Şimdi Ara

<<<ATA AÖF (2. DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI)>>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
2.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DH Açıköğretim sayfası altında bulunan konulara baktığım zaman hemen hemen hepsinin Anadolu Üni. AÖF konuları olduğunu gördüm.

Şöyle derli toplu bir şekilde tek konu üzerinden düzenli bilgi paylaşımı yapabileceğimiz, gelişmeleri takip edebileceğimiz, dersler ve sınavlar konusunda birbirimize yardımcı olabileceğimiz bir "ATA AÖF (Atatürk Üni. AÖF)" konusunun eksikliğini görerek bu başlığı açmış bulunuyorum.

Bu dönem ilk kez kayıt olanlar ve öğrenimleri devam eden öğrenciler olarak bu konu altında toplanalım derim.

Hayırlı uğurlu olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 29 Şubat 2016; 10:24:11 >

• Evet arkadaşlar...

12.10.2015'de 2. üniversite kayıtları sona erdi. Evraklar gönderildi ama henüz bana ulaşan bir kayıt onay mesajı yok.

OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) ekranında dönem derslerine ilişkin herhangi bir bilgi girişi yok.

Ayrıca LMS (Öğrenim Yönetim Sistemi) ekranına da giriş yapamıyorum.

Verilen çağrı merkezi numarası devamlı meşgul ve herhangi bir muhataba ulaşamıyorum.

Aynı sorunları yaşayan arkadaş var mı?

Not: İlk kez kayıt oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 14 Ekim 2015; 11:49:13 >
  • TriaThlon kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle böyle bir konu gerekliydi, teşekkürler.
    Face de birkaç kişide de aynı durumda olduğunu gördüm. Bekleyin demişler. Kayıt onayı geldikten sonra obs ve lms aktif olarak çalışıyor. Şuan zaten 2.ünivetsite kapsamında kayıt yapanların muaf olacakları dersleri bile sistem gösteriyor :) ay sonuna kadar gidereceklermiş. Bakalım göreceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu yıl ikinci üniversite olarak Atatürk aof den iş sağlığı ve güvenliği bölümünü alayım dedim. Yazıldık kaydımız onaylandı sorun yok dersler geliyor hafta hafta. Topluca sunsalardı daha iyiydi.

• @Ahmet©,

rica ederim. böyle bir konunun eksikliğini görerek açmak istedim. umarım herkes için faydalı olur.

@DexteR,

hayırlı olsun kaydın. sen şanslısın bu konuda.

ben de sabah sabah düşürebilirim belki diyerek şansımı denedim ve sonunda cevap verdiler telefona. kayıt onayları bu hafta bitirilecekmiş. cep telefonuna onay mesajı geldikten sonra lms'ye giriş yapabilecekmişiz. 2 haftalık ders yüklenir dediler.

hafta sonuna kadar beklemeye devam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriaThlon

@Ahmet©,

rica ederim. böyle bir konunun eksikliğini görerek açmak istedim. umarım herkes için faydalı olur.

@DexteR,

ben de sabah sabah düşürebilirim belki diyerek şansımı denedim ve sonunda cevap verdiler telefona. kayıt onayları bu hafta bitirilecekmiş. cep telefonuna onay mesajı geldikten sonra lms'ye giriş yapabilecekmişiz. 2 haftalık ders yüklenir dediler.

Benim ilk hafta dersleri yüklendi. Bugün 2 inci hafta dersleri yüklendimi diye kontrol edeceğim.

Sizin bölümler nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

@Ahmet©,

@DexteR,

Benim ilk hafta dersleri yüklendi. Bugün 2 inci hafta dersleri yüklendimi diye kontrol edeceğim.

Sizin bölümler nedir ?

benim eşim kaydoldu çocuk gelişimi bölümüne... ama tüm süreçle ben ilgileniyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba ben bu okula bu sene ikinci üni kapsamında kayıt oldum. Evranlarınız elimize ulaştı, kesin kayıt yapıldığında bilgilendirileceksiniz diye iki kez mesaj geldi ama halen kesin kayıt onaylanmadı. AÖF numaraları hep meşgul çalıyor, facebook sayfasında ilgilenen kimse yok. Ben bu okuldan hiç bir şey anlamadım valla. Dönem bitince herhalde kaydı yapacaklar. Pes doğrusu parayı ver sonra derdini kime anlatırsan anlat, tabi bulabilrsen. Bi akıl verebilir misiniz? Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan301

Merhaba ben bu okula bu sene ikinci üni kapsamında kayıt oldum. Evranlarınız elimize ulaştı, kesin kayıt yapıldığında bilgilendirileceksiniz diye iki kez mesaj geldi ama halen kesin kayıt onaylanmadı. AÖF numaraları hep meşgul çalıyor, facebook sayfasında ilgilenen kimse yok. Ben bu okuldan hiç bir şey anlamadım valla. Dönem bitince herhalde kaydı yapacaklar. Pes doğrusu parayı ver sonra derdini kime anlatırsan anlat, tabi bulabilrsen. Bi akıl verebilir misiniz? Teşekkürler

aynı dertten muzdaribiz.

ben dün sabah erken saatte ulaştım çağrı merkezine. bu cumaya kadar kayıt onaylarının tamamlanarak lms ekranına erişim sağlanabileceğini söylediler. beklemeye devam yani...
  • quote:

quote:

Merhaba ben bu okula bu sene ikinci üni kapsamında kayıt oldum. Evranlarınız elimize ulaştı, kesin kayıt yapıldığında bilgilendirileceksiniz diye iki kez mesaj geldi ama halen kesin kayıt onaylanmadı. AÖF numaraları hep meşgul çalıyor, facebook sayfasında ilgilenen kimse yok. Ben bu okuldan hiç bir şey anlamadım valla. Dönem bitince herhalde kaydı yapacaklar. Pes doğrusu parayı ver sonra derdini kime anlatırsan anlat, tabi bulabilrsen. Bi akıl verebilir misiniz? Teşekkürler

aynı dertten muzdaribiz.

ben dün sabah erken saatte ulaştım çağrı merkezine. bu cumaya kadar kayıt onaylarının tamamlanarak lms ekranına erişim sağlanabileceğini söylediler. beklemeye devam yani...

Umarım denildiği gibi olur. Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.

İyi günler dilerim.

• quote:

quote:

quote:

aynı dertten muzdaribiz.

Umarım denildiği gibi olur. Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.

İyi günler dilerim.

rica ederim.... bu başlığı açma amacım buydu zaten. tek başlık altında bilgi paylaşımı sağlamak.

bundan sonraki süreçler için de başlığı takip edebilirsin...

• Bende ikinci üniversite kapsamında kayıt oldum. Lms ye giriş yapabiliyorum evraklarımı kargo ile göndermiştim telefonuma kaydımın tamamlandığına dair mesaj geldi. Ulaşması zordur ama deneyin illaki ulaşıyorsunuz.

Lms ekranına ders notları yüklendi 2 inci hafta notlarınıda aldım. Telefonla muhakkak ulaşmaya çalışın bir aksilik olmasın.

• Merhaba. Benim kaydım da tamamlanmış fakat LMS ye ulaşamıyorum. Şifre olarak OBS nin şifresini kullanmıyor muyuz?
  • Bende sosyal hizmet lisansa başladım bu sene hayırlısıyla.

• @ozan301, hayırlı olsun. lms giriş ekranının altında şifre alma linki var. ordan şifreni obs şifresi olarak belirleyebilirsin.

@fosforlukalem96, hayırlı olsun. senin kayıt onayı gerçekleşti mi? lms'ye giriş yapabiliyor musun?
  • quote:

@ozan301, hayırlı olsun. lms giriş ekranının altında şifre alma linki var. ordan şifreni obs şifresi olarak belirleyebilirsin.

@fosforlukalem96, hayırlı olsun. senin kayıt onayı gerçekleşti mi? lms'ye giriş yapabiliyor musun?

Ben ygsden tercih yaptım 2.üniversite değil yani.kayıt mesajı gelmemişti bana ama lmsye girebiliyorum.

• kayıt onayı bugün gerçekleşti sonunda...
  • kayıt onayı gerçekleştiği halde, lms'ye giriş yapamıyorum...
  • quote:

kayıt onayı gerçekleştiği halde, lms'ye giriş yapamıyorum...

Kullanıcı adını tc kimlik no,şifrenizde tc kimlik no nun ilk 8 rakamı olacak.

• Hocam bu ata aöf olayı nedir .normal aöf mü değişti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.