Şimdi Ara

Atakan'ı okuyan var mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
1.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Daha 1. sayfadayım ama yorumlara baktım ayna mayna var çok bakarım aynaya ben, okusam mı bilemedim

Edit: Okuyabilirsiniz, korkacak birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bleeeed -- 26 Ağustos 2012; 23:05:36 >
  • İlk başlarda çok iyi gidiyordu fakat, hikayenin bir kısmına gelince fake olduğunu çok belli etti.Bende bıraktım.
  • Bende okuyun link verin yasım 18

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neresi fake gibi geldi beyler banada söyleyinde korkum dinsin biraz
  • ilk sayfayı okudum korkmadım.

cin diye birşeyin olmadığını veyahut öyle cin cin deyince gelmeyen birşey oldugunu öğrendiğinizde, bu kadar korkuya prim vermemeniz gerektiğini anlayacaksınız.

he korkmak isteyenler google a kimliği belirsiz cesetler yazar egm nin sitesine girer...
  • herif cin cin diyince gelmemişki böyle bildiğimiz ayin yapmış_?
  • ana dilim farsca, aparca da biliyorum, ve okudum = sesli guldum
  • Tamamını okudum (çok korkulacak bir şey değil fazla kafanıza takmazsanız korkmazsınız) devamını bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cereal Killer

quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Lord

quote:

Orijinalden alıntı: çirkinördekyavrusu

quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Lord

13 yaşındayım ve okudum o hikayeyi sonuna kadar... Daha bitmedi gerçi. Bide beni düşünün

19 yaşındayım öcü böcü çıkar diye evin içinde dolaşamıyorum gece

Banu unisex bir isim değildi yanlış hatırlamıyorsam

Yaşım 13 diyosun lan sen daha ergenliğe girmemişsindir.
    Bu arada Banu naber cnm

Benimde yaş 13 fakat artık izlemekten sıkıldım direk nurgül yeşilçaya

• açıkcası okudum hepsini konuyu ilk açtığından beri bakıyorum fazla korkmadım...
  • Etkilenebileceğinizi düşünüyorsanız okumayın beyler , 3 sene kadar önce burada korku konusu vardı , üç harflilerle ilgili başından geçen bir olayı yazmıştı elemanın biri uzundu baya 15-20 paragraf vardı. Onu okudum 3 sene önce size yemin ederim son 1 senedir yeni yeni kendime geliyorum. Hikayeyi okuduktan sonra 2 sene boyunca ciddi uyku bozukluğu yaşadım , geceleri uyurken 10 dakika gözlerimi açmadan duramıyordum , ancak sabaha doğru 5-6 gibi çok fazla uykum geldiğinde farkında olmadan uyyordum. Hâlâ uyku bozukluğunun etkisi devam ediyor sabah 7-8'lere kadar oturuyorum.
  • beyler okumaya başlicam şimdi inşallah korkmam

http://ccc.incisozluk.cc/w/korkunç-hikaye-anlatıyorum-capslerle-kanıtlarla/@quanttum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Etkilenebileceğinizi düşünüyorsanız okumayın beyler , 3 sene kadar önce burada korku konusu vardı , üç harflilerle ilgili başından geçen bir olayı yazmıştı elemanın biri uzundu baya 15-20 paragraf vardı. Onu okudum 3 sene önce size yemin ederim son 1 senedir yeni yeni kendime geliyorum. Hikayeyi okuduktan sonra 2 sene boyunca ciddi uyku bozukluğu yaşadım , geceleri uyurken 10 dakika gözlerimi açmadan duramıyordum , ancak sabaha doğru 5-6 gibi çok fazla uykum geldiğinde farkında olmadan uyyordum. Hâlâ uyku bozukluğunun etkisi devam ediyor sabah 7-8'lere kadar oturuyorum.

hatırlıyorum onu çok felaketti ama sahteydi bence, yazan arkadaş çok iyi yazdığı için öyle geliyordu. finali bildiğin hollywood filmi gibiydi ya.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.