmuş, muhtemelen pazartesi açıklanır öyle bilgi almışlar. Biliyorsunuz cevap anahtarlarını ve kitapları taşıyan araç kaza yapmış ve cevap anahtarları poşetli şekilde etrada dağılmıştı. Geç açıklanması için bahane olur mu bilmiyorum ama bakalım pazartesi için beklemedeyiz.

• finaller açıklandı arkadaşlarrrr
  • Aöfte iki yıl bittikten sonra burada sınavsız devam edebiliyor muyuz?
  • Ata üni obs den baktım da final notlarıma neden harf notlarını yazmamışlar. Nereden anlayacağız geçtik mi kaldık mı derslerden?

• quote:

Ata üni obs den baktım da final notlarıma neden harf notlarını yazmamışlar. Nereden anlayacağız geçtik mi kaldık mı derslerden?

Hocam sonuçlara nereden baktınız? Sonuçlar açıklandı mı ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Will Graham

quote:

Ata üni obs den baktım da final notlarıma neden harf notlarını yazmamışlar. Nereden anlayacağız geçtik mi kaldık mı derslerden?

Hocam sonuçlara nereden baktınız? Sonuçlar açıklandı mı ki?

Ata üni obs den baktım. Sisteme girince sınav sonuçlarına tıklayın vize ve final notlarını alt alta gösteriyor. Fakat anlamadığım şey harf notları yok. Bakan kişi nasıl anlayacak gectimi kaldı mi

• Sınav sonuçlarının yanında not kartı diye birşey var. Ona tıklayınca gösteriyor harf notlarını biraz zor oldu ama sonunda buldum

• not kartından bakıcaksınız arkadaşlar.FF olan dersten kalmış oluyosunuz ve bütünlemeye girceksiniz
  • Bütünlemede aynı soruları mı soruyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antelope

Aöfte iki yıl bittikten sonra burada sınavsız devam edebiliyor muyuz?

bölümden bölüme değişiklik gösterir. mesela çocuk gelişimi bölümünde açıktan 4 yıla tamamlanma imkanı varken, kaldırılmış. şimdi dgs ile örgünden tamamlama imkanı var ama açıktan yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay_53

Bütünlemede aynı soruları mı soruyorlar ?

belki 1-2 soru aynı olabilir ama sorular tabi ki farklı olacaktır...
  • TriaThlon kullanıcısına yanıt
    Sadece çıkmış sorulara çalışıcam da ondan sordum. 15 gün kaldı. Bu sürede 14 üniteye çalışmak çok zor.
  • berkay_53 kullanıcısına yanıt
    özetlere bakarsanız daha iyi olur.çünkü finale herkes sadece çıkmış soruları çözerek girdi ama 2-3 tane çıkmış soru vardı.yani kesin çıkmış sorulardan geliyor diyemeyiz.geçen sene çogu bu şekilde gelsede garanti değil.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.