Şimdi Ara

Atakan'ı okuyan var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
1.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • böyle şeylerden çok korkarım ve okuyorum beyler. o değilde ben geceleri tek yatarım onu napıcam bilmiyorum. bu arada capslerin linkini verirseniz sevinirim.

edit: şimdi bitirdim. yazının sonlarına doğru odama annem gelince refleksi olarak ayaklarına baktım ters mi diye. kendime inanamadım. bunun dışında pek bi etki yok, aynalara falan bakabiliyorum rahatça. sorun yok... şimdilik. Gece olunca ne yapıcam onu merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vooray -- 26 Ağustos 2012; 17:02:56 >
  • hala caps linki bekleniyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cereal Killer

quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Lord

quote:

Orijinalden alıntı: çirkinördekyavrusu

quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Lord

13 yaşındayım ve okudum o hikayeyi sonuna kadar... Daha bitmedi gerçi. Bide beni düşünün

19 yaşındayım öcü böcü çıkar diye evin içinde dolaşamıyorum gece

Banu unisex bir isim değildi yanlış hatırlamıyorsam

Yaşım 13 diyosun lan sen daha ergenliğe girmemişsindir.
    Bu arada Banu naber cnm

Gireli 1 sene oldu

Bu arada beyler okuyun 3 gece falan etkisi kalır en fazla benim gibi

• Caps falan diyolar yokmu bi foto bişi? Gerçi nasıl bi foto olabilecekse..
  • Kaç gündür arıyordum saol
  • okudum ve csb buna inanlar da daha olgunlaşamamış ergenlerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

okudum ve csb buna inanlar da daha olgunlaşamamış ergenlerdir

Ülkemizde bu tür olaylar oluyo. Senin inanmaman olduğu gerçeğini değiştirmez. Ayrıca ergenlik zaten olgunlaşma aşamasıdır, OLGUNLAŞAMAMIŞ ERGEN diyen bir insan ergenliğin ne demek olduğunu bilmek bi yana daha ergen bile değildir direkt ÇOCUK diyebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 26 Ağustos 2012; 17:26:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okuyunca ben o haldeymisim gibi hissettim berbat bisey sonra halime sukrettim ve devamini okumamak uzere ayaklarimi dötüme vura vura kactim siteden

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

Ülkemizde bu tür olaylar oluyo. Senin inanmaman olduğu gerçeğini değiştirmez. Ayrıca ergenlik zaten olgunlaşma aşamasıdır, OLGUNLAŞAMAMIŞ ERGEN diyen bir insan ergenliğin ne demek olduğunu bilmek bi yana daha ergen bile değildir direkt ÇOCUK diyebiliriz

ben böyle olayların olup olmadığı hakkında birşey söylemedim sadece hikayenin csb olduğunu söyledim, bu arada takıla takıla olgunlaşmamış ergen lafınamı takıldın çocuk diyelim ne farkeder sonuçta inanan benim gözümde bi yetişkin değil.

• Her yerde editli olan isim 6485de niye editli değil lan tırstım
  • Normalde çok korkarım (aynalardan sabah akşam olsun bakamam) Hikaye etkilemedi. Büyü müyü işine girmişler aklıma sihirli annem geldi :D
  • csb bence pek etkilemedi beni.paranormalin tirnagi olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

Akif burdaymış beyler.

• onu bi okudum arkadaş başından kalkamadım arada arkama falan bakıyorum arkamdada ayna var korkarak aynaya bakıyorum falan duş aldım kafamı şampuanla yıkarken gözümü acık yıkadım oku oku kalmadım başından 1-2 saat okudum sonra bi yandadanda okuğumu aklımda canlandırıyorum hocaya atakana o hikayeyi yazanana babasına korku unsurlarına falan aklımda hayalimde bir şekil aldılar baya etkiledi beni bide dün okudum işte ailem misafirligemi ne gitti saat 10 gibi geldiler baya tırstım bide onun arkasında 1 saate yakın astral seyat hakkında bişeyler okudum gece ama cok bastırdı uyku ondan rüyama falan girmedi
  • O psikolojideki birinin olanlari yazabilecegine inanabiliyormusunuz ?

• Bende pek inanmadım bu ilk mavi gözlü görmede direk kafayı yerim zaten bakırköye yatırırlar
  • o csb çıktı haberiniz yok tabi
  • ama adam iyi yazmış diyim ademoğlu falan mantıklı bayağı o kısımları
  • korkmadım amma ve lakin adam güzel yazmış hakkını vermek gerek

• yazan arkadaşın ask.fm hesabına baktım. bu akşam yazacağını söylüyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.