Şimdi Ara

Araç Tescil Sorunu (Temmuz 2024) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
3
Favori
10.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilgilendirmeniz için gerçekten çok teşekkür ediyorum. İyi ki sizin gibi insanlar var. Tatil planlarımız yalan olacak gibi duruyor. Yani ben bilmiyorum anlamıyorum da bayiinin bu şekildeki bir aracı sorun yok diyerek satması ne kadar etik. Umuyorum bir an önce düzelir bu sorun. Çünkü çok fazla sayıda mağdur insan var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mystiery_ kullanıcısına yanıt
    nasil ilk tescilini yapip plaka takacaklar?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • "Otomotivde GSR 2 regülasyonuna geçişten kaynaklı yaşanan tescil sorunu çözülüyor.

Sektör temsilcilerinin verdiği bilgiye göre, geçen cuma öğleden sonra iki marka onay aldı ve bu markalar için tescil başladı. Diğer markalara da pazartesiden itibaren peyderpey onay verilmesi bekleniyor. Sorun, birkaç gün içerisinde tamamen çözülecek gibi görünüyor."

Aysel Yücel (@ayseIyucel) on Xtwitter
    @KemalCenkDinler Otomotivde GSR 2 regülasyonuna geçişten kaynaklı yaşanan tescil sorunu çözülüyor. Sektör temsilcilerinin verdiği bilgiye göre, geçen cuma öğleden sonra iki marka onay aldı ve bu markalar için tescil başladı. Diğer markalara da pazartesiden itibaren peyderpey onay verilmesi
    https://x.com/ayseIyucel/status/1814926660375822359
  • mystiery_ kullanıcısına yanıt
    Bu bilgi yanlış. Yeni bir af gelmezse satılamayacaklar. Zaten halihazırda sıfır araçları 2. El adıyla sıfırdan pahalı satmalarını engellemek için 6000km kuralı var. Bu bile engellemiyor araçları sıfırından pahalı satmalarını. Zaten mesele fiyat değil. Bu araçların artık satılmaması gerekiyor. Zamanında uyardılar firmaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 21 Temmuz 2024; 12:6:17 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mrblithe kullanıcısına yanıt

Haber sizin yazdığınız yazıyla birbirini tamamlıyor gibi sanki. Umuyorum ki haftaya sorun çözülür

• Ellerinde sonuçta bir stok var bayiler bunu ertcek şuan binlerce kişi var ğcretini ödeyip bekleyen kimisi altınınıı bozdurdu kimisi kredi çekti sizce bayiler satamayacağı aracın vebaline bu şekilde girerlermi bu büyük bir iş mahkeme yolu açık olup göz görere bu zarara uğrayacağını bilerek bayi aracın parasını alırmı müşterisinden almaz tabiki bu iş çözülür ve çözülecekte

• Merhabalar. Yeni bir gelişme var mı acaba? Artık çözülse keşke şu problem. Beklemek ne kadar zormuş.

• Cupra, peugeot, citroen de bir gelişme yok. Bu hafta düzeleceğini umuyorlar.

Yukarıda yazısını paylaştığınız gazeteci hanımefendi yeni bir yazı paylaşmış. Sanırım bugün Citroen onay bekliyormuş. İçimde bir his yarın Citroenin tescil işlemlerini başlatacağını söylüyor. Umarım yanılmıyorumdur.

• delete35x D kullanıcısına yanıt

ben de okudum ama bugün bayileri teker teker aradığım hiçbiri problemin düzeldiğini söylemedi. İnşallah yanılıyorlardır.

Dediğiniz gibi umarım yanılıyorlardır. Süreç gerçekten çok uzadı. Burası da çok takip edilen bir platform tabii ki ama şöyle ekşi sözlük'te falan gündeme girse bu konu sanki daha çok ses getirir gibi

• buraya 3. kez yazıyorum, ama yayınlanmıyor. Bizde aynı konudan muzdaribiz. resmen sadece sosyal medyadan hakkımızı arıyoruz. Yetkili biri çıkıp açıklama bile yapmıyor. Şaka gibi. Bu nasıl ön göremezsiniz, devlet yönetiyorsunuz demek istiyorum tüm bakanlık çalışanlarına. Sorun her neyse vatandaş bu şekilde mağdur edilebilir mi?

• Burada suçlu "Burası Türkiye, yine bir şekilde satarız" diyerek araçları satmaya devam eden markalardır. Kusura bakmasınlar kaç aydır bu bas bas söyleniyor satışı yapılamayacak diye.

iyi de bu yonetmelik 31 agustosa ertelendi

• slyone S kullanıcısına yanıt

Erteleme sadece yerli marka bir iki modeli kapsıyor. Türkiye’de üretilip, satılan 'ulusal tip onayı'na sahip araçların üretim ve satışı 2 ay ertelenmiş. Fiat Egea, Togg T10X, Renault Clio, Megane, Hyundai i10, i20 ve Bayon'un hem ulusal hem AT tip onayı varmış.

• peugeot 3008 aracımı sabah teslim aldım

tescil sorunu bitti

• benim de e devlette görünüyor tescil zorlaya zorlaya buraya kadar ilerlettik ama gelin teslim alın diye aramadılar.

• Tescil sorunu çözüldü. Başlıktaki bilgisi olmadan fikri olan içi boş özgüvenli arkadaşlara da kapakları gönderiyoruz. Bir de onlara hatırlatma yapayım, her konuya yorum yapmak zorunda değilsiniz. Bilmediğiniz konularda susun da insanların bedduasını almayın.

Hayırlı pazarlar.

• Arkadaşlar bende aynı durumdan yaklaşık 26 Haziran'da Opel Corsa ultimate AT8 için kapora ödedim, hâlen beklemekteyiz Opel genel merkez dahi bir arama yada bir Bilgi vermiyor, aynı şekilde yetkili bayi ile görüştüm genel merkeze yazın dedi,zaten genel merkez hiçbir şekilde dönmüyor,bizim aldığımız aracın faturasi kesilmiş, ötvsi ödenmiş, taşıt kredisi kullandık 2. Taksidin ödemesi geldi, halen bir haber yok ,varmı bir gelişme

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.