Şimdi Ara

Ataköy NEF22'den motorum çalındı, 34CEN486 Yamaha R25 Siyah (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
2
Favori
28.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
868 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güvenlik elemanları da işin içinde olabiliyor, paralel çalışabiliyorlar.
    sigortası vardır umarım.
    geçmiş olsun.
  • Up.

İnsallah bulunur, en kısa zamanda güzel haberini bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kamera kayıtları mevcut, hazırlayıp göndereceğim akşama doğru.

Tekrarlıyorum, kişiler ana otopark girişinden geçiyor, 3 tane kapalı bariyeri geçiyor girerken, çıkarken de doğal olarak 3 kapalı bariyer daha... Güvenlik şüpheli şahıs diyeceğine içeri almasa, bu yaşanmayacaktı. Polise gittim, çalıntı araç ihbarını verdim, şikayetçi oldum.

• teknotakip, kasko falan yokmuydu hocam? gözünüzü seveyim 30bin tl lik motor için, senelik 2bin tl lik kasko 12 aya vursan aylık 200tl bile yapmıyor kaskosuz motosiklet sahibi olunmaz bu ülkede. çalanların insafına bağlı olarak parçalamıcaklarsa katlı otoparklarda 15-20gün bekletiyolar motorları üzerinde takip cihazı olup olmadıgını anlamak ıcın. o tarz yerlere bakmanızı tavsiye ederim. tekrar geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun.Ataşehirde adını vermeyeyim ablamın oturduğu siteye yaya olarak girerken bile beni bekletiyorlar.Benim aracımla giriş imkansız.Yani direksiyonda ev sahibi bile olsa plaka tanımlı olmadığı için yarın yönetimle görüşün kayıt ettirin plakayı öyle girebilirsiniz diyorlar.

Bu tarz motorları çalanlar ödül için motor sahibine ulaşıyormuş.Umarım bulunur.
  • Öne çıkardım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce bulunur sagsalim

• Yukarı.

Geçmiş olsun bu arada.
  • Alçaklar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9F9095222

guvenlıkle ne alakası var bunu yapan ıcerden bırılerı muhtemelen komsularınız arasında nıtelıklı dolandırıcı ve hırsızlar mevcut

Alıntıları Göster
    Seni örümcek kafalı herif. Güvenlik işi yapanın asıl meslek amacı nedir bana bunu söyle? Güvenliği sağlamak değil mi? Bu adamın motoru çalınırken hırsızın siteyen girip -4 e inmesi ve motoru götürmesi güvenlik açığı mıdır değil midir?

Herhalde motoru çalan kişiyle güvenlikci dayın ortak. Arkadasa yasal islem baslatılmalı.
    Ya cahillikten, ya da organize suçtan.

Edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eminem Bağımlısı Genç -- 16 Mayıs 2020; 16:32:37 >

• Hemen güvenligi suçlamanız bence olmamış. Bi araştırılsın bakalım neymış aslı. Çok geçmiş olsun bu arada.
  • Bir dönem oturduğum evde anne ve babam bile gelse bana ulaşmadan, kimlik almadan içeri almıyorlardı. NEF gibi bir yere motorsikletle nasıl girebiliyorlar? Bir de -4'e inip motoru bulmaları tesadüf değil bence. Ben güvenliklerin işin içinde olduğunu düşünüyorum. Savcılık kanalıyla güvenliklerin hesaplarına sıradışı bir para girmiş mi baktırmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 16 Mayıs 2020; 16:37:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun , değerli bir motor ama bu işlerde bu motoru rahat kullanamayacakları için genelede sahibi ödül koyuyor ve çalanlar ödülü gelip alıyor motoru iade ediyorlar.Ödül için bile bu işleri yapanlar çok ne yazıkki
    Geçmiş olsun hocam inşallah bulunur en kısa zamanda
  • Manevi yönünü bir tarafa bırakırsak; güvenlikli otoparktan çalındığı için sigorta parayı öder diye düşünüyorum. Sigorta şirketiniz ne diyor bu duruma?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jun.Misugi -- 16 Mayıs 2020; 16:43:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Direk sizin motorun yanına gittiklerine göre motorun orda olduğunu bilip hırsızlara söylemiş. Güvelik ya da sitenin içinden birisi motorun çalınmasında hırsızlarla iş birliği yaptığı çok açık. Koca otoparkta direk sizin motorun yanına gitmeleri tesadüf olamaz.
  • Geçmiş olsun. Avukatınıza danışmanızı öneririm, zira güvenlik görevlisi nezaretinde kapalı otoparkı olan bir site kompleksinde yaşanan hırsızlık olayında, güvenlik işlerinin yürütülmesinden somrumlu vardiya saatindeki güvenlik hizmetleri çalışanı ve şirketini; şayet taşeron ise ana yüklenici firmayı da hasım göstermek sureti ile dava açabilir ve zararınızı tazmin ettirebileceğiniz kanaatindeyim. Kaskonuz varsa zaten direkt kaskoya başvurun. Hukuki süreci sigorta şirketininizin hukuk depertmanı halledecektir.
  • Hocam cok gecmis olsun suan icin elimizden tek gelen konuyu öne cikartmak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lacrymatoire

Arkadaşlar, hepinize teşekkür ederim.

*Görüntüler elimde var, iki kişi bir scooter ile sitenin ana otoparkından giriyor, güvenlik durduruyor ama içeri giriyorlar, direk benim motorumun bulunduğu bölgeye geçiyorlar, ardından motoru çalıştırıp basıp gidiyorlar, güvenlik şüpheli şahıs diye anons geçiyor ama çoktan çalıp gidiyor kişiler.

*Yetkili servis dışında bir yere gitmedi motor, ki oradaki adresim de güncel değil.

*Yönetimle görüştüm, şahısları tespit ettiklerini fakat geç kaldıklarını söylediler.

*Motorumu hep güvenlik kamerasının önüne park ederim, ama ilginçtir, o kamera başka yöne bakıyormuş...

*Yine aynı sitede NEF 22'de motorumu bir kere devirmişlerdi, yine bulamamıştı güvenlik...

*Polisler, ancak asayiş kontrol veya benzinliğe gelirse motor bulunma şansı var dedi. Şahıslar motorumla E5 e bağlanıp kaçmışlar, o bölgedeki kayıtları sordum, mümkün değil göstermek dediler...

Avukatım ilgilenecek konu ile, NEF22 ve Tepe Güvenlikle görüşecek, bakalım neler olacak.

Artık evlerinizin kapalı garajlarına da güvenmeyin motor sahibi arkadaşlar, -4 bodrum katından motor çalınabiliyor, kilitleyin, disk kilidi takın, zincirleyin, aklınıza ne geliyorsa ekstra, yapın.

direkt motora gidip çalmaları düşündürücü

• Tuz ekleyelim çorbaya biraz

• Hocam bir yandan merak ettigimi sorup bir yandan da uplamis olayim.

Siz otoparka ne kadar sahsi guvenlik onlemi alarak birakiyorsunuz motorunuzu? Zincir, disk kilidi, teknotakip vs? Tabii ki bu guvenligin is bilmezligini ve hirsizin serefsizligini ortmez.

En kisa zamanda bulunur umarim.
  • geçmiş olsun umarım en kısa zamanda zararsız şekilde bulursunuz

up
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.