Şimdi Ara

ata1: COMRESET failed (errno=-16) hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Lenovo G560 laptopum var ve SSD'ye sahip. 4 GB Ram ile Intel P6100 2.00 ghz işlemcisi var, ve de GT310 ekran kartı bulunuyor. Bilgisayarıma Windows 10 64 bit ile Ubuntu kurmuştum. Windows'ta USB çoğaltıcı ile bağladığım USB belleğimden aynı çoğaltıcıda başka bir porta bağladığım harici diske kopyalama yapıyordum. %90'lara ulaşmıştı en son baktığımda. Arka planda da Unity programını kuruyordu. Sonra mavi ekran verdi. Ben pek önemsemeyin ilk başta, bu yüzden hatayı okumadım. 3-4 dakika boyunca %0'da kaldı, sonra %5 ve hemen ardından %10 oldu. Ben tekrar bakmadım, 1 dakika içerisinde kapandı. Ben de USB cihazları söküp tekrar açmayı denedim. Bu hatayı verdi. USB belleğimde de Ubuntu duruyordu. USB belleği bağladım ve tekrar çalıştırdım. Bu sefer GRUB menüsü açıldı ve ama ben dokunmadım ve Ubuntu kurulumu açıldı. Kapattım, Ubuntu kurulumu kapanırken USB belleği çektim ve tam kazanamadı, bir sürü hata verdi. Ben de güç tuşuna basılı tutarak kapattım. Geri açtığımda kurulum çalışmadı ve başka bir hata verdi sanırım ama ne olduğunu hatırlamıyorum. Sonra başka bir bellekteki Ubuntu kurulumunu çalıştırdım. Bu sefer otomatik olarak benim Ubuntu oturumum açıldı. Ama aşırı yavaştı. Ben de heh düzeldi galiba deyip kapattım. Tekrar USB'yi çıkarıp bilgisayarı başlattım ve yine başlıktaki hata ile karşılaştım. Bu sefer Kali Linux kurmayı denedim, diski görüyor, partitionları görüyor, ama kurulum hem bölümlere müdahale etmiyor, hem de Ubuntu'nun kurulu olduğu bölümü / dizini olarak ayarlamıyor. Şuan laptop evde, önerileriniz olursa eve gidince deneyeceğim. Hiçbir şekilde kurulum yapılamadığından sorunun SSD'de olduğunu düşünüyorum ancak herkesin fikirleri değerlidir.

ÖZET: Laptop mavi ekran verdi, açılmıyor ve İşletim sistemleri kurulmuyor, acaba SSD'de problem olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.