Şimdi Ara

Atakan'ı okuyan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
1.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 yaşındayım bende aynaya bakamıyorum, gece susayınca mutfağa gidemiyorum, arkadaşlarla bazen eymir gölüne(ankara) gidiyoruz işemeye tek başıma gidemiyorum, apartmana tek çıkamıyorum, güneş doğmadan yatamıyorum

bi kaç kere rüyamda da gördüm, resmen ağzıma sıçtı yani herif hayır kocaman herifim arkadaşlar falan sorun değil, ama kızlı ortamlarda ve aile içinde sorun oluyo bazen
  • quote:

Orijinalden alıntı: At Düşkünü

20 yaşındayım bende aynaya bakamıyorum, gece susayınca mutfağa gidemiyorum, arkadaşlarla bazen eymir gölüne(ankara) gidiyoruz işemeye tek başıma gidemiyorum, apartmana tek çıkamıyorum, güneş doğmadan yatamıyorum

bi kaç kere rüyamda da gördüm, resmen ağzıma sıçtı yani herif hayır kocaman herifim arkadaşlar falan sorun değil, ama kızlı ortamlarda ve aile içinde sorun oluyo bazen

Aboo ben bunu okusam o zaman altıma sıçarımŞu dh'de takılmadan önce ne kadar mutluydum her türlü garip şeyi burda okudum korkmaya başladım artık

• Gece yatarken okmuştum öğlen kalkınca etkisi geçti sorun yok
  • Niye etkilenmiyorum ben ya
    Ufakken tuvalete gitmeye korkardım büyüdükçe korku diye bişey kalmadı, korkmayı özledim lan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

Ulan herif atıyorsa iyi atıyor, 25 yaşındayım bu kadar tırstığımı hatırlamıyorum..

Bende 25 yaşındayım keşke korkabilseydim. Hatta gelinin kendini feda ettiği zaman da güldüm bile.

Üstad kimi hırlı hırsızdan korkar kimi de bunlardan işte Çocukken bana çok o odaya girme orada öcüler var demişler sanırım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Ulan herif atıyorsa iyi atıyor, 25 yaşındayım bu kadar tırstığımı hatırlamıyorum..

Bende 25 yaşındayım keşke korkabilseydim. Hatta gelinin kendini feda ettiği zaman da güldüm bile.

Üstad kimi hırlı hırsızdan korkar kimi de bunlardan işte Çocukken bana çok o odaya girme orada öcüler var demişler sanırım

Yalnız benim nişanlımın evine giren hırsızı iş üstündeyken dövme gibi bir tecrübem de var. Bende tüylü böceklerden korkarım mesela.

• Şimdilik sonuna kadar okudum de etkisi 5 dk sürdü.

Bazı yerlerde ciddi mantık hataları var yalnız. Zaten hikayenin the Vampire Diaris'ten alıntı olduğu kanıtlanmış.
    Bizi tek korkutan şey Türkiye'de geçmesi ve Arapça'nın vurgulanması.
  • millet iyi yazıyor cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Şimdilik sonuna kadar okudum de etkisi 5 dk sürdü.

Bazı yerlerde ciddi mantık hataları var yalnız. Zaten hikayenin the Vampire Diaris'ten alıntı olduğu kanıtlanmış.

lan cocuk usenmeden yazmis mis gibi hikaye olmus hala vapmire diaristen alinmis falan diyorsun git tebrik et cocugu bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Şimdilik sonuna kadar okudum de etkisi 5 dk sürdü.

lan cocuk usenmeden yazmis mis gibi hikaye olmus hala vapmire diaristen alinmis falan diyorsun git tebrik et cocugu bence

Hikaye yazmış... Hikaye nedir; hayalgücüyle yazılan şeyler.

Peki yazan kişi ne diyor: "Yaşanmış, gerçek, capsli olay".
    Hikaye yazıyorum dese tamam ama eğer bunu yaşanmış falan deyip anlatıyorsa olmaz.
    Ya anlatınları kanıtlayacak ya da her türlü yoruma saygılı olunacak.

Beş sayfa yazı var 1 tane caps var da o da yani bir milyoncuda bile bulunabilecek bir şey.

• Korkudan ölüyorum
  • Hikayeyi okudum yine böyle bir konuda görmüştüm üzerimde pek etkisi olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etkisi okurken oluyormuş.
  • La okusam mı napsam bilemedim
  • capsları görmeden okumam.
    ama ortada caps falan göremiyorum ben.
    aynalardan korkarım gece.aynalarla ilgili şeyler geçiyorsa hiç başlamayalım.
  • beyler bizi özet geçse ya yemiyor okumaya
  • Bende okudum bir 9 sayfa ama hala bir etki göremedim zaten arada kopuyor anlattıkları ve bazı yerlerden esinlenilmiş olduğu çok belli.
  • Hiçbir etkisi olmadı üstümde. Ama adam çok iyi yazmış.
  • OKUMAYIN
    ciddi pskoloji bozuyor böyle şeylere duyarlı olanlara tavsiye etmiyorum pskoloji bozuyor.
  • bağıra bağıra duş almama sebep oldu lan tırstımbi an beni izliyorlar gibi oldu aynaya bakamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr...daredevil -- 26 Ağustos 2012; 12:01:20 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.