Şimdi Ara

Araç Tescil Sorunu (Temmuz 2024) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
3
Favori
10.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biz varız 2024 Opel Corsa ultimate AT8 aldık paranın yarısını ödedik, faturası kesilmiş, ötvsi ödenmiş kredinin ikinci taksidi geldi şuan itibariyle kimseden bir bilgi dahi alamıyoruz, kendi başıma araştırırken bu sayfayı buldum,bizimde böyle Bir durum olduğunun kanısına vardım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • omurserap O kullanıcısına yanıt
    Yuh diyorum yahu, hâla alamadıysanız yani Opel den gerçekten araç alınmaz. Umarım sorunsuz bir araç denk gelir...

• İnşallah

• Ve pazartesi tam 2 ay olucak

• 26engin26 2 kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde bende öyle 22 Haziran'da aldık Opel Corsa ultimate AT8 ful paket ama hâlen teslimat olmadı,ne bayi nede Opel genel merkez hiç kimse aramıyor şöyle olabilir yada şundan dolayı diyen hiç olmadı, Opel genel merkezi 3 defa aradım dönen yok ,aracın ikinci taksidi 5 gün sonra, mesajıda şuan otobüsten yazıyorum araba yok ,tur ile tatile gidiyoruz , nasıl bir düzen içindeyiz anlamış değilim

• Arkadaşlar bir sorum olacak yardımcı olursanız, sıfır araç satın aldım 1 haftaya almaya giderim,Opel Corsa ultimate AT8 130 beygir olduğunu nasıl anlarım,bunun bide alt modeli gs olani var o 100 beygir, kalkıpta GS modelini vermezler değilmi,pek anladığım şeyler değil sizlere danışmak istedim

• TurkCA T kullanıcısına yanıt
    Hocam bir sorum olacak yardımcı olursanız, Opel genel merkez Aradi yazılimsal sorundan bahsetti 1 haftaya hallolur dedi, almaya giderim,Opel Corsa ultimate AT8 130 beygir olduğunu nasıl anlarım,bunun bide alt modeli gs olani var o 100 beygir, kalkıpta GS modelini vermezler değilmi,pek anladığım şeyler değil sizlere danışmak istedim,

Ruhsatına bakarsınız aldıktan sonra, yada öncesinde sprup emin olursunuz, dolandırıcı olacak değillerdir heralde koca opel bayisinin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam 40 gündür Opel movano bekliyoruz
    Kredinin 1. Taksiti geldi
    Bugün aldığım bilgi

Cihan bey selamlar , dün akşam mail de en sonra yazdıkları bu idi ;

Tüm MOVANO araçlarında harita güncellemesi yapılması gerekmektedir. Sebebi ise, Kıbrıs'ın mevcut durumda navigasyonda "Kıbrıs Rum Kesimi" olarak, Karabağ'ın ise "Ermenistan toprakları" içinde görünmesidir. Bu durum, araçların bayiye sevk edilmesini şu an için mümkün kılmamaktadır.

Bu sorunun düzeltilmesi, Stellantis teknik ekiplerinden gelecek yönergeler doğrultusunda gerçekleştirilecektir ve bu konuda teknik ekipten bilgi beklenmektedir.

Beterin beteri varmış diyorum :(

opelden daha araba asla almam bu son oldu

• Sormayın hocam,çok bekletildik ve hiçbir bilgi almamak çok kötüydü,inanın ekonomist yazarmi bulmadım sağolsun yardımcı oldu Twitter'da,bugün en son Türkiye Opel genel müdürüne face üzerinden mesaj attım , sonrası 1 saat sonra arandım

• cihanair kullanıcısına yanıt

Rezalet yahu...

Otomobil firmalarının şuan yaptıkları zamların sebebi biraz da bu sanırım. Nasılsa teslim edemeyeceğiz bari yüksek fiyat yazalım diyorlar heralde...

Hocam hangi adres ? Bizde atalım

Opel genel müdürü yiğit yantaç

Bende yazdım ama bakalım ne olacak

• İnşallah hepimizin mağduriyeti biran önce sonuçlanır, böyle bir şey İlk defa görüyor ve yaşıyorum

• Üç arkadaş ölmüş.

Demişler üçünüzde cehenneme gideceksiniz. Türk cehennemi mi yoksa Avrupa cehennemi mi?

Sormuşlar farkı ne? Avrupa cehenneminde hergün kaşıkla pislik yiyeceksiniz, Türk cehenneminde kovayla.

Arkadaşlardan ikisi demiş biz Avrupa'ya gidelim. Sonucuda demiş ben daha az pislik yiyeceğim diye vatanımı satmam. Türk cehennemine gideceğim.

Arkadaşlar aylar sonra karşılaşmış. Avrupa'ya gidenlerin hali perperişan. Türk cehennemine gidenin hali keyfi gıcır.

Demişler biz kaşıkla yemeye dayanamıyoruz. Sen kovayla yemeye nasıl dayanıyorsun.

Orası Türk cehennemi oğlum. Birgün kova olur pislik olmaz birgün pislik olur koca olmaz.

Velhasılı kelam bayiler öyle böyle uzatırlar ertelerler diye kafasına göre iş yapmış. Devleti ciddiye almamış. İnşallah kararlarından dönmez devlet. Tescil edilemesin araçlar.

Araç almış olan arkadaşlarda en kısa sürede paralarını bir şekilde geri alsınlar. Onların problemi değil demek istesemde indirim falan bazı avantajlarla aldıklarını tahmin ediyorum. Özellikle buradan takip edecek kadar bilinçli olanların. Onlarda devleti ciddiye almamış bence.

Sen yapma bari hadi fiat citroen peugeot anlarim da neden movano

• sinoplu kullanıcısına yanıt

Hepsi aynı araba

domanım olarak daha fazla ve ucuz

• Aracın ikinci taksidi yarın, önümüzdeki hafta inşallah arayan Soran olur,aracı ,22 Haziran'da satın aldık faturası kesildi ötvsi ödendi,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omurserap -- 25 Ağustos 2024; 14:45:55 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.